Kesäloma

Rantalomatarjous | Järvikaupunki Lohja

Etsitkö kesälomalle rantahotellia? Haluaisitko nauttia sangriasta espanjalaishenkisessä ravintolassa? Enta nautitko paikallisesta elävästä kahvilakulttuurista nauttimisesta? Jos vastasit kyllä kolme kertaa meillä on sinulle mahtavia uutisia!

Rantalomalla Lohjalla saat kokea kaiken tämän ja vielä enemmän!

Ei aamiaista eikä täysihoitoa vaan parempaa

Hiisi Hotel Lohjalla et joudu pönöttämään respan tai aamiaisbuffetin ruuhkissa. Aamiaista voit nauttia omaan rauhalliseen tahtiin omatoimisesti hyödyntäen hotellihuoneen ruokailumahdollisuuksia tai asukaskeittiötä. Jokaisesta huoneesta löytyy jääkaappi, joten eväsreissumiehet voit jättää kotiin ja hankkia ne vasta tuoreena paikan päältä tien toiselta puolelta lähikaupasta. Vastapäätä oleva Prisma palvelee ympäri vuorokauden, joten huikopalaa löytyy vaikka keskellä yötä sekä todellisille aamuvirkuille jo kukon laulun aikaan. Vaihtoehtoisesti voit vierailla lukuisissa Lohjan upeissa kahviloissa nauttimassa aamiaista. Kerrankin loma ilman tönimistä ja hullunmyllyä aamiaisruuhkassa.

Hotellilta et saa lounasta etkä illallista paitsi, jos itse haluat ottaa omat master chef -taitosi käyttöön ja kokata asukaskeittiössä herkkuja koko porukallesi yhdessäolosta nauttien. Mainio ratkaisu on myös hyödyntää monipuolisia ravintolavaihtoehtoja naapurustossa aina sushibuffetista viiden tähden illalliskokemukseen. Menu vaihtuu siis halutessasi vaikka joka ruokailulle etkä joudu kyllästymään All Inclusive -buffetin antimiin ja väkisin tankkaamaan itseäsi tukkoon vain koska voit.

Ilmaista kahvia mukaan lukien tietenkin Juhla Mokkaa on Hiisi Hotel Lohjalta saatavilla tottakai koska hotellivieraita palvelee väsymätön Pauligin erikoiskahviautomaatti itsepalveluna. Hotellilla on saunomismahdollisuus maanantaista torstaihin joka ilta veloituksetta yleisillä saunavuoroilla ja viikonlopulle voit varata oman privaatin saunavuoron toiveidesi mukaan. Halutessasi voit matkalle pakata vain parit paidat ja alusvaatteet, koska hotellin tiloista löytyy myös asukaspesula mikä on vapaasti käytettävissäsi ilman lisämaksua. Asukaspesulta löytyy myös silitysrauta- ja lauta, joten voit silittää vähän parempaa seppälää illan rientoihin.

Suomen kodikkain rantalomahotelli on Hiisi Hotel Lohja

  • Ei pönötystä respassa eika aamiaisbuffetissa
  • Päästä irti sisäinen master cheffisi ja kokkaa itse tai nautiskele naapuruston ravintoloissa ja kahviloissa
  • Jääkaappi huoneessa sekä yhteinen asukaskeittiö vapaasti käytettävissä
  • Asukasolohuone missä viettää aikaa isommallakin porukalla ja kokoontua yhteisen ruokailuhetken merkeissä
  • Juhla Mokkaa ja erikoiskahveja veloituksetta ympäri vuorokauden
  • Asukaspesula, missä peset kalsarit ja uikkarit vaikka kerran päivässä
  • Kallista itsesi puhtaisiin hotellilakanoihin
  • Asukassauna maanantaista torstaihin ilta-aikaan ja viikonloppuna varauksesta

Kesän ikimuistoisimmat lomat varataan nyt!

Yövy vähintään 2 yötä ja säästä 10 %

Varaa: 12.5.-30.6.2023 välisenä aikana viimeistään päivää ennen saapumista
Majoitu: 12.5.-31.8.2023 välisenä aikana
Varaukset: Varauksen voi tehdä tarjoushinnalla vain hiisihomes.fi nettisivuilla koodilla RANTALOMA
Ehdot: Tarjoushintaisissa varauksissa mega-joustavat ehdot. Varauksen voi tarvittaessa perua tai muutoksia voi tehdä 24 tuntia ennen saapumista. Tarjoushintaisia huoneita on saatavilla rajoitetusti saatavuuden niin salliessa.
Huomioi: Hiisi Hotel Lohja on kodikas digihotelli missä et törmää henkilökuntaan paikan päällä. Sisäänkirjautuminen käy kätevästi verkossa ja sisään pääset omalla henkilökohtaisella ovikoodilla. Hotellissa ei ole ravintolaa eikä aamiaistarjoilua. 

Varaukset tästä