Teknologiaosasto lanseerasi Hiisin ensimmäisen oman sovelluksen

Hiisi Homes & Hotels teknologiaosasto

Kontaktittoman asumisen edelläkävijä

Syksyn ja talven aikana Hiisin teknologiaosasto yhteistyössä jyväskyläläisen Viistechin kanssa sai Hiisin ensimmäisen oman sovelluksen käyttövalmiiksi. Äärimmäisen keskeisessä roolissa on ollut Hiisin vastuusovelluskehittäjä Valtteri Nummen työpanos. Oman teknologian kehittämisellä Hiisi tavoittelee onnellisempaa arkea sekä Hiiden heimolaisille eli työntekijöille että asukkaille. Ensimmäinen oma sovellus kantaa nimeä ”Keys” ja nimensä mukaisesti sovellus ratkaisee kulkemiseen liittyviä haasteita ja kehittää Hiisi Homes & Hotelsin asukaspolkua entistä saumattomammaksi. 

Keys-sovelluksen ensimmäisessä vaiheessa Livion-avainautomaatit integroitiin Keys-sovellukseen ja sovellus otettiin sisäisesti käyttöön. Keys-sovellus helpottaa ja nopeuttaa huomattavasti fyysisten avainten luovuttamista asukkaille, mikä tapahtuu Hiisille tuttuun tapaan täysin kontaktittomasti. Avaimet ovat Keys-sovelluksen avulla asukkaiden saatavilla suoraan kohteesta, joten Hiisin käyttämien älylukkojen lisäksi asukas voi helposti ottaa käyttöönsä lisäksi avaimen.

Hiisi Homes & Hotelsin kohteissa on käytössä erilaisia lukitusjärjestelmiä ja suurena tavoitteena on yhtenäistää kulkemiseen liittyvät prosessit sekä sisäisesti että ulkoisesti. Automaatio on myös kehityksen ytimessä, ja saapumis- ja avaimennouto-ohjeiden toimittaminen asukkaille tapahtuukin täysin automatisoidusti. Ihanteellisessa tilanteessa prosessi ja käytänteet ovat lukitusjärjestelmästä ja kohteesta riippumatta mahdollisimman yhtenevät Keys-sovelluksen avulla, mikä helpottaa huomattavasti sekä asukkaiden että Hiisin työntekijöiden arkea.

Hiisi Homes & Hotels on viivivuotisen historiansa aikana koonnut ainutlaatuisen järjestelmäekosysteemin kaupallisista järjestelmistä. Hiisin visiot ovat kuitenkin globaalilla tasolla kunnianhimoiset mikä johti oman teknologiaosaston perustamiseen vuonna 2022. Oman sovelluskehityksen avulla Hiisi pyrkii luomaan kilpailuetua ja mahdollistamaan onnellisen arjen sekä asukkailleen että työntekijöilleen. Tarkoituksena ei ole luoda kaikenkattavaa omaa järjestelmää vaan luoda automaatioita, integraatioita sekä omia olemassa olevaa järjestelmäekosysteemiä tukevia sovelluksia täydentämään kokonaisuutta. Hiisi on myös majoitusalan toimijoille epätyypillisesti aloittanut oman tietokannan luomisen, jotta saatavilla olevaa dataa voidaan hallita helpommin sekä hyödyntää automatisoidusti kehittämään toimintoja eri sidosryhmien näkökulmasta. Hiljattain innovatiivinen järjestelmätoimija Apaleo listasi Hiisi Homes & Hotelsin yhdeksi maailman 20:sta innovatiivisesta majoitusyrityksestä globaalisti.

Lue lisää: Hiisi Homes & Hotels vahvistaa edelläkävijyyttään perustamalla oman teknologiaosaston

Hiisi Experience Group Oy
Vuonna 2017 Vihdissä perustettu kasvava perheyritys, joka tarjoaa Hiisi Homes & Hotels -brändin alla koteja tilapäistarpeeseen sekä kodikkaita hotellihuoneita.

Lisätietoja:
Markus Veikkolainen
Puupää-yrittäjä
+358 40 670 8556
markus@hiisihomes.fi