Arvoisa Hiiden heimolainen. Jos ihmettelet mitä tällä tarkoitamme, tarkoittaa Hiiden heimolaisuus käytännössä kaikkia, jotka arvostavat asumiselta tilaa, kokkausmahdollisuutta, hyviä liikenneyhteyksiä sekä pysäköintimahdollisuutta – kodinomaista tunnetta. On tarpeenasi sitten väliaikaisasunto, tilapäisasunto tai kalustettu asunto aina on hyvä ratkaisu Painua Hiiteen! Yhden yön juttuja varten olemme lanseeranneet kodikkaan digihotelliketjun Hiisi Hotels.

Hiiden heimolaisille eli juuri sinulle tarjoamme aina parhaan hinnan, kun varaat tilapäiskodin tai kodikkaan hotellihuoneen meiltä suoraan. Voit vuokrata huoneiston tai huoneen aina yhdestä yöstä useampaan kuukauteen tarpeesi mukaan. 

Varaa koodilla PAINUHIITEEN saadaksesi parhaat ehdot ja säästä

Varaukset:

Hiiden heimolaisten parhaat hinnat tarjouksen ehdot:

Varaa: Voimassa aina
Asu: Voimassa aina
Maksu: Maksu veloitetaan varauksen yhteydessä antamaltasi kortilta ennen saapumista. Yrityksille laskutus mahdollisuuksien mukaan, ota yhteyttä tarkistaaksesi onnistuuko laskutus yrityksesi kohdalla.
Peruutusehdot: Tarkista peruutusehdot varauksesi yhteydestä.
Muuta: Voimassa saatavuuden mukaan eli luonnollisesti, jos olemme täynnä niin ei hintaakaan ole saatavilla. Tarkista saatavuus yllä olevasta varausmoottorista. Tarjoushinnat sisältävät arvonlisäveron 10%. Loppusiivous sisältyy aina hintaan. Karvaiset kaverit eli lemmikit ovat tervetulleita etukäteen sovittaessa, ja lemmikki on meille kuin perheenjäsen, joten lemmikki lasketaan hinnoittelun osalta lisähenkilön mukaisesti. Pidätämme oikeuden Hiiden heimolaisten parhaiden hintojen muutoksiin.

Lämpimästi tervetuloa Painumaan Hiiteen asumaan!

Puupääyrittäjät Ari, Markus ja Niklas sekä Hiiden Heimo