Kumppanuusverkosto kasvaa jälleen, kun Jyväskylä lisättiin kartalle

Time Apartments

Kumppanuusverkosto kasvaa Jyväskylään Time Hostel & Apartments yhteistyön myötä

Suomen parhaasta hostellista tunnettu jyväskyläläinen Time Hostel & Apartments sekä Hiisi Homes ovat aloittaneet myynti- ja markkinointityhteistyön. Time Hostel & Apartments operoi nimensä mukaisesti Jyväskylän keskustassa sijaitsevan hostellin lisäksi kalustettuja asuntoja. Kalustetut asunnot ovat laadultaan hyviä ja niissä asustelee Hiisi Homesin tilapäiskotien tapaan mukavasti pidempäänkin.

Time Hostel & Apartments on Hiisi Homesin myynti- ja markkinointiyhteistyöverkoston ensimmäinen kumppanuus Keski-Suomessa. Yrityksen taustalla häärii Margo Saxberg puolisoineen, ja suunnitelmissa on entisestään laajentaa majoitustarjontaa Jyväskylässä. Tasokkaan palvelutuotteen lisäksi Time Hostel & Apartmentsia ja Hiisi Homesia yhdistää innovatiivisuus sekä teknologian hyödyntäminen. Time Hostel & Apartments on ollut Hiisi Homesin tapaan edelläkävijä kontaktittoman asumiskokemuksen kehittämisessä.

Hiisi Homesin kaupallinen johtaja Markus Veikkolainen kertoo: ”Saxbergin Margon kanssa touhutessa ollaan alusta alkaen löydetty yhteinen sävel. Molemmilla tahoilla on useita hienoja projekteja päällekkäin työn alla ja hommat etenee. Samalla näkymät tulevaan ovat vahvat ja tiedetään selkeästi mihin ollaan menossa, ja ennen kaikkea miten eteenpäin mennään.”

Aikaisemmin Hiisi Homes aloitti yhteistyön Joensuulaisen huoneistohotelli Lietsun sekä helsinkiläisen Aallonkoti Hotel Apartmentsin kanssa, ja Hiisi Homesin tavoitteena on määrätietoisesti kasvattaa kumppaniverkostoaan ympäri Suomea. Tarkoitus on pystyä palvelemaan yrityksiä valtakunnallisesti erilaisissa tilapäisissä asumis- ja majoitustarpeissa.

Time Hostel & Apartments Finland Oy

– Omistaa Jyväskylässä toimivan Time Hostel & Apartmentsin
– Suomen parhaaksi valittu hostelli ja kalustettuja asuntoja
– Lisätietoja: Margo Saxberg, +358 400 640 405, margo.saxberg@gmail.com
Enjoy Jyväskylä | Time Hostel & Apartments

Hiisi Experience Group Oy

– Kasvava perheomisteinen majoitustoimija vuodesta 2018
– Hiisi Homes brändin alla noin 200 tilapäiskotia vuokrattavissa tilapäisiin tarpeisiin ympäri Etelä-Suomea, ja ensimmäinen automaattihotelli Hiisi Hotel Lohja Lohjan keskustassa
– Lisätietoja: Markus Veikkolainen, markus@hiisihomes.fi, puh. 040 670 8556
– Kuvapankki täällä
– Time Hostel & Apartmentsin kohdesivu hiisihomes.fi -sivustolla Time Hostel & Apartments | Jyväskylä | Hiisi Homes

Jos olet kiinnostunut liittymään yhteistyöverkostoon olethan yhteydessä Markus Veikkolaiseen, +358 40 670 8556, markus@hiisihomes.fi.

Hiisi Homes & Hotels
Tilapäiskoteja ja automaattihotelleja
www.hiisihomes.fi
www.instagram.com/hiisihomes
www.facebook.com/hiisihomes
#painuhiiteen
#hiisilivin