Kalustettu asunto Tampere

Löydä laadukas ja hyvin varusteltu kalustettu asunto Hiisi Homesilta Tampereelta. Olemme perheyritys ja huolehdimme sinusta, oli kyseessä sitten vapaa-ajan matka, putkiremontti tai työmatka. Tampereen kodikkaat asuntomme tuntuvat ihan oikealta kodilta. Varaa joustavasti  viivyit Tampereella sitten lyhyemmän tai pidemmän aikaa. Asu kuin kotonasi.  Tutustu ja ihastu!

Etsitkö työprojektin tai putkiremontin ajaksi laadukasta kalustettua asuntoa Tampereelta?

Unohda koti-ikävä. Räätälöimme toiveisiisi sopivan tilapäiskodin. Hiisi Homesin kodikkaat kalustetut asunnot ovat kaikki täysin varusteltuja ja kalustettuja. Vuokrahintaan sisältyy aina sähkö, vesi, langaton netti, liinavaatteet, pyyhkeet ja loppusiivous, jotta tilapäinen asuminen olisi mahdollisimman helppoa.

Hiisi Homesin kalustetut asunnot sijaitsevat Tampereella  Muotialassa ja Armonkalliossa. Muotialan luonnon läheinen sijainti hyvillä liikenneyhteyksissä varmistaa onnistuneen lomamatkan. Tampereen keskustaan on matkaa vain 5 km ja Särkänniemeen matka taittuu 20 minuutissa. Lähin ratikkapysäkki on vain kivenheiton päässä.

Armonkallio sijaitsee rauhallisessa naapurustossa lyhyen kävelymatkan päässä Tampereen keskustasta. Näsijärven upeat maisemat avautuvat horisonttiin vain 300 metrin päässä ja Finlaysonin historialliselle tehdasalueelle kävelet 10 minuutissa.

Mikäli etsit kustannustehokkainta ratkaisua ja sijaintisi on joustava voi Hiisi Homes Nokia olla myös oiva vaihtoehto lyhyen ajomatkan päässä Tampereen keskustasta.

Varaa vierailusi tästä!

Hiisi Homes Tampere Armonkallio | Kalustetut asunnot

Hiisi Homes Tampere Armonkallio - Pursikatu 4 - Perhehuoneisto, 1 makuuhuone
Hiisi Homes Tampere Armonkallio | Studioita ja eri kokoisia yhden makuuhuoneen huoneistoja

Hiisi Homes Tampere Muotiala | Kalustetut asunnot

Hiisi Homes Tampere Muotiala | 2 BR
Hiisi Homes Tampere Muotiala | Studioita, yhden, ja kahden makuuhuoneen huoneistoja

Hiisi Homes Nokia | Kalustetut asunnot Tampereen kupeessa

Hiisi Homes Nokia | Standard-huoneisto, 1 makuuhuone, parveke
Hiisi Homes Nokia | Studioita ja yhden makuuhuoneen huoneistoja

Miten löydän kalustetun asunnon Tampereelta?

Hiisi Homesin kalustettujen asuntojen saatavuus Tampereella on erittäin hyvä ympäri vuoden. Kesäsesongin aikaan sinun kannattaa olla ajoissa liikkeellä, koska Keski-Euroopan matkaajat ja kotimaan matkailu täyttävät kohteet nopeastikin pidemmäksikin aikaa.  Tampereella on kalustettuja asuntoja saatavilla eri puolilta Tamperetta, niin Tammerkosken tuntumassa kuin myös kauempana keskustasta omassa rauhassa. Valitse kalustetun asunnon sijainti vierailusi luonteen mukaan.

Hiisi Homesin tilapäiskoteja löydät vuokravälityssivustojen kuten Booking.comin kautta, mutta eniten säästät kun varaat suoraan sivujemme kautta. Hiiden heimo suosittelee Tampereella kokemaan etenkin Suomen vanhimman saunan. Tampereen Pispalassa sijaitseva ja 1906 perustettu Rajaportin sauna ei jätä ketään kylmäksi ja henkii menneiden aikojen tunnelmaa.

Mitä kalustettu asunto Tampereelta maksaa?

Asuntojen vuokraamisen trendi on muuttunut merkittävästi viimeisen parin vuoden aikana. Nyt yhä useampi haluaa asuntonsa kalustettuna. Tarjonnan lisäännyttyä räjähdysmäisesti, myös hinnat ovat Tampereella laskeneet ja varustelutaso on parantunut.

Kalustetun asunnot saat tyyppillisimmin edullisimmin talvisaikaan ja kalleinta vuokraaminen on sesonkiaikoina ja kesällä. Varaamalla pidemmän ajan kerralla säästät tyypillisesti merkittävän summan.

Alla karkea hintahaarukka Tampereen kalustettujen asuntojen hinnoittelusta.

  • Yksiöt 1000 – 3000 € / kk
  • Kaksiot 1500 – 4000 € / kk
  • Kolmiot 2100 – 5000 € / kk
  • Neliöt ja suuremmat 2700 – 6000 € / kk