Standard Studio - Hiisi Homes Vantaa Kaivoksela

Kalustetut asunnot Turku

Kalustettujen asuntojen valikoima ja saatavuus Turussa on suhteellisen hyvä. Kausittaista vaihtelua ilmenee, ja kalustetut asunnot ovat erityisen kysyttyjä kesäaikaan sekä Meyerin telakan laivanrakennuksen eri vaiheissa, jolloin työntekijöitä ympäri maailmaa saapuu töihin telakalle. Turussa on kalustettuja asuntoja saatavilla eri puolilta Turkua molemmin puolin Aurajokea.

Hiisi Homesin kalustetut asunnot

Hiisi Homes edustaa kalustettujen asuntojen vuokraajista kodikkainta kategoriaa. Hiisi Homesin tilapäiskodit eli kodikkaat kalustetut asunnot ovat kaikki täysin varusteltuja ja kalustettuja. Hiisi Homesilla vuokrahintaan sisältyy aina vähintäänkin sähkö, vesi, vakuutus ja langaton netti. Lisämaksusta vuokrahintaan saa sisällytettyä liinavaatteet, pyyhkeet, siivoukset sekä autopaikan. Useimmiten Hiisi Homesin kalustetut asunnot vuokrataankin sisältäen kaikki pakolliset asumiskulut ja pienen arjen luksuksen kera liinavaatehuollon ja siivousten kanssa.

Hiisi Homesin kalustetut asunnot sijaitsevat Turussa Aurajoen länsipuolella Turun Linnan, Aurajoen, Forum Marinumin ja sataman läheisyydessä. Hiisi Homesin alkuperäinen Hiisi Homes Turku -kohde Fleminginkadulla sijaitsee uudehkolla Linnanfältin puutaloalueella Forum Marinum läheisyydessä. Horisontissa siintää Turun Linna ja kävellen pääsee mukavasti Aurajoen rantaa pitkin Turun keskustaa parissa kymmenessä minuutissa. Uudempi Hiisi Homes Turku Harbour -kohde Fatabuurinkadulla Iso-Heikkilän ja Turun Sataman välimaastossa palvelee mukavasti niin’ikään uudessa asuinkorttelissa.

Hiisi Homes Turku

Fleminginkatu 5, 20100 Turku
Tutustu kohteeseen: www.hiisihomes.fi/hiisi-homes/hiisi-homes-turku

  • 22 tilapäiskotia pienistä kompakteista 23m2 yksiöistä 45m2 kaksioihin
  • parveke jokaisessa tilapäiskodissa
  • autohallipysäköinti lisämaksusta

Hiisi Homes Turku Harbour

Fatabuurinkatu 4 A, 20200 Turku
Tutustu kohteeseen: www.hiisihomes.fi/hiisi-homes/hiisi-homes-turku-harbour

  • 16 tilapäiskotia – kaikki kompakteja 32,5 m2 kaksioita
  • parveke jokaisessa tilapäiskodissa
  • autohallipysäköinti sisältyy hintaan

Kalustettu asunto Turusta

Kalustettuja asuntoja Turusta on mahdollista löytää perinteisiltä vuokravälityssivustoilta Oikotiestä ja Vuokraovesta kuin myös Tori.fi:stä. Kalustettuja asuntoja on hyvin saatavilla lisäksi Airbnb:n kautta, booking.comista tai Facebookin vuokravälitysryhmistä.

Mitä kalustettu asunto Turusta maksaa?

Kalustettujen asuntojen vuokrahintoihin vaikuttavat paljon aikaisemmin mainitut korkean kysynnän kaudet kuten kesä sekä Meyerin telakan kiivaimmat projektivaiheet. Nyrkkisääntönä kalustetun asunnon vuokraaminen on edullisinta talviaikaan ja kalleinta kesällä. Edullisimmat diilit kesäaikaan löytää yleensä Facebookin vuokravälitysryhmistä, missä Turussa opiskelevat henkilöt välittävät omia kotejaan kesäloman ajaksi. Alla karkea hintahaarukka Turun kalustettujen asuntojen hinnoittelusta.

  • Yksiöt 1000 – 1600 € / kk
  • Kaksiot 1200 – 2000 € / kk
  • Kolmiot 1500 – 2500 € / kk
  • Neliöt ja suuremmat 1800 – 4000 € / kk