Kalustettu asunto Vantaa

Löydä laadukas kalustettu asunto Vantaalta. Hiisi Homesin kodikas tilapäiskoti tuntuu ihan omalta kodilta. Asu kuin kotonasi putkiremontin, vapaa-ajan tai työmatkan ajan. Voit varata asunnon käyttöösi joustavasti  viivyit Vantaalla sitten lyhyemmän tai pidemmän aikaa. Ole kuin kotonasi. Tutustu ja ihastu!

Etsitkö työprojektin tai putkiremontin ajaksi laadukasta kalustettua asuntoa Vantaalta?

Hiisi Homesin Vantaan kodikkaat kalustetut asunnot ovat kaikki täysin varusteltuja. Vuokrahintaan sisältyy aina sähkö, vesi, langaton netti, liinavaatteet, pyyhkeet ja siivous, jotta saapuminen ja asuminen olisi mahdollisimman helppoa.


Vantaan Kaivokselan kalustetut asunnot ovat hyvien palveluiden kuten ravintoloiden ja kauppojen läheisyydessä . Yhteydet bussilla tai omalla autolla ovat erinomaiset pääkaupunkiseudun sisällä ja reunuskuntiin.

Hiisi Homes Vantaa Keimolanmäki sijaitsee lähellä Klaukkalan taajamaa ja Nurmijärven kuntaa sen lisäksi, että Tampereen moottorietie ja Kehä 3 tarjoavat loistavat yhteydet Vantaa, Espoon ja Helsingin suuntiin.

Varaa vierailusi tästä!

Hiisi Homes Vantaa Kaivoksela | Kalustetut asunnot

Hiisi Homes Vantaa Kaivoksela
Hiisi Homes Vantaa Kaivoksela | Studioita, yhden ja kahden makuuhuoneen huoneistoja

Hiisi Homes Vantaa Keimolanmäki | Kalustetut asunnot

Hiisi Homes Vantaa Keimolanmäki
Hiisi Homes Vantaa Keimolanmäki | Yhden ja kahden makuuhuoneen huoneistoja

Miten löydän kalustetun asunnon Vantaalta vaivattomasti?

Hiisi Homesin kaikki kohteet varaat kätevästi verkosta tai soittamalla meille. Räätälöimme mielellämme juuri sinulle sopivan kohteen. Löydät kohteet myös Oikotieltä ja Booking.comista. Säästät kuitenkin varaamalla suoraan meiltä. Kalustetun asunnon varustelutason ja keston voit sovittaa tarpeesi ajankohdan ja perheesi koon mukaan. Myös putkiremontin ajaksi löytyy hyvin varusteltuja kohteita, joissa viihdyt pidempäänkin.

Mitä kalustettu asunto Vantaalta maksaa?

Kalustettujen asuntojen vuokrahintoihin vaikuttavat etenkin kohteen sijainti ja vuodenaika. Helsinki-Vantaan lentokentän läheisyydessä kohteet ovat tyypillisesti kalliimpia. Kesäsesonki, lomakausi ja suuret infra- ja rakennusprojektit alueella ajankohtanasi nostavat hintoja Vantaalla ja edullisimmin kalustetun asunnon löydät talviaikaan . Alla on suuntaa antava hintahaarukka Vantaan asuntojen hinnoittelusta.

Alla karkea hintahaarukka Vantaan kalustettujen asuntojen hinnoittelusta.

  • Yksiöt 1000 – 3000 € / kk
  • Kaksiot 1500 – 4000 € / kk
  • Kolmiot 2100 – 5000 € / kk
  • Neliöt ja suuremmat 2700 – 6000 € / kk