Hiisi Homes ja Hiiden heimo
Hiisi Homes ja Hiiden heimo

Liity Hiiden Heimoon!

Tältä sivulta löydät Hiisi Homesin avoimet työpaikat. Kasvavassa perheyrityksessämme on tasaisin väliajoin tarvetta tekijöille.

Sovelluskehittäjä (Senior / Frontend / Backend)

Etsimme kolmea eri tyyppistä vahvistusta teknologiaosastollemme. Oletko selkeästi kokenut tekijä, joka etsii mielenkiintoista projektia ja mahdollisuutta olla mukana kehittämässä koko teknologiaosaston toimintaa samaan aikaan, kun mullistamme koko majoitustoimialaa teknologian avulla? Jos vastasit kyllä olet etsimämme senior-sovelluskehittäjä. Jos olet erikoistunut enemmälti fronttiin tai backiin etsimme myös sinua.

Lue lisää teknologiaosastomme rekrystä linkistä Hiisi Technology Department Established and Growing (hiisihomes.fi)
Palkkaus sopimuksen mukaan: 3500 € – 7000 € / kk
Lisätietoja: CTO Markus Veikkolainen +358 40 670 8556

Hiiden heimolaisuus

Työpaikka: Pääkonttorimme sijaitsee Hiidenveden läheisyydessä Vihdin Nummelassa. Kasvava perheyrityksemme tarvitsee vahvistuksia tasaisin väliajoin. Avoimen hakemuksen voit laittaa meidän Hiiden heimon hyvinvoinnista vastaavalle Päivi Lapveteläiselle paivi@hiisihomes.fi.

Tulevaisuuden näkymät: Yrittäjähenkinen ura mahdollisuutena. Kovasti kasvava yritys tarjoaa erilaisia mahdollisuuksia lähitulevaisuudessa oman työnkuvan kehittämiseen sekä etenemisen yrityksen sisällä. Oman sitoutumisen ja työpanoksen myötä rajattomat mahdollisuudet.

Hiiden heimo eli Tiimi on Hiisi Homesilla ykkönen. Koti tulee aina ensin. 
Tiimillä ollessa asiat hyvin heijastuu se myös asukkaisiimme.
Tyytyväinen tiimi, tyytyväiset asukkaat.

Tekemisessä korostuu itsenäisyys, vastuunkanto ja joustavuus. Tärkeintä on, että Hiiden heimolaisilla on hyvät puitteet tehdä töitä, tekeminen edistää kannattavaa liiketoimintaa ja tekeminen on joustavaa, sillä odotusarvolla, että asukkaamme saavat aina parasta mahdollista palvelua ja parhaan mahdollisen asumiskokemuksen.
Tekijöillä on valtuutus tehdä asioita parhaaksi näkemällään tavalla sekä kehittää toimintaa päivä päivältä paremmaksi. Meillä ei harrasteta mikromanageerausta vaan luotamme siihen, että Hiiden heimolaiset varmasti kyllä tekevät parhaansa. Koulutusta, tukea ja apua saa aina muilta Hiiden heimolaisilta.

Hiisi Homes pääkonttori
Hiisi Homes pääkonttori