Kalustettu asunto Porvoo ja Sipoo

Löydä laadukas ja hyvin varusteltu kalustettu asunto Hiisi Homesilta itäiseltä Uudeltamaalta Sipoon Söderkullasta tai Porvoon Toukovuoresta. Olemme perheyritys ja huolehdimme sinusta, oli kyseessä sitten vapaa-ajan matka, putkiremontti tai työmatka. Sipoon ja Porvoon kodikkaat asuntomme tuntuvat ihan oikealta kodilta. Varaa joustavasti viivyit itäisellä Uudellamaalla sitten lyhyemmän tai pidemmän aikaa. Asu kuin kotonasi. Tutustu ja ihastu!

Etsitkö työprojektin tai putkiremontin ajaksi laadukasta kalustettua asuntoa Sipoosta tai Porvoosta?

Unohda koti-ikävä. Räätälöimme toiveisiisi sopivan tilapäiskodin. Hiisi Homesin kodikkaat kalustetut asunnot ovat kaikki täysin varusteltuja ja kalustettuja. Vuokrahintaan sisältyy aina sähkö, vesi, langaton netti, liinavaatteet, pyyhkeet ja loppusiivous, jotta tilapäinen asuminen olisi mahdollisimman helppoa. Majoitus Sipoossa tai Porvoossa tilapäisiin tarpeisiin ei voisi olla helpompaa ja kodikkaampaa.

Hiisi Homesin kalustetut asunnot sijaitsevat Sipoossa kasvavalla Söderkullan alueella ja Porvoossa sairaalan lähistöllä Toukovuoressa. Molemmat kohteet sijaitsevat lähellä luontoa ja yhteydet ovat hyvät myös itäiselle pääkaupunkiseudulle.

Majoitus haussa läheltä Nesteen Porvoon Kilpilahden jalostamoa?

Nesteen Porvoon Kilpilahden jalostamo sijaitsee myös lähistöllä ja Sipoon kohteesta sinne ajelee vain 13 minuuttia ja Porvoostakin vain 22 minuuttia. Hiisi Homes Sipoo Söderkulla on ehdottoman mainio majoitusvaihtoehto Kilpilahden jalostamon lähellä, ja kirsikkana kakun päällä kaikissa tilapäiskodeissa on oma sauna. Työmatkamajoitus Hiisillä on loisto valinta!

Varaa vierailusi tästä!

Hiisi Homes Porvoo Toukovuori | Kalustetut asunnot

Hiisi Homes Porvoo Toukovuori | Studio

Hiisi Homes Sipoo Söderkulla | Kalustetut asunnot

Hiisi Homes Sipoo Söderkulla

Miten löydän kalustetun asunnon Sipoosta tai Porvoosta?

Hiisi Homesin kalustettujen asuntojen saatavuus Porvoossa ja Sipoossa on erittäin hyvä ympäri vuoden. Kesäsesongin aikaan sinun kannattaa olla ajoissa liikkeellä, koska Keski-Euroopan matkaajat ja kotimaan matkailu täyttävät kohteet nopeastikin pidemmäksikin aikaa. Porvoosta löytyy jonkin verran tarjontaa kalustettujen asuntojen osalta, mutta Sipoon suunnalta sellaisen löytäminen on huomattavasti hankalampaa. Löydettyäsi sopivan asunnon kannattaa varaus tehdä pikimmiten. Valitse kalustetun asunnon sijainti vierailusi luonteen mukaan.

Hiisi Homesin tilapäiskoteja löydät vuokravälityssivustojen kuten Booking.comin kautta, mutta eniten säästät kun varaat suoraan sivujemme kautta. Hiiden heimo suosittelee tutustumaan Porvoon monipuoliseen ravintolatarjontaan sekä molempien kohteiden luontoaktiviteetteihin.

Mitä kalustettu asunto Porvoosta tai Sipoosta maksaa?

Asuntojen vuokraamisen trendi on muuttunut merkittävästi viimeisen parin vuoden aikana. Nyt yhä useampi haluaa asuntonsa kalustettuna. 

Kalustetun asunnot saat tyyppillisimmin edullisimmin talvisaikaan ja kalleinta vuokraaminen on sesonkiaikoina ja kesällä. Varaamalla pidemmän ajan kerralla säästät tyypillisesti merkittävän summan.

Alla karkea hintahaarukka Tampereen kalustettujen asuntojen hinnoittelusta.

  • Yksiöt 1000 – 3000 € / kk
  • Kaksiot 1500 – 4000 € / kk
  • Kolmiot 2100 – 5000 € / kk
  • Neliöt ja suuremmat 2700 – 6000 € / kk