Hiisi Homes ja Hiiden heimo
Hiisi Homes ja Hiiden heimo

Tältä sivulta löydät Hiisi Homesin avoimet työpaikat. Kasvavassa perheyrityksessämme on tasaisin väliajoin tarvetta tekijöille.

Liity Hiiden Heimoon!

Aluekoordinaattori | siivoustyön ammattilainen alueosastolle

Haemme siivoustyön ammattilaista Hiisi Homes & Hotelsille vahvistamaan operatiivista alueosastoa. Olet heimolaisainesta, jos olet reipas ja nautit vauhdikkaasta työstä ja asiakaspalvelusta. Oikea asenne, pilke silmänkulmassa ja halu tehdä erinomaista työtä ovat meille tärkeitä. Siivoustyön koordinoinnista ja laadunvalvonnasta huolehtivana aluekoordinaattorina huolehdit siivouspalveluiden organisoinnista palvelusopimuksen ja asukkaittamme odotusten mukaisesti.

Tehtävässä menestyminen edellyttää aikaisempaa siivoustyön työkokemusta ja/tai koulutusta sekä ajokorttia. Kokemus hotelli- ja majoitusalalta katsotaan eduksi. Olet hyvillä kommunikointitaidoilla varustettu palveluasenteen omaava joustava ammattilainen. Pystyt suoriutumaan työtehtävissäsi englannin kielellä ja sinulla on vähintään perustason suomen kielen osaamista.

Tarjoamme liikkuvaa, vastuullista työtä tiiviissä työyhteisössä, jossa tiimihenki on tärkeässä asemassa. Työt alkavat sopimuksen mukaan heti sopivan henkilön löydyttyä.
Työaika on 37,5h / vko ja työ ajoittuu arkipäiville maanantaista perjantaihin.

Hakemukset homes@hiisihomes.fi.

Lisätietoja tehtävään Päivi Lapveteläinen puh: 040 5600615 tai Tanja Eriksson 040 7039237 ma-pe klo: 8-16

Hiiden heimolaisuus

Työpaikka: Pääkonttorimme sijaitsee Hiidenveden läheisyydessä Vihdin Nummelassa. Kasvava perheyrityksemme tarvitsee vahvistuksia tasaisin väliajoin. Avoimen hakemuksen voit laittaa meidän Hiiden heimon hyvinvoinnista vastaavalle Päivi Lapveteläiselle paivi@hiisihomes.fi.

Tulevaisuuden näkymät: Yrittäjähenkinen ura mahdollisuutena. Kovasti kasvava yritys tarjoaa erilaisia mahdollisuuksia lähitulevaisuudessa oman työnkuvan kehittämiseen sekä etenemisen yrityksen sisällä. Oman sitoutumisen ja työpanoksen myötä rajattomat mahdollisuudet.

Hiiden heimo eli Tiimi on Hiisi Homesilla ykkönen. Koti tulee aina ensin. 
Tiimillä ollessa asiat hyvin heijastuu se myös asukkaisiimme.
Tyytyväinen tiimi, tyytyväiset asukkaat.

Tekemisessä korostuu itsenäisyys, vastuunkanto ja joustavuus. Tärkeintä on, että Hiiden heimolaisilla on hyvät puitteet tehdä töitä, tekeminen edistää kannattavaa liiketoimintaa ja tekeminen on joustavaa, sillä odotusarvolla, että asukkaamme saavat aina parasta mahdollista palvelua ja parhaan mahdollisen asumiskokemuksen.
Tekijöillä on valtuutus tehdä asioita parhaaksi näkemällään tavalla sekä kehittää toimintaa päivä päivältä paremmaksi. Meillä ei harrasteta mikromanageerausta vaan luotamme siihen, että Hiiden heimolaiset varmasti kyllä tekevät parhaansa. Koulutusta, tukea ja apua saa aina muilta Hiiden heimolaisilta.

Hiisi Homes pääkonttori
Hiisi Homes pääkonttori