Hiisi Homes aloittaa toiminnan Hämeenlinnassa

Hiisi Homes Hämeenlinna

Hiisi Homesin tilapäiskoteja löytyy nyt myös Hämeenlinnasta

Hiisi Homes laajensi joulun alla maantieteellistä tarjontaansa perustamalla uusia tilapäiskoteja eli kodikkaita kalustettuja asuntoja Hämeenlinnaan. Aikaisemmin Hiisi Homesilla on ollut tarjontaa Riihimäellä sekä Tampereella, ja nyt Hiisi Homesilla on ilo tarjota majoitusta myös välimaastossa Hämeenlinnassa. Hiisi Homes vuokraa tilapäiskoteja lisäksi ympäri Etelä-Suomea.

Hiisi Homesin strategiana on olla Etelä-Suomen vahvin toimija kalustettujen asuntojen saralla, mitä tämä lisäys tukee mainiosti. Hiisi Homesin kaupallinen johtaja Markus Veikkolainen kertoo, että statistiikan perusteella Hämeenlinna nähdään potentiaalisena markkinana ottaen huomioon olemassa oleva tarjonta sekä vireillä oleva Kanta-Hämeen keskussairaalan eli Ahveniston sairaalan projekti. Hiisi Homesin tilapäiskodit palvelevat erinomaisesti muun muassa paikallisia remonttievakoissa ja projektityöntekijöitä sairaalaprojektissa.

Hämeenlinnan yksikkö kulkee nimellä Hiisi Homes Hämeenlinna, ja ensimmäiset tilapäiskodit ovat Idänpää-Laaniitty alueella. Tilapäiskodeissa asuu mukavasti yhdestä neljään henkilöä, ja tilapäiskodin voi vuokrata aina parista yöstä useampaan kuukauteen. Kaikki tilapäiskodit ovat kalustettuja ja hyvin varusteltuja lyhyempään tai pidempään asumiseen. Tarkoituksena on lisätä tilapäiskotitarjontaa Hämeenlinnassa pikkuhiljaa.

Hiisi Homesin toimintavuosi 2020 on ollut haastava, mutta toimintaa on kehitetty pitkin vuotta, mikä mahdollistaa paluun kasvu-uralle. Uusia avauksia tullaan näkemään heti kevättalvesta 2021 muuallakin päin Etelä-Suomea. Hiisi Homes on toimintansa alusta asti hyödyntänyt onnistuneesti teknologiaa palvelunsa tuottamiseksi, ja koronavuoden korostama kontaktittomuus ja turvavälit ovat Hiisi Homesille arkipäivää. Asukkaat pääsevät saapumaan vuokrattuun tilapäiskotiin kätevästi ilman avaimia suomalaisen Pindora-älylukon avulla.

Hiisi Homes on vuosien 2017-2018 vaihteessa toimintansa aloittanut kasvava perheyritys, mikä tarjoaa koteja tilapäistarpeeseen jo 9 paikkakunnalla. Hiisi Homes ja tiimi eli Hiiden heimo toivottavat leikkisästi nykyiset ja uudet asukkaat tervetulleeksi painumaan Hiiteen asumaan.

Tästä voit tutustua Hiisi Homes Hämeenlinna yksikköön.

Hiisi Homes
Koteja tilapäistarpeeseen
www.hiisihomes.fi
www.instagram.com/hiisihomes
www.facebook.com/hiisihomes
#painuhiiteen
#hiisilivin
#homesforhomies

Lisätietoja:

Hiisi Homes
Markus Veikkolainen
Chief Commercial Homie
+358 40 670 8556
markus@hiisihomes.fi