OLE KUIN KOTONASI

Me Hiisi Homes & Hotelsilla uskomme, että koti on tunne. Meidän tehtävämme on varmistaa, että kodeissamme ja hotellihuoneissamme on tunnelma kohdillaan ja huolehtia, että koko perheesi mahtuu mukaan jos näin toivot – oli perheesi sitten kuinka suuri tahansa.
Me tiedämme toki, että omaa kotia ei voita mikään, mutta eivät Hiisi Homes & Hotelsin kodit ja huoneet paljon huonommiksi jää.
Tutustu koteihin ja hotellikohteisiin rauhassa. Jos tarvitset apua Hiiteen painumisessa, me olemme vain puhelinsoiton päässä!

Koteja tilapäistarpeeseen

KOTEJA HIISIHOMESIN KUMPPANEILTA

Hiisi Homes tekee yhteistyötä erilaisten kalustettujen asuntojen operaattoreiden sekä huoneistohotellitoimijoiden kanssa ympäri Suomea, jotta heimolaisilla olisi mahdollisuus painua Hiiteen myös siellä missä Hiisi Homesin omia kohteita ei ole saatavilla.

Hiisi Homes on tarkkaan valinnut laadultaan ja palvelultaan kodinomaista asumista tarjoavat toimijat, joihin pääset tutustumaan alla olevista kohdekorteista.

HIITEEN PAINUMISEN HELPPOUS

Huoneistoistamme löytyy kaikki kodinomaisen asumisen edellytykset. Hyvin varusteltu keittiö takaa mainiot puitteet kokkailulle eikä illan rientoihinkaan tarvitse ryppyisellä paidalla lähteä silitysraudan ja -laudan ansiosta. Petivaatteet ja pyyyhkeet ovat osa perusvarustusta ja veloitukseton langaton internet kuuluu myös aina hintaan. Lähtiessäsikään sinun ei tarvitse stressata ja hikoilla, sillä loppusiivous sisältyy hintaan.