fbpx

Tältä sivulta löydät Hiisi Homesin avoimet työpaikat. Kasvavassa perheyrityksessämme on tasaisin väliajoin tarvetta tekijöille.

Sisällöntuotannon harjoittelija (markkinointi)

Työpaikka julkaistu 21.6.2019

Työaika: Arkisin toimistoaikaan.

Työtehtävät: Pääprojekti uusien nettisivujen sisällöntuotanto (WordPress-alustaa hyödyntäen) ja lanseeraukset. Mahdollisuus somemarkkinoinnin tekemiseen. 

Asukaspalveluvastaava vastaa lisäksi asukaspalvelun toiminnasta, resursoinnista, laskutuksesta sekä prosessien kehittämisestä.

Palkkaus: Palkaton harjoittelu tai tapauskohtaisesti sovittava palkka.

Liity heimoon!

Työpaikka: Pääpaikka Nummela, tarvittaessa työtehtävät muissa Hiisi Homes nykyisissä ja uusissa kohteissa. 

Tulevaisuuden näkymät: Yrittäjähenkinen ura mahdollisuutena. Kovasti kasvava yritys tarjoaa erilaisia mahdollisuuksia lähitulevaisuudessa oman työnkuvan kehittämiseen sekä etenemisen yrityksen sisällä. Oman sitoutumisen ja työpanoksen myötä rajattomat mahdollisuudet.

Hiiden heimo eli Tiimi on Hiisi Homesilla ykkönen.
Tiimillä ollessa asiat hyvin heijastuu se myös asukkaisiimme.
Tyytyväinen tiimi, tyytyväiset asukkaat.

Tekemisessä korostuu itsenäisyys, vastuunkanto ja joustavuus. Tärkeintä on, että Hiiden heimolaisilla on hyvät puitteet tehdä töitä, tekeminen edistää kannattavaa liiketoimintaa ja tekeminen on joustavaa, sillä odotusarvolla, että asukkaamme saavat aina parasta mahdollista palvelua ja parhaan mahdollisen asumiskokemuksen.
Tekijöillä on valtuutus tehdä asioita parhaaksi näkemällään tavalla sekä kehittää toimintaa päivä päivältä paremmaksi. Meillä ei harrasteta mikromanageerausta vaan odotamme, että tiimiläiset kantavat vastuunsa.