Hiisi Homes ja Hiiden heimo
Hiisi Homes ja Hiiden heimo

Tältä sivulta löydät Hiisi Homesin avoimet työpaikat. Kasvavassa perheyrityksessämme on tasaisin väliajoin tarvetta tekijöille.

Haemme palvelupäällikköä vahvistamaan Hiiden heimoa!

Avoin paikka julkaistu 28.11.2019.
Paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä.
Hakemuksen palkkatoiveen kera voi lähettää Päivi Lapveteläiselle osoitteeseen paivi@hiisihomes.fi.
Liitä hakemukseen mukaan palkkatoive, eikä mielikuvituksen käyttämistä hakemuksen yhteydessä katsota pahalla =)
Odotamme edelleen ensimmäistä hakemusta mikä olisi toimitettu savumerkkejä hyödyntäen.
Työpaikan sijainti: Nummela

Tervetuloa painumaan Hiiteen ja liittymään Hiiden heimoon!

Hiisi Homesilla uskotaan, että koti tulee aina ensin, ja Hiisi Homesin tehtävänä on varmistaa, että jokaisella on mahdollisuus kodinomaiseen asumiseen. Hiisi Homes tarjoaa koteja tilapäistarpeeseen kahdeksalla paikkakunnalla 12 eri sijainnissa. Asukkaat voivat painua Hiiteen asumaan aina muutamasta yöstä useampaan kuukauteen. Kaikki Hiisi Homesin tilapäiskodit ovat hyvin varusteltuja ja täysin kalustettuja. Asukaspalvelu on yksi Hiisi Homesin toiminnan kulmakivistä ja käytännössä asukas- ja myyntipalvelua tarjotaan puhelimitse, sähköpostitse, Whatsapilla ja muilla mahdollisilla etäkommunikaatiovälineillä.

Hiisi Homes on kasvava perheyritys, mikä tarvitsee vahvistuksia tiimiinsä. Näköalapaikkaa ei lupailla, mutta sellainenkin järjestyy vaikka happihyppelun yhteydessä Nummelanharjulta, mistä pääsee ihailemaan maisemia Hiidenveden suuntaan. Sopiva vahvistus voi olla alalla uudehko, mutta koemme ehdottomasti eduksi, jos olet aikaisemmin työskennellyt esimerkiksi jossain muussa alan yrityksessä, majoitusliikkeen vastaanotossa tai myyntipalvelussa. Kielellisesti tulisi taipua vähintäänkin suomi ja englanti. Heimokielen alkeiskurssi järjestetään perehdytyksen yhteydessä.

Palvelupäällikön työnkuva koostuu seuraavista kokonaisuuksista:

 • vastuu asukas- ja myyntipalvelusta yhdessä toisen palvelupäällikön sekä asukas- ja myyntipalvelutiimin kanssa
 • vastuu Hiiden heimon myyntipalvelusta ja -konseptista sekä myynnin prosessien koordinoinnista ja kehittämisestä (inbound-myyntikärjellä)
 • isojen tarjouspyyntöjen käsittely (ryhmät ja pitkäaikaisasukkaat)
 • kanta-asukasrekisterin ylläpitäminen ja kanta-asukkaiden hoivaaminen sekä sitouttaminen
 • myynnin tukitoiminnot

Käytännössä:

 • 3-4 päivää viikosta operatiivisia asukas- ja myyntipalvelutehtäviä
 • 1-2 päivää viikosta myynnillisiä tehtäviä – kanta-asukkaat ja tukitoiminnot
 • 2-vuorotyö, työvuoroja ma-su (noin joka 3. viikonloppu)
 • Mahdollisuus kehittää omaa tehtävänkuvaa omien mielenkiinnon kohteiden mukaisesti

Palvelupäällikön ominaisuudet

 • hyvä tyyppi
 • asukaspalveluhenkinen isommalla tai pienemmällä ripauksella myyntihenkisyyttä
 • kirjallinen ulosanti kunnossa
 • huolellisuus
 • halu kehittyä ammatillisesti ja oppia uusia asioita

Olet ennen kaikkea hyvä tyyppi ja arvostat itseohjautuvaa otetta työntekoon. Hiiden heimossa kauluspaidat voi viikata kaappiin ennen Hiiden heimoon liittymistä puupääyrittäjien tapaan, ja keskittyä olennaiseen eli hauskan pitämiseen ja parhaan mahdollisen palvelun ja asukaskokemuksen toteuttamiseen asukkaille. Nyt, kun näköalapaikkakin tuli Nummelanharjulta luvattua niin sen lisäksi omien kättensä jälkeä pääsee seuraamaan oikein intensiivisesti Hiisi Homesin kasvutarinan edetessä, ja tiedä mitä mahdollisuuksia matkan varrella on luvassa itse kullekin.

Paniikkia meillä ei ole tehtävän täyttämisen suhteen, mutta mitä pikemmin sitä pikemmin. Kovasti Hiiden heimo jo odottaa uutta vahvistusta heimoon, mutta tärkeintä on, että sinä koet Hiiden heimon olevan juuri oikea paikka sinulle työntekoon ja henkilökohtaiseen kehittymiseen. Lisää sähköpostisi otsikkoon tunniste #painuhiiteen (tällä testaamme ihan vain mielenkiinnosta a. kuinka moni lukee hakemuksen loppuun asti b. kuinka moni toimii ohjeen mukaan ja c. kuinka moni, joka löysi avoimen paikan jostain muusta kanavasta kuin Hiisi Homesin nettisivuilta ja tulee nettisivuille vielä tarkistamaan mahdolliset lisätiedot.)

Liity Hiiden heimoon!

Työpaikka: Pääkonttorimme sijaitsee Hiidenveden läheisyydessä Vihdin Nummelassa. Kasvava perheyrityksemme tarvitsee vahvistuksia tasaisin väliajoin. Avoimen hakemuksen voit laittaa meidän Hiiden heimon hyvinvoinnista vastaavalle Päivi Lapveteläiselle paivi@hiisihomes.fi.

Tulevaisuuden näkymät: Yrittäjähenkinen ura mahdollisuutena. Kovasti kasvava yritys tarjoaa erilaisia mahdollisuuksia lähitulevaisuudessa oman työnkuvan kehittämiseen sekä etenemisen yrityksen sisällä. Oman sitoutumisen ja työpanoksen myötä rajattomat mahdollisuudet.

Hiiden heimo eli Tiimi on Hiisi Homesilla ykkönen.
Tiimillä ollessa asiat hyvin heijastuu se myös asukkaisiimme.
Tyytyväinen tiimi, tyytyväiset asukkaat.

Tekemisessä korostuu itsenäisyys, vastuunkanto ja joustavuus. Tärkeintä on, että Hiiden heimolaisilla on hyvät puitteet tehdä töitä, tekeminen edistää kannattavaa liiketoimintaa ja tekeminen on joustavaa, sillä odotusarvolla, että asukkaamme saavat aina parasta mahdollista palvelua ja parhaan mahdollisen asumiskokemuksen.
Tekijöillä on valtuutus tehdä asioita parhaaksi näkemällään tavalla sekä kehittää toimintaa päivä päivältä paremmaksi. Meillä ei harrasteta mikromanageerausta vaan odotamme, että tiimiläiset kantavat vastuunsa. 

Hiisi Homes pääkonttori
Hiisi Homes pääkonttori