Hiisi Homes ja Aallonkoti Hotel Apartments aloittivat yhteistyön 

Finlandia Penthouse

Hiisi Homes ja Aallonkoti Hotel Apartments aloittivat yhteistyön

Tyylikäs Aallonkoti Hotel Apartments Töölönlahden läheisyydessä Helsingin ydinkeskustassa ja Hiisi Homes ovat aloittaneet myynti- ja markkinointiyhteistyön, jonka tavoitteena on pystyä palvelemaan asiakkaita entistä paremmin ja kokonaisvaltaisemmin. Aallonkoti Hotel Apartments on kodikas ja tyylikäs 18 huoneistoa kattava huoneistohotelli Helsingin ydinkeskustassa. Yrittäjävetoisen huoneistohotellin yrittäjänä toimii Ossi Kivimäki. Perheyritys Hiisi Homes puolestaan tarjoaa hyvin varusteltuja tilapäiskoteja Helsingissä, Espoossa, Vantaalla, Tampereella, Hämeenlinnassa, Vihdin Nummelassa, Lohjalla, Riihimäellä sekä Turussa. Hiisi Homesilla ja Aallonkodilla molemmilla palvelu on keskiössä. Aallonkoti tarjoaa etänä tapahtuvan palvelun lisäksi henkilökohtaista palvelua paikan päällä.

Yhteistyö sisältää yhteismarkkinointia sekä myyntiyhteistyötä. Aallonkoti Hotel Apartmentsin huoneistot ovat erinomainen lisä Hiisi Homesin omaan tarjontaan premium-segmentissä sekä maantieteellisesti Helsingin keskustassa. Yhteistyön myötä Aallonkodin asiakkaat pääsevät hyödyntämään Hiisi Homesin palveluita Helsingin keskustan ulkopuolella. Aallonkoti tulee Hiisi Homesin yrityssopimusasiakkaiden saataville sopimushintaan.

Hiisi Homesin myyntijohtaja Riku Niemelä kommentoi, että orastavia merkkejä työperäisen matkustamisen palautumisesta ja työperäisen maahanmuuton lisääntymisestä on jo nähtävillä, joten mahdollisuus tarjota laadukas tilapäisasumisratkaisu Helsingin keskustasta on oikein tervetullut lisä osaksi Hiisi Homesin tarjontaa.

Aikaisemmin Hiisi Homes aloitti yhteistyön Joensuulaisen huoneistohotelli Lietsun kanssa, ja Hiisi Homesin tavoitteena on määrätietoisesti kasvattaa kumppaniverkostoaan ympäri Suomea. Tarkoitus on pystyä palvelemaan yrityksiä valtakunnallisesti erilaisissa tilapäisissä asumis- ja majoitustarpeissa.

Aviator Properties Ltd Oy

– Omistaa Helsingin keskustassa Aallonkoti Hotel Apartmens huoneistohotellin
– Huoneistohotellissa on 18 suomalaisella designilla sisustettua laadukasta kalustettua huoneistoa
– Lisätietoja: Ossi Kivimäki, +358 50 3030 474, ossi.kivimaki@aallonkoti.fi
www.aallonkoti.fi 

Hiisi Experience Group Oy

– Kasvava perheomisteinen majoitustoimija vuodesta 2018
– Hiisi Homes brändin alla noin 200 tilapäiskotia vuokrattavissa tilapäisiin tarpeisiin ympäri Etelä-Suomea, ja ensimmäinen automaattihotelli Hiisi Hotel Lohja Lohjan keskustassa
– Lisätietoja: Markus Veikkolainen, markus@hiisihomes.fi, puh. 040 670 8556
– Kuvapankki täällä
– Aallonkodin kohdesivu hiisihomes.fi -sivustolla Aallonkoti Hotel Apartments | Helsinki | Hiisi Homes

Jos olet kiinnostunut liittymään yhteistyöverkostoon olethan yhteydessä Markus Veikkolaiseen, +358 40 670 8556, markus@hiisihomes.fi.

Hiisi Homes & Hotels
Tilapäiskoteja ja automaattihotelleja
www.hiisihomes.fi
www.instagram.com/hiisihomes
www.facebook.com/hiisihomes
#painuhiiteen
#hiisilivin