Hiisi Homes ja Hiiden heimo

Hiiden heimo eli Hiisi Homesin tiimi on toiminnan sydän

Hiisi Homes on Hiidenvedeltä ponnistava perheyritys. Hiiden heimossa uskotaan, että heimo tulee ensin ja sitten tulevat asukkaat. Uskomme, että pitämällä huolta Hiiden heimosta niin heimo pitää varmasti entistä parempaa huolta asukkaistamme eli heimolaisista. Hiiden Heimo koostuu hienoista asukas- ja myyntipalvelun ammattilaisista sekä operatiivisen kenttätyön taitajista. Hiiden heimosta on parin ensimmäisen toimintavuoden aikana muotoutunut asukas- ja myyntipalvelu sekä asiantuntijaorganisaatio. Hiiden heimo toimii ikään kuin alustana, mikä mahdollistaa asukkaiden, kiinteistön omistajien ja koteihin palveluja tarjoavien toimijoiden kohtaamisen. Tutustuaanhan hieman tarkemmin Hiiden heimoon.

Hiisi Homesin ovat perustaneet perheen miehet eli puupäät Ari, Markus ja Niklas. Puupääyrittäjiä kutsutaan puupäiksi lähinnä syystä, että syksyllä 2017 perheen miehet löivät puiset päänuppinsa yhteen Hiidenveden äärellä Kokkokalliolla, mistä Hiisi Homesin tarina alkoi.

Puupää Ari Lapveteläinen

Puupää Ari Lapveteläinen
ari(a)hiisihomes.fi
Yrittäjä, kiinteistöt ja hankinnat, hallituksen puheenjohtaja
Videoesittely

Appiukko Ari täydentää Hiiden heimoa pitkällä kiinteistöjohtamisen osaamisellaan, ja kuulopuheiden mukaan nikkarointi kotipihalla sähköpyöräilyn lomassa on lähellä sydäntä.

 

Puupää Markus Veikkolainen Puupää Markus Veikkolainen
markus(a)hiisihomes.fi
Yrittäjä, kaupalliset toiminnot
Videoesittely

Vävypoika Markus tuo Hiiden heimoon vieraanvaraisuusalan kokemusta, ja vastaa siitä, että kauppaa saadaan sisään ja sana kiirii. Markus harrastaa sporttia ja nautiskelee hyvästä ruoasta ja juomasta.

 

Puupää Niklas Eriksson

Puupää Niklas Eriksson
niklas(a)hiisihomes.fi
Yrittäjä, toimitusjohtaja, taloushallinto ja rahoitus
Videoesittely

Vävypoika Niklas on toiminut Hiiden heimolaisista pisimpään yrittäjänä ja hankkinut oppia Arin tapaan kiinteistöalalta. Darts ja erinäiset pientuottajajuomat ovat kodin ohella tärkeitä asioita Niklakselle.

 

Voitto ErikssonVoitto Eriksson
vode(a)hiisihomes.fi
Johtaja

Voitto (Vode) Eriksson johtaa Nummelan pääkonttoria ja varmistaa, että jokainen toimistolle Hiiteen painuja kokee olonsa tervetulleeksi. Voitto tykkää kävellä näin pitkin Nummelan harjua ja katuja. Toisinaan työmatkalla housut saattavat tulla hallitsemattoman kuraisiksi, mikä saattaa johtaa tahattomaan poissaoloon töistä.

 

Palvelupäällikkö Päivi HeinonenPäivi Heinonen
paivi.heinonen(a)hiisihomes.fi
Palvelupäällikkö, asukas- ja myyntipalvelu

Päivi johtaa esimerkillään Hiiden heimon asukas- ja myyntipalvelutiimiä vankalla kokemuksella hotellimaailman operatiivista tehtävistä.

 

 

Riku Niemelä
riku(a)hiisihomes.fi
Myyntijohtaja
Videoesittely

Myyntimieheksi muuntautunut hospitality-alan monitaituri hoivaa Hiisi Homesin yritysheimoa. Family man isolla F:llä viettää aimo-osan vapaa-ajastaan jalkapallokentä laidalla poikien harrastusten merkeissä, ja veri vetää aina, kun mahdollista merille.

 

 

Aluepäällikkö Päivi LapveteläinenPäivi Lapveteläinen
paivi(a)hiisihomes.fi
Palvelupäällikkö, kenttätyö

Opettajan hommista heimomummina Hiiden heimoon liittynyt hoiva-alan ammattilainen. Puupää Arin nikkaroidessa Päivi hoitaa puutarhaa sekä lapsenlastaan Einoa.

 

 

Aluepäällikkö Tanja ErikssonTanja Eriksson
tanja(a)hiisihomes.fi
Palvelupäällikkö, kenttätyö

Periaatteessa alaa vaihtanut Tanja vaihtoi hoiva-alalta tilapäiskotien pariin, mutta hoivatyö tavalla tai toisella on läsnä myös Hiiden heimossa heimolaisia hoivatessa. Pari poikaa pitää Tanjan kiireisenä myös vapaa-ajalla.

 

Hiiden heimo ei rajoitu väin näihin kuviin ja tunnelmiin, sillä Hiiden heimoon kuuluu lisäksi loistavat huolto- ja remonttimestari Mika sekä projektitekijät puuhaveikot Tasi ja Matias.

Hiisi Homesin puupäät ovat kiitollisia, että näin upea Hiiden heimo on saatu kasaan.