Kalustetut asunnot Helsinki

Kalustettujen asuntojen valikoima ja saatavuus Helsingissä on erittäin hyvä. Kausittaista vaihtelua ilmenee, ja kalustetut asunnot ovat erityisen kysyttyjä kesäaikaan kun turistit  saapuvat Suomen Linnaan ja rakennusalan kausityöntekijät saapuvat kaupunkiin asfalttityöhön.

Helsingissä on kalustettuja asuntoja saatavilla eri puolilta Helsinkiä niin Pohjois-Haagassa, Kalliossa Kampissa, Töölössä kuin Itä-Helsingissäkin. Kohde on helppo valita sinulle parhaiten sopivien kulkuyhteyksien mukaan.

Hiisi Homesin kalustetut vuokra-asunnot

Hiisi Homes on perheyritys, jonka laadukkaat kalustetut asunnot henkivät skandinaavista tunnelmaa. Halusimme varmistaa, että sisään astuessa tulee aidosti tunne, että on tullut omaan kotiin. Hiisi Homesin tilapäiskodit eli kodikkaat kalustetut asunnot ovat kaikki täysin varusteltuja ja kalustettuja. Voit varata käyttöösi kaupunkikodin tinkimättä sijainnista viivyit Helsingissä sitten lyhyemmän tai pidemmän aikaa. 

Hiisi Homesilla vuokrahintaan sisältyy aina seuraavat:

  • sähkö, vesi ja langaton netti
  • liinavaatteet, pyyhkeet sekä loppusiivous

Hiisi Homesin kalustetut asunnot sijaitsevat Helsingissa Jätkäsaaressa, Pohjois-Haagassa ja Sörnäisissä. Jätkäsaaren Länsisatamankadun kohteen vieressä siintää Länsisatama ja lyhyellä ratikkamatkalla tai kävellen pääsee 10 minuutissa keskustaan. Sörnäsiten Suvilahden kadun kohteesta otat vaikka kaupunkipyörän ja huristelet Mustikkamaalle tai Korkeasaareen rentoutumaan. Kalasatama on aivan vieressä tai keskustaan pääset Metrolla alle 5 minuutissa. Myös Messukeskuksen palvelut ovat aivan vieressä.

Hiisi Homes Haagan kohde palvelee Kaupintiellä vain kivenheiton päässä Haagan juna-asemasta. Haagan kohteesta pääset helposti vaikka Keskuspuistoon tai vierailemaan kuuluisaan Alppiruusupuistoon.

Varaa vierailusi tästä!

Hiisi Homes Helsinki Sörnäinen | Kalustetut asunnot

Standard-huoneisto, 2 makuuhuonetta | Hiisi Homes Helsinki Sörnäinen
Eri kokoisia parvekkeellisia tilapäiskoteja Sörnäisissä

Hiisi Homes Helsinki Haaga | Huoneistohotelli

Hiisi Homes Helsinki Haaga | Huoneistohotelli
Kalustettuja ja hyvin varusteltuja Studio-huoneistoja lyhytaikaisiin kodinomaisiin majoitustarpeisiin

Hiisi Hotel Helsinki Jätkäsaari | Kodikas digihotelli

Hiisi Hotel Helsinki Jätkäsaari
Kodikkaita hotellihuoneita Helsingin Jätkäsaaressa. Yhteiskäytössä oleva asukaskeittiö- ja pesula.

Miten löytää kalustettu lyhytaikainen vuokra-asunto Helsingistä?

Kalustettuja asuntoja Helsingistä on mahdollista löytää Hiisi Homesin kotivalikoimasta tai perinteisiltä vuokravälityssivustoilta Oikotiestä ja Vuokraovesta kuin myös Tori.fi:stä. Kalustettuja asuntoja on hyvin saatavilla lisäksi Airbnb:n kautta, Booking.comista tai Facebookin vuokravälitysryhmistä. Kohteita löytyy laajasti ympäri Helsingiä olit sitten tulossa vierailemaan Kansallismuseossa, Ateneumissa, Kiesmassa tai Linnanmäellä. Kalustetun asunnon varustelutason voit sovittaa vierailusi keston tai työmatkasi tilanteen mukaan. 

Mitä kalustettu lyhytaikainen vuokra-asunto Helsingistä maksaa?

Kalustettujen asuntojen hinnat riippuvat pitkälti vuodenajasta ja sijainnista. Kesän turistikausi nostaa tyypillisesti hintoja kun kysyntä on suurta ja saatavuus niukempaa. Nyrkkisääntönä kalustetun asunnon vuokraaminen on edullisinta talviaikaan ja kalleinta kesällä. Edullisimmat kalustetut vuokra-asunnot löydät kesäaikaan Facebookin vuokravälitysryhmistä kun Helsingin opiskelit välittävät asuntojaan kesän ajaksi. Alla karkea hintahaarukka Helsingin kalustettujen asuntojen hinnoittelusta.

  • Yksiöt 1000 – 3000 € / kk
  • Kaksiot 1500 – 4000 € / kk
  • Kolmiot 2100 – 5000 € / kk
  • Neliöt ja suuremmat 2700 – 6000 € / kk