Hiisi Homes laittoi neliöt hyötykäyttöön uuden suomalaisen innovaation voimin

Standard-huoneisto, 1 makuuhuone, parveke, Turku

Hiisi Homes laittoi neliöt hyötykäyttöön uuden suomalaisen innovaation voimin

Hiisi Homes on aloittanut yhteistyön Turun seudulta ponnistavan kasvurityksen Tablebedin kanssa. Tablebedin innovatiivisen patentoidun tekniikkansa johdosta heidän suunnittelemansa Tablebed-pöytäsänky muuntuu käden käänteessä kuuden henkilön ruokapöydästä parivuoteeksi ja parivuoteesta ruokapöydäksi.

Hiisi Homesin hallituksen puheenjohtaja Ari Lapveteläinen kertoo innoissaan yhteistyön aloittamisesta suomalaisen kasvuyrityksen kanssa. Lapveteläinen kertoo Tablebedin onnistuneen, jo ensimmäisten kokemusten perusteella, palvelemaan erinomaisesti Hiisi Homesin tilapäiskotien asukkaita. Lapveteläinen on yksi Hiisi Homesin kolmesta alkuperäisestä yrittäjästä ja vastaa kiinteistöistä ja hankinnoista.

Tablebed on vuonna 2017 perustettu yritys, mikä suunnittelee ja myy innovatiivisia ratkaisuja tilojen hukkaneliöiden minimoimiseksi sekä käyttömukavuuden parantamiseksi. Tablebed edustaa suomalaista yksinkertaista designia parhaimmillaan ja se on saanut myös Design from Finland tunnustuksen. Tablebed-pöytäsänky on Tablebedin lippulaivatuote, mutta Tablebedin toisen perustajan, ideanikkari Dine Renforsin, pöydällä on aihiota muillekin innovatiivisille tuotteille.

Tablebed ja Hiisi Homes ovat molemmat voimakasta kasvua hakevia nuoria yrityksiä, minkä takia yrittämisen ilot ja surut arjessa ovat hyvin samankaltaisia. Tämän takia meillä on löytynyt ainutlaatuinen yhteys sekä ammatillisesti että ihmisten tasolla. Arvomaailmamme kohtaavat erittäin hyvin.

Tabledbedin toimitusjohtaja Joshua Moorrees kertoo Tablebedin porukan olleen alkukeväästä Saksassa ja he varasivat kalustetun asunnon paikalliselta toimijalta. Odotettuaan avaimia tunnin ulkona saksalaisessa kevätsateessa klo 21.00 mietimme, että miten tämä on mahdollista. Lisäksi kämppää siivottiin 2 tuntia vielä tämän jälkeen, koska sitä ei ollut siivottu meille valmiiksi. Tällöin meidän yksinkertaisesti valtasi valtava koti-ikävä ja halusimme vain painua Hiiteen. Mikäli Hiisi Homeskin päättää lähteä valloittamaan maailmaa, niin tiedämme, että sillä palveluasenteella ja intohimolla, jota olemme todistaneet yhteistyömme aikana, menestys on taattu ja kilpailijat jäävät syömään ainoastaan prezelin muruja.

Tablebedin uusimpana innovaationa markkinoille on lanseerattu Tablebed Single. Työpöytä mistä saadaan käden käänteessä mukava yhden hengen vuode. Etätyötrendin johdosta Hiisi Homes suunnittelee parhaillaan yhdessä Tablebedin kanssa Single-mallin integroimista osaksi Hiisi Homesin tilapäiskotien varustelua valituissa sijainneissa.

Tablebedin taustalla ovat yrittäjien lisäksi menestyneet yrittäjät ja EXIT-kirjan julkaisseet Anssi Kiviranta ja Matias Mäenpää. Sijoitusyhtiönsä LEAP:in kautta Kiviranta ja Mäenpää ovat tukemassa Tablebedin kasvua. Kiviranta on tuttu muun muassa BO LKV:n menestystarinan takaa.

Videolla kumppanivierailu Tablebedin showroomille Helsingin Arabiaan. Huomiona video on kuvattu ennen koronapandemian alkua.

Lisätietoja:

Hiisi Homes
Markus Veikkolainen
Chief Commercial Homie
+358 40 670 8556
markus@hiisihomes.fi

Tablebed
Joshua Moorrees
Toimitusjohtaja
+358 44 256 4293
joshua.moorrees@tablebed.com