Tilapäiskotitarjonta kasvaa Kirkkonummella

Hiisi Homes Kirkkonummi Masala Standard-huoneisto, 1 makuuhuone, 2 erillistä sänkyä

Kodikkaiden kalustettujen asuntojen tarjonta lisääntyy Kirkkonummella

Hiisi Homes, yksi Suomen johtavista kalustettujen asuntojen tarjoajista, lisäsi uusia eri kokoisia tilapäiskoteja olemassa olevaan Hiisi Homes Kirkkonummi Masala -kohteeseen. Lisäksi maaliskuussa 2023 avautuu täysin uusi kohde Hiisi Homes Kirkkonummi Laajakallio lähelle Tolsan juna-asemaa.

Hiisi Homes on tunnettu korkeatasoisista ja modernisti sisustetuista kalustetuista asunnoistaan, jotka ovat täydellinen ratkaisu niille, jotka etsivät väliaikaista asumisratkaisua. Uusien asuntojen lisääminen Masalaan laajentaa valikoimaa ja tarjoaa asiakkaille entistäkin monipuolisemman valikoiman erikokoisia asuntoja.

Hiisi Homes Kirkkonummi Laajakallio on kuitenkin täysin uusi kohde, joka tarjoaa modernin ja tyylikkään asumisratkaisun kaikille niille, jotka etsivät korkealaatuista asumista Kirkkonummella. Laajakallion kohde on suunniteltu tarjoamaan asukkaille täydellisen asumiskokemuksen, joka vastaa heidän tarpeitaan ja toiveitaan ollessaan poissa kotoa. Laajakallion jokaiselle tilapäiskodille kuuluu oma katettu autopaikka talon pihassa.

Hiisi Homesin uusi Laajakallion kohde sijaitsee vain lyhyen matkan päässä Kirkkonummen keskustasta, mikä tekee siitä ihanteellisen valinnan niille, jotka etsivät rauhallista ja luonnonläheistä sijaintia, mutta samalla haluavat säilyttää yhteyden kaupungin keskustaan. Laajakallio tarjoaa myös erinomaiset kulkuyhteydet Helsinkiin ja muihin ympäröiviin kaupunkeihin, mikä tekee siitä ihanteellisen valinnan niille, jotka työskentelevät tai opiskelevat pääkaupunkiseudulla. Lisäksi autolla Hiisi Homesin Kirkkonummen kohteista pääsee kohtuullisessa ajassa Inkoon, Raaseporin sekä Siuntion suuntiin.

Hiisi Homesin kodikkaat kalustetut asunnot ovat ihanteellisia niille, jotka etsivät väliaikaista asumisratkaisua, mutta eivät halua tehdä kompromisseja mukavuuden ja helppouden suhteen. Kaikki Hiisi Homesin asunnot ovat täysin kalustettuja ja varustettuja kaikilla tarvittavilla mukavuuksilla, kuten keittiövälineillä, vuodevaatteilla ja pyyhkeillä. Lisäksi kaikkiin asuntoihin kuuluu ilmainen Wi-Fi-yhteys ja laajakuva-tv.

Hiisi Experience Group Oy
Vuonna 2017 Vihdissä perustettu kasvava perheyritys, joka tarjoaa Hiisi Homes & Hotels -brändin alla koteja tilapäistarpeeseen sekä kodikkaita hotellihuoneita.

Lisätietoja:
Markus Veikkolainen
Puupää-yrittäjä
+358 40 670 8556
markus@hiisihomes.fi