Hiisi Homes ja Hiiden heimo
Hiisi Homes ja Hiiden heimo

Liity Hiiden Heimoon!

Tältä sivulta löydät Hiisi Homesin avoimet työpaikat. Kasvavassa perheyrityksessämme on tasaisin väliajoin tarvetta tekijöille.

Asukaspalvelija, kesätyö

Asukaspalvelija, osa- tai kokoaikainen, kesätyö (aloitus kevään aikana tai kesän kynnyksellä)

Hiisi Homes & Hotels etsii osa- tai kokoaikaista kesätyöntekijää vahvistamaan asukaspalvelua. Työ sopii erityisen hyvin matkailu-, majoitus- tai liiketalousalojen opiskelijalle, joka kaipaa alan töitä kesäksi. Opinnot matkailu-, myynti- tai asiakaspalvelualoilla plussaa, mutta ei kuitenkaan pakollista. Asenne sekä asiakaspalvelu- ja myyntihenkisyys ratkaisevat. Haemme aina ensisijaisesti oikeanlaista henkilöä liittymään Hiiden heimoon.

Pääkonttorimme sijaitsee Vihdin Nummelassa, mikä toimii ensisijaisena työntekopaikkana, mutta on hyvä huomioida, että asukaspalvelumme ei ole sidottu tiettyyn fyysiseen paikkaan. Voitaisiin sanoa, että kyseessä on hybridityö, koska voit itse vaikuttaa fyysiseen työskentelylokaatioosi. Asukaspalvelijan työ soveltuu uransa alkuvaiheessa oleville henkilöille tai vähän kokeneemmillekin. Mikäli asuinpaikkasi ei ole sellainen, että pääset hommiin Nummelan pääkonttorille niin tässä tapauksessa on etua, että omaat jo hieman aikaisempaa kokemusta asiakaspalvelutyöstä. Paikallisuudesta plussaa.

Hiiden heimossa työskentelee noin 15 heimolaista erilaisissa tehtävissä. Asukas- ja myyntipalvelua vetää palvelupäällikkö Päivi, ja Päivin aisaparina Hiiden heimossa asukas- ja myyntipalvelijan tehtävissä toimivat Viivi, Helinä sekä Noora. Käytössämme ovat alan nykyaikaisimmat helppokäyttöiset järjestelmät ja systeemit. Pyrimme ulkoistamaan kaiken manuaalisen turhan näpyttelyn koneelle, jotta asukaspalvelumme voi keskittyä olennaiseen eli asukaspalveluun.

Toimintamme pohjana toimivat arvomme koti, huumori ja paikallisuus. Meillä työnteko on hauskaa ja jokaisen persoonallisuus saa näkyä arjessa.

Hiiden heimo valitsee hakemuksien perusteella muutaman sopivan henkilön puhelimitse tapahtuvaan alkukartoitukseen, ja siitä vaiheesta valitaan sopivat henkilöt paikan päällä tapahtuviin haastatteluihin.

Työnkuva: Asukaspalvelija. Puhelimitse, sähköpostitse sekä muilla viestintävälineillä tapahtuva asukaspalvelu.
Työajat: ilta- ja viikonloppupainotteinen. Hiisi Homes & Hotelsin asukas- ja myyntipalvelu palvelee kesällä suunnilleen ma-pe klo 8-20 sekä la ja su klo 9-20. On mahdollista, että asukaspalvelun aukioloajat hieman päivittyvät suuntaan tai toiseen.
Työn sijainti:Nummelan konttori / etätyö
Aloitusajankohta: joustavasti kevään aikana ensin osa-aikaisesti ja kesän kynnyksellä kokoaikaisesti tai sopimuksen mukaan
Palkkaus: MaRa Tesin mukainen palkka ja lisät
Kielivaatimukset: Suomi ja englanti
Hakemukset: lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi CV:n kera paivi.heinonen@hiisihomes.fi. Luovat ääni- ja videohakemuksetkin ovat tervetulleita. Täytämme vapaat paikat pikimmiten.

Hiiden heimolaisuus

Työpaikka: Pääkonttorimme sijaitsee Hiidenveden läheisyydessä Vihdin Nummelassa. Kasvava perheyrityksemme tarvitsee vahvistuksia tasaisin väliajoin. Avoimen hakemuksen voit laittaa meidän Hiiden heimon hyvinvoinnista vastaavalle Päivi Lapveteläiselle paivi@hiisihomes.fi.

Tulevaisuuden näkymät: Yrittäjähenkinen ura mahdollisuutena. Kovasti kasvava yritys tarjoaa erilaisia mahdollisuuksia lähitulevaisuudessa oman työnkuvan kehittämiseen sekä etenemisen yrityksen sisällä. Oman sitoutumisen ja työpanoksen myötä rajattomat mahdollisuudet.

Hiiden heimo eli Tiimi on Hiisi Homesilla ykkönen. Koti tulee aina ensin. 
Tiimillä ollessa asiat hyvin heijastuu se myös asukkaisiimme.
Tyytyväinen tiimi, tyytyväiset asukkaat.

Tekemisessä korostuu itsenäisyys, vastuunkanto ja joustavuus. Tärkeintä on, että Hiiden heimolaisilla on hyvät puitteet tehdä töitä, tekeminen edistää kannattavaa liiketoimintaa ja tekeminen on joustavaa, sillä odotusarvolla, että asukkaamme saavat aina parasta mahdollista palvelua ja parhaan mahdollisen asumiskokemuksen.
Tekijöillä on valtuutus tehdä asioita parhaaksi näkemällään tavalla sekä kehittää toimintaa päivä päivältä paremmaksi. Meillä ei harrasteta mikromanageerausta vaan luotamme siihen, että Hiiden heimolaiset varmasti kyllä tekevät parhaansa. Koulutusta, tukea ja apua saa aina muilta Hiiden heimolaisilta.

Hiisi Homes pääkonttori
Hiisi Homes pääkonttori