Hiisi Homes ja Hiiden heimo
Hiisi Homes ja Hiiden heimo

Tältä sivulta löydät Hiisi Homesin avoimet työpaikat. Kasvavassa perheyrityksessämme on tasaisin väliajoin tarvetta tekijöille.

Liity Hiiden Heimoon!

Hiisi Homes & Hotels vahvistaa talven 2021-22 aikana Hiiden heimoa uusien tekijöiden myötä. Hiisi Homes & Hotelsin tavoitteena on kasvattaa asunto- ja majoituskapasiteettia rivakasti vuoden 2022 aikana Etelä-Suomessa ja nyt olisi oiva mahdollisuus liittyä mukaan matkaan kirjoittamaan Hiiden tarinaa.

Full Stack -kehittäjä

Hiisi perustaa oman teknologian kehitysyksikkönsä vuoden vaihteessa 2021-22, ja matkaan mukaan etsitään yrittäjähenkistä, oma-aloitteista ja ongelmanratkaisukykyistä full stack -kehittäjää vastaamaan teknologiaosaston konkreettisesta kehitystyöstä. Työ ei ole paikkaan sidottua, mutta emme pisti pahitteeksi, jos haluat aina toisinaan työskennellä myös kotikonnuilla Hiisin pääkonttorilla Nummelassa. Tässä roolissa on mahdollisuus päästä näkemään oma kädenjälki konkreettisesti, ja kaiken tekemisen tavoitteena on helpottaa Hiiden heimon, yhteistyökumppaneiden ja asukkaiden arkea.

Käytännössä full tack -kehittäjä sukkuloi frontissa ja backissa sulavasti ja tarpeen mukaan kumppaneita hyödynnetään apuna. Hiisin teknologiayksikkö koostuu product ownerista, liiketoiminnan kehittäjästä sekä tiiviistä ohjelmistopalvelualan kumppaniyrityksestä, joiden kanssa töitä paiskitaan hymyssä suin sekä Hiisille että muille majoitusalan toimijoille tarpeen mukaan. Tehtäviin kuuluu muun muassa Hiisin luoman järjestelmäekosysteemin automaatioiden kehittämistä, järjestelmäintegraatioita sekä SaaS-henkisten järjestelmien ja sovellusten kehittämistä.

Hiisi on teknologian mahdollistama kasvuyritys, joten nyt on oiva mahdollisuus liittyä mukaan noin 10-henkiseen Hiiden heimoon kirjoittamaan Hiiden heimon kasvutarinaa. Tavoitteena on lähteä kansainvälistymään seuraavan kahden vuoden aikana.

Toivottu kielitaito ja ymmärrys:

  • Typescript
  • NodeJS
  • Python
  • React
  • Javascript

Lisäksi toivomme:

  • kokemusta API-rajapinnoista
  • hyviä kommunikaatiotaitoja
  • kykyä projektien hallintaan ja läpivientiin

Perusfaktat

Työsuhde: kokoaikainen, vakituinen
Palkka:
4000 € / kk
Aloitus: joustavasti oikean Hiiden heimolaisen löydyttyä, ihanteellisessa tilanteessa marraskuun 2021 aikana ja viimeistään tammikuussa 2022
Hae: Laita vapaa muotoinen hakemus ja CV sähköpostilla osoitteeseen liityheimoon@hiisihomes.fi
Lisätietoja: Puupää Markus antaa tarvittaessa lisätietoja puhelimitse arkisin klo 9-10 puh. 040 670 8556

Hiiden heimolaisuus

Työpaikka: Pääkonttorimme sijaitsee Hiidenveden läheisyydessä Vihdin Nummelassa. Kasvava perheyrityksemme tarvitsee vahvistuksia tasaisin väliajoin. Avoimen hakemuksen voit laittaa meidän Hiiden heimon hyvinvoinnista vastaavalle Päivi Lapveteläiselle paivi@hiisihomes.fi.

Tulevaisuuden näkymät: Yrittäjähenkinen ura mahdollisuutena. Kovasti kasvava yritys tarjoaa erilaisia mahdollisuuksia lähitulevaisuudessa oman työnkuvan kehittämiseen sekä etenemisen yrityksen sisällä. Oman sitoutumisen ja työpanoksen myötä rajattomat mahdollisuudet.

Hiiden heimo eli Tiimi on Hiisi Homesilla ykkönen. Koti tulee aina ensin. 
Tiimillä ollessa asiat hyvin heijastuu se myös asukkaisiimme.
Tyytyväinen tiimi, tyytyväiset asukkaat.

Tekemisessä korostuu itsenäisyys, vastuunkanto ja joustavuus. Tärkeintä on, että Hiiden heimolaisilla on hyvät puitteet tehdä töitä, tekeminen edistää kannattavaa liiketoimintaa ja tekeminen on joustavaa, sillä odotusarvolla, että asukkaamme saavat aina parasta mahdollista palvelua ja parhaan mahdollisen asumiskokemuksen.
Tekijöillä on valtuutus tehdä asioita parhaaksi näkemällään tavalla sekä kehittää toimintaa päivä päivältä paremmaksi. Meillä ei harrasteta mikromanageerausta vaan luotamme siihen, että Hiiden heimolaiset varmasti kyllä tekevät parhaansa. Koulutusta, tukea ja apua saa aina muilta Hiiden heimolaisilta.

Hiisi Homes pääkonttori
Hiisi Homes pääkonttori