Hiisi Hotel Lohja - Superior-huone 6

OLE KUIN KOTONASI

Me Hiisi Homes & Hotelsilla uskomme, että koti on tunne. Meidän tehtävämme on varmistaa, että kodeissamme ja hotellihuoneissamme on tunnelma kohdillaan ja huolehtia, että koko perheesi mahtuu mukaan jos näin toivot – oli perheesi sitten kuinka suuri tahansa.
Me tiedämme toki, että omaa kotia ei voita mikään, mutta eivät Hiisi Homes & Hotelsin kodit ja huoneet paljon huonommiksi jää.
Tutustu koteihin ja hotellikohteisiin rauhassa. Jos tarvitset apua Hiiteen painumisessa, me olemme vain puhelinsoiton päässä!

Koteja tilapäistarpeeseen

KOTEJA HIISI HOMES JA HOTELSIN KUMPPANEILTA.

Hiisi Homes & Hotels tekee yhteistyötä erilaisten hotellioperaattoreiden kanssa ympäri Suomea, jotta heimolaisilla olisi mahdollisuus painua Hiiteen myös siellä missä Hiisi Homes & Hotelsin omia kohteita ei ole saatavilla.

Hiisi Homes & Hotels on tarkkaan valinnut laadultaan ja palvelultaan kodinomaista asumista ja majoitusta tarjoavat toimijat, joihin pääset tutustumaan alla olevista kohdekorteista.

HIITEEN PAINUMISEN HELPPOUS

Hotellihuoneistamme löytyy kaikki kodinomaisen majoittumisen edellytykset. Hyvin varusteltu ruokailupiste takaa mainiot puitteet omatoimiseen ruokailuun. Yleisistä tiloista löytyy kodinomaisia puitteita eikä illan rientoihinkaan tarvitse ryppyisellä paidalla lähteä yleisistä tiloista löytyvän silitysraudan ja -laudan ansiosta. Käytössäsi on yhteiskäytössä olevat asukaskeittiö, astiahuolto sekä pesutupa. Petivaatteet ja pyyhkeet ovat osa perusvarustusta ja veloitukseton langaton internet kuuluu myös aina hintaan. Lähtiessäsikään sinun ei tarvitse stressata ja hikoilla, sillä loppusiivous sisältyy hintaan.