Tilapäiskotien ja hotellien puhtauden varmistavat ammattisiivousliikkeet

Siskon Siivous ja Lecator huolehtivat Hiisi Homes & Hotelsilla tilojen siisteydestä ja hygieniasta, jotta vierailla, henkilökunnalla ja yhteistyökumppaneilla olisi turvallista vierailla kaikissa kohteissa. Siivouskumppanien työntekijät ovat puhtausalan ammattilaisia ja perehdytetty siivoamaan myös erikoistilanteissa.

Hiisillä tehdään tehostettua ylläpitosiivousta sekä kiinnitetään erityistä huomiota usein käytettyjen kosketuspintojen, kuten ovenkahvojen, puhdistamiseen ja desinfiointiin. Käytössä on vain sellaisia desinfiointi- ja puhdistusliuoksia, jotka ovat paikallisten kemikaalien käyttöä sääntelevien viranomaisten (esim. ympäristönsuojeluvirasto) hyväksymiä. Kaikki siivouskumppaneiden työntekijät noudattavat myös Työterveyslaitoksen (TTL) ja Terveyden ja hyvinvoinninlaitoksen (THL) ohjeistuksia.

Siskon Siivouksen ja Lecatorin koulutetut siivoojat käyttävät siivouksessa pääasiassa heikosti emäksistä yleispuhdistusainetta. Desinfiointiainetta käytetään eritetahrojen poistoon, saniteettitilojen pintojen puhdistamiseen ja tarvittaessa kosketuspintojen desinfioivaan puhdistamiseen. Desinfiointisiivouksessa yleispuhdistuksen jälkeen kosketuspinnat käsitellään alkoholi-, vetyperoksidi- tai klooripitoisella desinfektioaineella. Siivousvälineet puhdistetaan aina siivouksen päätyttyä tai siirryttäessä puhtausalueelta tai tilasta toiseen. Julkiset tilat ja henkilöstön tilat siivotaan tarvittaessa eri välineillä. Näin varmistetaan hygieeninen ja laadukas lopputulos siivoustyössä. Huomioithan asukkaanamme, että osa näistä aineista on hajusteellisia, eli emme tarjoa hajusteettomia siivouksia.

Hiisin käyttämät liinavaatteet ja pyyhkeet ovat suomalaisen Comfortan vuokratekstiilejä. Comfortan puhtaat ja hygieeniset tekstiilit pestään sairaaloiden hygieniastandardien mukaisessa teollisessa pesussa. Vastuullisesti ja sertifioidusti tuotettu palvelu noudattaa EU-standardia EN 14065, joka varmistaa vaaditun hygieniatason koko palveluprosessin ajan.

Viihtyisää, puhdasta ja turvallista asumista painuessasi Hiiteen!

Mitä siivoustoimenpiteitä asukkaan tulee tehdä?

Asukkaat ovat vastuussa siisteydestä asumisensa ajan. Hiisin tilapäiskodeista löytyy perussiivoustarvikkeita kuten imuri. Halutessa Hiisin asukaspalvelusta voi tilata ammattisiivouksen tai liinavaatteiden ja pyyhkeiden vaihdon erillisestä lisämaksusta. Yli kuusi kuukautta kestävään asumiseen sisältyy yksi välisiivous puolen vuoden asumisjaksoa kohden erikseen pyydettäessä. Kannustamme asukkaitamme lajitteluun ja kaikkien tilapäiskotikohteiden jätelajittelupisteeltä löytyy kattavat mahdollisuudet lajitteluun.

Loppusiivous sisältyy aina asumisen hintaan Hiisillä. Alle on listattu mitä asukkaan on hyvä tehdä lähtiessään siivoustyötä helpottaakseen.

Tehtävälista lähtiessä | Hiisi Homes -tilapäiskotikohteet

  • huonekalut oikeille paikoilleen
  • likaiset astiat tiskikoneeseen tai astianpesukoneen puuttuessa tiskialtaaseen
  • vie roskat taloyhtiön lajittelupisteeseen, muista lajittelu!
  • jätä tilapäiskoti normaaliin kuntoon – tavanomaista sotkuisemmasta tilapäiskodista veloitamme lisämaksun lähdön yhteydessä

Tehtävälista lähtiessä | Hiisi Hotels -hotellikohteet

  • huonekalut oikeille paikoilleen
  • likaiset astiat asukaskeittiöön
  • roskat huoneen roskikseen – muista lajittelu!
  • jätä hotellihuone normaaliin kuntoon – tavanomaista sotkuisemmasta huoneesta veloitamme lisämaksun lähdön yhteydessä