Rantaloma Lohjalla

Rantaloma Lohjalla

Rantaloma Lohjalla

Tänä vuonna lompakko kiittää, kun rantalomaa varten ei tarvitse kaivaa kuvetta syvimpiä kolkkoja myöten, ahtautua peltipurkkiin ilmojen halki eikä hikoilla turistibussissa kiertoajelua läpi paikallisten turistihotellien ennen kuin pääset rojahtamaan hotellin puhtaisiin lakanoihin. Nyt (ja jatkossakin) sinulla on mahdollisuus painua Hiiteen Suomen Lohjalle ja nauttia rantalomasta täysin rinnoin. 700-vuotisjuhlavuotta viettävä Lohja on kulttuurihistoriallisesti merkittävä matkakohde siinä missä Espanjan aurinkorannikko on lähinnä tunnettu vain auringostaan.

Aktiivisen herkuttelijan Lohja

Lohjalla on kaikkea mitä rantalomalta voit odottaa, ja Hiisi Hotel Lohja Aurlahden rannan läheisyydessä on mitä mainoin tukikohta rantalomalle. Erinomainen ravintolakattaus, jonka kruununa kävelyetäisyydellä vuoden 2023 ravintolaksi valittu ekslusiivinen Mikko Utter (huom. varaa pöytä hyvissä ajoin). Kesäkaudella ravintolatarjontaa täydentävät upeat kesäravintolat kuten Villa Haikari sekä Lauttaravintola Kaljaasi. Perinteisesti Lohja on tunnettu monipuolisena kahvilakaupunkina. Aurlahden upea ranta Lohjanjärvellä on kiven heiton päässä ja sadesään yllättäessä voit kavuta harjulle Neidonkeitaan virkistysuimalaan. Tytyrin elämyskaivos on vaikuttava elämys niin perheen pienimmille kuin vanhemmillekin.

Aktiivilomailijalle Lohja on frisbeegolfin kehtonakin tunnettu ja luontokohteita löytyy jokaiseen makuun. Luontopolkuja löytyy erilaisista ympäristöistä ja voit käydä tutustumassa vaikka Hiisi Hotel Lohjaltakin löytyvään Suomen kauneimmaksi tammeksi kehuttuun Paavolan tammeen. Kulttuurinnälkäisille erilaisia taidenäyttelyitä on saatavilla eri puolilta Lohjaa ja löytyyhän Pyhän Laurin kirkkokin kävelyetäisyydeltä keskustasta.

10 syytä valita Lohja rantalomakohteeksi

Tutustu Hiisi Hotel Lohjan Rantaloma Lohjalla -kesäkampanjaan!

Tutustu Lohjaan matkakohteena tarkemmin Visit Lohjan sivuilla.