Huoneistohotelli Lietsu Joensuussa ja Hiisi Homes yhteistyöhön

Huoneistohotelli Lietsu Joensuu

Huoneistohotelli Lietsu yhteistyöhön Hiisi Homesin kanssa

Sympaattinen Huoneistohotelli Lietsu ja Hiisi Homes ovat aloittaneet myynti- ja markkinointiyhteistyön, jonka tavoitteena on pystyä palvelemaan asiakkaita entistä paremmin ja kokonaisvaltaisemmin. Huoneistohotelli Lietsu on kodikas ja sydämellinen 31 huoneistoa kattava hotelli Joensuun ydinkeskustassa. Yrittäjävetoisen huoneistohotellin yrittäjinä toimivat Maria Saastamoinen ja Helena Puhakka-Tarvainen. Perheyritys Hiisi Homes puolestaan tarjoaa hyvin varusteltuja tilapäiskoteja Helsingissä, Espoossa, Vantaalla, Tampereella, Hämeenlinnassa, Vihdin Nummelassa, Lohjalla, Riihimäellä sekä Turussa. Huoneistohotelli Lietsun ja Hiisi Homesin vahvoja yhteisiä nimittäjiä ovat majoittumisen kodikkuus, siisteys ja helppous kuorrutettuna parhaalla mahdollisella asiakaspalvelulla.

Yhteistyö tulee kattamaan ristiinmarkkinointia sekä myyntiyhteistyötä. Sekä Hiisi Homes että Huoneistohotelli Lietsu palvelevat osin samoja kohderyhmiä erilaisissa majoitus- ja tilapäiskotitarpeissa. Yhteistyön avulla molemmat toimijat pystyvät tarjoamaan kodikkaita majoitusratkaisuja oman ydin toiminta-alueensa ulkopuolelta ja samalla laajentamaan tarjontaansa. Huoneistohotelli Lietsu tulee osaksi Hiisi Homesin yrityssopimuksia, ja Hiisi Homesin yrityskumppanihinnat tulevat samalla Lietsun yritysasiakkaiden hyödynnettäväksi.

– Yhteistyön myötä saamme uutta voimaa myyntiimme ja laajennamme asiakaspohjaamme. Kaupanpäällisenä saamme myös kumppanin, jonka kanssa meitä yhdistää omaleimainen asenne yrittämiseen ja intohimo laadukkaaseen majoittamiseen. Meissä molempien firmojen yrittäjissä lie aistittavissa hulluutta ja rohkeutta ajatella asioista uusin tavoin sekä pistää ajatukset kokeilujen kautta myös käytäntöön. Meillä Lietsussa työntekijöitään ja asiakkaitaan majoittavat yritykset ja organisaatiot saavat yhteistyön myötä käyttöönsä myös Hiisi Homesin hyvin varustellut tilapäiskodit yhdeksässä muussa kaupungissa kumppanihinnoin, kertoo Huoneistohotelli Lietsun Maria Saastamoinen.

Hiisi Homesin yrittäjä Markus Veikkolainen toteaa, että yhteistyön avulla yksityisillä toimijoilla on mahdollisuus kilpailla entistäkin paremmin suurten toimijoiden kanssa. On ilo päästä tekemään yhteistyötä Lietsun samanhenkisen yrittäjäkaksikon kanssa. Vaikka Hiisi Homes myyntijohtaja Riku Niemelä ei vielä hallitse karjalaisen lupsakkaa puheen rytmitystä, lupaa hän toimia kaikkien Huoneistohotelli Lietsun arvojen mukaisesti niin uusille kuin vanhoillekin asiakkaille. Meillä Hiisi Homesilla on tavoitteena kasvattaa kumppaniverkostoa kattamaan kaikki Suomen yliopistokaupungit, jolloin yritys- ja yksityisasiakkaita pystytään palvelemaan ympäri Suomea kokonaisvaltaisesti. Yhdessä pääsemme aina pidemmälle kuin yksin jokainen omaa latuamme tarpomalla.

Lietsu Palvelut Oy
– Omistaa Joensuun keskustassa Huoneistohotelli Lietsun, joka avautui joulukuussa 2019
– Hotellissa on 31 yksilöllistä karjalaishenkistä hotellihuoneistoa
– Lisätietoja: Maria Saastamoinen, maria@lietsuhotel.fi, puh. 050 568 9242
– Medialle: https://www.lietsuhotel.fi/medialle/
– Kuvapankki täällä
https://www.lietsuhotel.fi/

Hiisi Experience Group Oy
– Kasvava perheomisteinen kalustettujen asuntojen toimija vuodesta 2018
– Hiisi Homes brändin alla lähes 200 tilapäiskotia vuokrattavissa tilapäisiin tarpeisiin ympäri Etelä-Suomea
– Lisätietoja: Markus Veikkolainen, markus@hiisihomes.fi, puh. 040 670 8556
– Kuvapankki täällä
– Lietsun kohdesivu hiisihomes.fi -sivustolla https://www.hiisihomes.fi/hiisi-homes/huoneistohotelli-lietsu-joensuu/

Jos olet kiinnostunut liittymään yhteistyöverkostoon olethan yhteydessä Markus Veikkolaiseen, +358 40 670 8556, markus@hiisihomes.fi.

Hiisi Homes
Koteja tilapäistarpeeseen
www.hiisihomes.fi
www.instagram.com/hiisihomes
www.facebook.com/hiisihomes
#painuhiiteen
#hiisilivin
#homesforhomies

Huoneistohotelli Lietsu kahden hengen huoneisto, erilliset vuoteet

Huoneistohotelli Lietsu kahden hengen huoneisto, erilliset vuoteet

Huoneistohotelli Lietsu kahden hengen huoneisto, lisävuodemahdollisuus
Huoneistohotelli Lietsu kahden hengen huoneisto, lisävuodemahdollisuus
Huoneistohotelli Lietsu Joensuu
Huoneistohotelli Lietsu Joensuu
Huoneistohotelli Lietsu Joensuu
Huoneistohotelli Lietsu Joensuu
Huoneistohotelli Lietsu Joensuu
Huoneistohotelli Lietsu Joensuu