Hiisi Homes ja Hiiden heimo

Hiiden heimo eli Hiisi Homes & Hotelsin tiimi on toiminnan sydän

Hiisi Homes & Hotels on Hiidenvedeltä ponnistava perheyritys. Hiiden heimossa uskotaan, että heimo tulee ensin ja sitten tulevat asukkaat. Uskomme, että pitämällä huolta Hiiden heimosta niin heimo pitää varmasti entistä parempaa huolta asukkaistamme eli heimolaisista. Hiiden Heimo koostuu hienoista asukas- ja myyntipalvelun ammattilaisista sekä operatiivisen kenttätyön taitajista. Hiiden heimosta on parin ensimmäisen toimintavuoden aikana muotoutunut asukas- ja myyntipalvelu sekä asiantuntijaorganisaatio. Hiiden heimo toimii ikään kuin alustana, mikä mahdollistaa asukkaiden, kiinteistön omistajien ja koteihin palveluja tarjoavien toimijoiden kohtaamisen. Tutustukaahan hieman tarkemmin Hiiden heimoon.

Hiisi Homes & Hotelsin ovat perustaneet perheen miehet eli puupäät Ari, Markus ja Niklas. Puupääyrittäjiä kutsutaan puupäiksi lähinnä syystä, että syksyllä 2017 perheen miehet löivät puiset päänuppinsa yhteen Hiidenveden äärellä Kokkokalliolla, mistä Hiisi Homesin tarina alkoi.

Voitto Eriksson | Asukas- ja myyntipalvelu

Voitto Eriksson

Asukaspalvelija
vode(a)hiisihomes.fi

Voitto aloitti hiljattain uudessa roolissa Hiiden heimossa, kun hän sai vastuulleen tärkeimpien perheenjäsenien palvelemisen. Voitto on Hiiden heimolaisena ehtinyt nähdä paljon ja hän on toiminut muun muassa yleisjohtajana, turvallisuuspäällikkönä kuin aulapalveluhenkilönäkin. Nykyinen rooli asukaspalvelijana on lähinnä Voiton sydäntä, koska nyt hän pääsee käyttämään vahvuuksiaan.

Päivi Heinonen | Asukas- ja myyntipalvelu

Palvelupäällikkö Päivi Heinonen

Palvelupäällikkö, asukas- ja myyntipalvelu | B2B inbound-myynti
paivi.heinonen(a)hiisihomes.fi
Videoesittely

Päivi johtaa esimerkillään Hiiden heimon asukas- ja myyntipalvelutiimiä vankalla kokemuksella hotellimaailman operatiivista tehtävistä.

Riku Niemelä | Myynti

Riku Niemelä

Myyntijohtaja, Partner
riku(a)hiisihomes.fi
Videoesittely

Myyntimieheksi muuntautunut hospitality-alan monitaituri hoivaa Hiisi Homes & Hotelsin yritysheimoa. Family man isolla F:llä viettää aimo-osan vapaa-ajastaan jalkapallokentän laidalla poikien harrastusten merkeissä, ja veri vetää aina, kun mahdollista merille.

Noora Ahonen | Asukas- ja myyntipalvelu

Noora Ahonen

Asukas- ja myyntipalvelu
noora(a)hiisihomes.fi

Kokenut myynnin tekijä Noora täydentää Hiisin asukas- ja myyntipalvelutiimiä vankalla rautaisella asukaspalvelu- ja myyntikokemuksella.

Viivi Ruuskanen | Asukas- ja myyntipalvelu

Viivi Ruuskanen

Asukas- ja myyntipalvelu
viivi(a)hiisihomes.fi

Viivi on paikallinen nuori matkailu- ja hospitality-alan talentti toteuttaen huikeaa palvelua heimolaisille.

Helinä Väinänen | Asukas- ja myyntipalvelu

Asukas- ja myyntipalvelu
helina(a)hiisihomes.fi

Helinä on kansainvälisen mindsetin omaava globaalikansalainen tuoden äärimmäistä joustavuutta Hiiden heimoon.

Matias Tekoniemi | Takakonttori

Matias Tekoniemi

Hallituksen sihteeri, projektipäällikkö
matias(a)hiisihomes.fi

Matias on nuori tulevaisuuden toimitusjohtaja ja innovaattori. Mestarin ottein Matias pitää hallitustyön järjestyksessä ja tukee hallitustyöskentelyä järjestelmällisellä tekemisellään. Kehitysprojekteissa Matias pääsee hyödyntämään vahvuuksiaan ja tuomaan uusia ideoita, työkaluja ja prosesseja pöytään Hiiden heimolaisten hyödynnettäväksi.

Päivi Lapveteläinen | Kenttäoperaatiot

Aluepäällikkö Päivi Lapveteläinen

Operatiivinen päällikkö
paivi(a)hiisihomes.fi
Videoesittely

Opettajan hommista heimomummina Hiiden heimoon liittynyt hoiva-alan ammattilainen. Puupää Arin nikkaroidessa Päivi hoitaa puutarhaa sekä lapsenlastaan Einoa.

Tanja Eriksson | Projektit

Aluepäällikkö Tanja Eriksson

Projektipäällikkö
tanja(a)hiisihomes.fi
Videoesittely

Periaatteessa alaa vaihtanut Tanja vaihtoi hoiva-alalta tilapäiskotien pariin, mutta hoivatyö tavalla tai toisella on läsnä myös Hiiden heimon projekteja edistäessä. Pari poikaa pitää Tanjan kiireisenä myös vapaa-ajalla.

Nea Vihikainen | Kenttäoperaatiot

Nea Vihikainen

Aluekoordinaattori
nea.vihikainen(a)hiisihomes.fi
Videoesittely

Nea vastaa, että kentällä siivoustyö luistaa ja laatu on huipussaan.

Johanna Laakso | Kenttäoperaatiot

Aluekoordinaattori
johanna(a)hiisihomes.fi

Johanna yhdistää huolenpidon ja laadunvalvonnan arjessaan varmistaen, että tilapäiskodit ja kodikkaat hotellihuoneet ovat tikissä heimolaisia varten.

Mikko Korhonen | Kenttäoperaatiot

Mikko Korhonen

Talonmies
mikko(a)hiisihomes.fi

Mikko vastaa tilapäiskotien ja digihotellien huollosta ja viankorjauksesta pääkaupunkiseudulla ja reunuskunnissa samalla kehittäen kumppaniverkoston toimintaa Suur-Helsingin alueen ulkopuolella.

Valtteri Nummi | Teknologia

Valtteri Nummi

Full-Stack -sovelluskehittäjä
valtteri(a)hiisihomes.fi

Family man Valtteri johtaa Hiisin teknologian kehitystä konepellin alla dokumentaatio ensin mentaliteetilla tavoitteenaan tehdä kaikkien heimolaisten elämästä helpompaa ja hauskempaa teknologian avulla.

Markus Veikkolainen | Puupää

Puupää Markus palvelee

Puupää-yrittäjä | Teknologia- ja markkinointijohtaja
markus(a)hiisihomes.fi
Videoesittely

Vävypoika Markus tuo Hiiden heimoon vieraanvaraisuusalan kokemusta, ja vastaa teknologiaa hyödyntäen siitä, että kauppaa saadaan sisään ja sana kiirii. Hiiden heimon visionääri viitoittamassa tietä koko majoitustoimialaa mullistavalle teknologian kehitykselle. Markus harrastaa sporttia ja nautiskelee hyvästä ruoasta ja juomasta.

Niklas Eriksson | Puupää

Puupää Niklas Eriksson

Puupää-yrittäjä | Toimitus- ja talousjohtaja
niklas(a)hiisihomes.fi
Videoesittely

Vävypoika Niklas on toiminut Hiiden heimolaisista pisimpään yrittäjänä ja hankkinut oppia Arin tapaan kiinteistöalalta. Niklas varmistaa, että Puupää Arilla on massia uusiin kohdehankintoihin, ja että massit saadaan sisään Markuksen tuodessa kaupan sisään. Darts ja erinäiset pientuottajajuomat ovat perheen ohella tärkeitä asioita Niklakselle.

Ari Lapveteläinen | Puupää

Puupää Ari Lapveteläinen

Kiinteistö- ja hankintajohtaja, hallituksen puheenjohtaja
ari(a)hiisihomes.fi
Videoesittely

Appiukko Ari täydentää Hiiden heimoa pitkällä kiinteistöjohtamisen osaamisellaan tuoden uutta kodikasta kapasiteettia Puupää Markuksen mankeliin heimolaisten saataville saatettavaksi. Kuulopuheiden mukaan nikkarointi kotipihalla sähköpyöräilyn lomassa on lähellä sydäntä.