Hiisi Homes ja Hiiden heimo

Hiiden heimo eli Hiisi Homes & Hotelsin tiimi on toiminnan sydän

Hiisi Homes & Hotels on Hiidenvedeltä ponnistava perheyritys. Hiiden heimossa uskotaan, että heimo tulee ensin ja sitten tulevat asukkaat. Uskomme, että pitämällä huolta Hiiden heimosta niin heimo pitää varmasti entistä parempaa huolta asukkaistamme eli heimolaisista. Hiiden Heimo koostuu hienoista asukas- ja myyntipalvelun ammattilaisista sekä operatiivisen kenttätyön taitajista. Hiiden heimosta on parin ensimmäisen toimintavuoden aikana muotoutunut asukas- ja myyntipalvelu sekä asiantuntijaorganisaatio. Hiiden heimo toimii ikään kuin alustana, mikä mahdollistaa asukkaiden, kiinteistön omistajien ja koteihin palveluja tarjoavien toimijoiden kohtaamisen. Tutustukaahan hieman tarkemmin Hiiden heimoon.

Hiisi Homes & Hotelsin ovat perustaneet perheen miehet eli puupäät Ari, Markus ja Niklas. Puupääyrittäjiä kutsutaan puupäiksi lähinnä syystä, että syksyllä 2017 perheen miehet löivät puiset päänuppinsa yhteen Hiidenveden äärellä Kokkokalliolla, mistä Hiisi Homesin tarina alkoi.

Voitto | Asukas- ja myyntipalvelu

Voitto Eriksson

Asukaspalvelija
vode(a)hiisihomes.fi

Voitto aloitti hiljattain uudessa roolissa Hiiden heimossa, kun hän sai vastuulleen tärkeimpien perheenjäsenien palvelemisen. Voitto on Hiiden heimolaisena ehtinyt nähdä paljon ja hän on toiminut muun muassa yleisjohtajana, turvallisuuspäällikkönä kuin aulapalveluhenkilönäkin. Nykyinen rooli asukaspalvelijana on lähinnä Voiton sydäntä, koska nyt hän pääsee käyttämään vahvuuksiaan.

Päivi | Asukas- ja myyntipalvelu

Palvelupäällikkö Päivi Heinonen

Palvelupäällikkö, asukas- ja myyntipalvelu | B2B inbound-myynti
Videoesittely

Päivi johtaa esimerkillään Hiiden heimon asukas- ja myyntipalvelutiimiä vankalla kokemuksella hotellimaailman operatiivista tehtävistä.

Riku | Myynti

Riku Niemelä

Myyntijohtaja, Partner
Videoesittely

Myyntimieheksi muuntautunut hospitality-alan monitaituri hoivaa Hiisi Homes & Hotelsin yritysheimoa. Family man isolla F:llä viettää aimo-osan vapaa-ajastaan jalkapallokentän laidalla poikien harrastusten merkeissä, ja veri vetää aina, kun mahdollista merille.

Noora | Asukas- ja myyntipalvelu

Noora Ahonen

Asukas- ja myyntipalvelu

Kokenut myynnin tekijä Noora täydentää Hiisin asukas- ja myyntipalvelutiimiä vankalla rautaisella asukaspalvelu- ja myyntikokemuksella.

Viivi | Asukas- ja myyntipalvelu

Asukas- ja myyntipalvelu

Viivi on paikallinen nuori matkailu- ja hospitality-alan talentti toteuttaen huikeaa palvelua heimolaisille.

Helinä | Asukas- ja myyntipalvelu

Asukas- ja myyntipalvelu

Helinä on kansainvälisen mindsetin omaava globaalikansalainen tuoden äärimmäistä joustavuutta Hiiden heimoon.

Tanja | Projektit

Aluepäällikkö Tanja Eriksson

Projektipäällikkö
Videoesittely

Periaatteessa alaa vaihtanut Tanja vaihtoi hoiva-alalta tilapäiskotien pariin, mutta hoivatyö tavalla tai toisella on läsnä myös Hiiden heimon projekteja edistäessä. Pari poikaa pitää Tanjan kiireisenä myös vapaa-ajalla.

Nea | Kenttäoperaatiot

Nea Vihikainen

Aluekoordinaattori
Videoesittely

Nea vastaa, että kentällä siivoustyö luistaa ja laatu on huipussaan.

Johanna | Kenttäoperaatiot

Johanna

Aluekoordinaattori

Johanna yhdistää huolenpidon ja laadunvalvonnan arjessaan varmistaen, että tilapäiskodit ja kodikkaat hotellihuoneet ovat tikissä heimolaisia varten.

Markus | Puupää

Puupää Markus palvelee

Puupää-yrittäjä | Teknologia- ja markkinointijohtaja
Videoesittely

Vävypoika Markus tuo Hiiden heimoon vieraanvaraisuusalan kokemusta, ja vastaa teknologiaa hyödyntäen siitä, että kauppaa saadaan sisään ja sana kiirii. Hiiden heimon visionääri viitoittamassa tietä koko majoitustoimialaa mullistavalle teknologian kehitykselle. Markus harrastaa sporttia ja nautiskelee hyvästä ruoasta ja juomasta.

Niklas | Puupää

Puupää Niklas Eriksson

Puupää-yrittäjä | Toimitus- ja talousjohtaja
Videoesittely

Vävypoika Niklas on toiminut Hiiden heimolaisista pisimpään yrittäjänä ja hankkinut oppia Arin tapaan kiinteistöalalta. Niklas varmistaa, että Puupää Arilla on massia uusiin kohdehankintoihin, ja että massit saadaan sisään Markuksen tuodessa kaupan sisään. Darts ja erinäiset pientuottajajuomat ovat perheen ohella tärkeitä asioita Niklakselle.

Ari | Puupää

Puupää Ari Lapveteläinen

Kiinteistö- ja hankintajohtaja, hallituksen puheenjohtaja
Videoesittely

Appiukko Ari täydentää Hiiden heimoa pitkällä kiinteistöjohtamisen osaamisellaan tuoden uutta kodikasta kapasiteettia Puupää Markuksen mankeliin heimolaisten saataville saatettavaksi. Kuulopuheiden mukaan nikkarointi kotipihalla sähköpyöräilyn lomassa on lähellä sydäntä.