Kalustettu asunto Helsinki

Löydä laadukas ja hyvin varusteltu kalustettu asunto Helsingistä. Hiisi Homes & Hotels tarjoaa kodikkaan vaihtoehdon asumiseen, joka tuntuu ihan omalta kodilta. Asu kuin kotonasi putkiremontin, vapaa-ajan matkan tai työmatkan ajan. Voit varata käyttöösi kaupunkikodin joustavasti  tinkimättä sijainnista viivyit Helsingissä sitten lyhyemmän tai pidemmän aikaa. Tutustu ja ihastu!

Laadukkaat kalustetut asunnot erinomaisella sijainnilla Helsingissä

Hiisi Homes & Hotels on perheyritys, jonka laadukkaat kalustetut asunnot henkivät skandinaavista tunnelmaa ripauksella Hiidenveden sielunmaisemaa henkivää taidetta. Hiisi haluaa varmistaa, että sisään astuessa tulee aidosti tunne, että on tullut omaan kotiin. Hiisi Homesin tilapäiskodit eli kodikkaat kalustetut asunnot ovat kaikki täysin varusteltuja ja kalustettuja. 

Hiisi Homes & Hotelsilla vuokrahintaan sisältyy aina seuraavat:

  • sähkö, vesi ja langaton netti
  • liinavaatteet, pyyhkeet sekä loppusiivous

Hiisi Homes & Hotelsin kalustetut asunnot sijaitsevat Helsingissä Pohjois-Haagassa ja Sörnäisissä. Jätkäsaaresta löytyy lisäksi kodinomainen digihotelli. Jätkäsaaren Länsisatamankadun kohteen vieressä siintää Länsisatama ja lyhyellä ratikkamatkalla tai kävellen pääsee 10 minuutissa keskustaan. Sörnäisten Suvilahdenkadun kohteesta otat vaikka kaupunkipyörän ja huristelet Mustikkamaalle tai Korkeasaareen rentoutumaan. Kalasatama on aivan vieressä ja keskustaan pääset Metrolla alle 5 minuutissa. Myös Messukeskuksen palvelut ovat aivan vieressä.

Hiisi Homes Helsinki Haagan kohde palvelee Kaupintiellä vain kivenheiton päässä Pohjois-Haagan juna-asemasta. Haagan kohteesta pääset helposti vaikka Keskuspuistoon tai vierailemaan kuuluisaan Alppiruusupuistoon.

Varaa vierailusi tästä!

Hiisi Homes Helsinki Sörnäinen | Kalustetut asunnot

Standard-huoneisto, 2 makuuhuonetta | Hiisi Homes Helsinki Sörnäinen
Eri kokoisia parvekkeellisia tilapäiskoteja Sörnäisissä

Hiisi Homes Helsinki Haaga | Huoneistohotelli

Hiisi Homes Helsinki Haaga | Huoneistohotelli
Kalustettuja ja hyvin varusteltuja Studio-huoneistoja lyhytaikaisiin kodinomaisiin majoitustarpeisiin

Hiisi Hotel Helsinki Jätkäsaari | Kodikas digihotelli

Hiisi Hotel Helsinki Jätkäsaari
Kodikkaita hotellihuoneita Helsingin Jätkäsaaressa. Yhteiskäytössä oleva asukaskeittiö- ja pesula.

Miten löytää kalustettu lyhytaikainen asunto Helsingistä?

Hiisi Homes & Hotelsin kalustettuja asuntoja, huoneisto- ja digihotelleja löydät  perinteisiltä vuokravälityssivustoilta Oikotiestä ja Vuokraovesta kuin myös Booking.comista. Eniten säästät kun varaat suoraan verkkosivustomme kautta. Kalustetun asunnon vuokraukseen sisältyvät lisäpalvelut voit valita vierailusi keston tai työmatkasi tilanteen mukaan.

Mitä kalustettu lyhytaikainen vuokra-asunto Helsingistä maksaa?

Kalustettujen asuntojen hinnat riippuvat pitkälti vuodenajasta ja sijainnista. Etenkin Helsingissä kysyntä on kasvanut ja hintoja nostavat putkiremontit ja it-alan ammattilaiset.
Kesän matkailukausi nostaa tyypillisesti hintoja, kun kysyntä on suurta ja saatavuus niukempaa. Bleisure-matkailu on kasvanut viime vuosina myös runsaasti eli työ- ja vapaa-ajan matkan yhdistäminen, jolloin matkan kesto on usein useampia viikkoja. Nyrkkisääntönä kalustetun asunnon vuokraaminen on edullista talviaikaan ja kalleinta kesällä. Alla karkea hintahaarukka Helsingin kalustettujen asuntojen hinnoittelusta.

  • Yksiöt 1000 – 3000 € / kk
  • Kaksiot 1500 – 4000 € / kk
  • Kolmiot 2100 – 5000 € / kk
  • Neliöt ja suuremmat 2700 – 6000 € / kk