Hiisi Homes kasvaa vahvasti – Uusi kohde avataan Turun Herttuankulmassa

Hiisi Homes Turku Herttuankulma

Hiisi Homes kasvaa vahvasti – Uusi kohde avataan Turun Herttuankulmassa

Olemme innoissamme ja ylpeitä voidessamme ilmoittaa Hiisi Homes & Hotelsin uudesta upeasta avauksesta. Heinäkuun alussa 2023 avautuu uusi Hiisi Homes Turku Herttuankulma -kohde, joka tulee tarjoamaan peräti 41 erikokoista tilapäiskotia Turun sataman läheisyydessä. Tämä virstanpylväs vahvistaa asemaamme yhtenä Suomen johtavista tilapäisasumista- ja majoitusta tarjoavista yrityksistä.

Hiisi Homes on tunnettu korkealaatuisista ja joustavista asumis- ja majoituspalveluistaan. Uuden kohteen myötä voimme tarjota entistä enemmän poissa kotoa oleville henkilöille vaihtoehtoja, jotka vastaavat heidän yksilöllisiin tarpeisiinsa. Hiisi Homes Turku Herttuankulma on suunniteltu tarjoamaan ensiluokkaista tilapäisasumista eri pituisiin tarpeisiin, joten se sopii yhtä hyvin liikematkailijoille, perheille kuin ystäväporukoillekin.

Kohteen huoneistot ovat erikokoisia ja niiden moderni muotoilu sekä tyylikäs sisustus luovat viihtyisän ja kodikkaan ympäristön. Haluamme, että vierailijamme tuntevat olonsa kotoisaksi ja voivat rentoutua täysin uudessa ympäristössä. Hiisi Homesin digitaaliset palvelut mahdollistavat helpon ja saumattoman varauksen sekä lisäpalveluiden valinnan, jotta asukkaamme voivat nauttia vaivattomasta ja miellyttävästä asumiskokemuksesta.

Hiisi Homes & Hotelsin perustaja ja toimitusjohtaja, Niklas Eriksson, on erittäin iloinen uuden kohteen avautumisesta: ”Hiisi Homes on saavuttanut merkittävää kasvua viime vuosina, ja olemme erittäin kiitollisia asukkaillemme ja varaajille luottamuksesta. Turun Herttuankulman kohde on upea lisäys tilapäiskotitarjontaamme ja mahdollistaa meille mahdollisuuden palvella entistä laajempaa kohderyhmiämme Turun seudulla. Tavoitteenamme on tarjota vieraillemme ainutlaatuinen asumiskokemus, joka yhdistää mukavuuden kodikkaaseen tunnelmaan.”

Hiisi Homes jatkaa kasvuaan ja kehitystään Etelä-Suomessa. Uusi Hiisi Homes Turku Herttuankulma -kohde on loistava esimerkki sitoutumisestamme tarjota laadukasta asumispalvelua asukkaillemme. Pidämme onnistunutta asukaskokemusta ensisijaisena tavoitteenamme ja pyrimme luomaan helppoja ja vaivattomia asumishetkiä kaikille vieraillemme.

Seuraa meitä sosiaalisessa mediassa ja pysy ajan tasalla uutisistamme ja tarjouksistamme:

Facebook: www.facebook.com/hiisihomes
Instagram: www.instagram.com/hiisihomes
Twitter: www.twitter.com/hiisihomes

Odotamme innolla uuden kohteemme avaamista ja toivomme, että voimme toivottaa sinut tervetulleeksi Hiisi Homes Turku Herttuankulmaan! Kohde on jo varattavissa ja parhaat diilit saat tietenkin Hiisi Homesin nettisivuilta.

Hiisi Experience Group Oy
Vuonna 2017 Vihdissä perustettu kasvava perheyritys, joka tarjoaa Hiisi Homes & Hotels -brändin alla koteja tilapäistarpeeseen sekä kodikkaita hotellihuoneita.

Lisätietoja:
Markus Veikkolainen
Puupää-yrittäjä
+358 40 670 8556
markus@hiisihomes.fi