Hiisi Homesin ensimmäinen hotelli Hiisi Hotel Lohja on avattu

Hiisi Hotel Lohja - Superior-huone 6

Hiisi Homes avasi ensimmäisen hotellinsa Lohjan keskustaan

Hiisi Homes sai ensimmäisen hotellinsa sopivasti avattua ennen Lohjan Asuntomessuja. Uusi kontaktiton hotelli on omatoimimatkailijan kohde, missä aamiaista saa nauttia omatoimisesti huoneessa eikä saapuessa tarvitse altistua ruuhkalle, kun huoneisiin pääsee kulkemaan suoraan ovikoodien avulla. 

Hiisi Hotel Lohjan kaikki majoitushuoneet on varusteltu ja sisustettu kodinomaisesti Hiisi Homesin tilapäiskotien tapaan. Suurin ero tilapäiskoteihin on, että keittiön sijasta huoneisiin on luotu puitteet vain ruokailuun. Huoneissa ruokailu onnistuu mukavasti, sillä jokaisesta huoneesta löytyy jääkaappi, mikro, vedenkeitin, astioita sekä ruokailuvälineitä. Sängyt ovat Familonin laadukkaita sänkyjä, ja lisäksi huonevarusteluun kuuluu laajakuva-tv, langaton internet, pöytä ruokailua varten sekä säilytysratkaisu.

Hotellin avaus viivästyi muutamia viikkoja suunnitellusta suunnitellun pintaremontin ollessa aavistuksen työläämpi. Tavarantoimitusten kanssa koettiin lisäksi pieniä haasteita vallitsevasta tilanteesta johtuen. Hotellin sisustus ja kalustus noudattavat Hiisi Homesin tilapäiskodeista tuttua tyylilinjaa. Yrittäjä Ari Lapveteläinen kertoo, että suomalaista designia edustavat muun muassa Selkan metalliset hyllyt, konsolipöydät sekä business-huoneiden sähkötyöpöydät. Pitkäaikaiselta yhteistyökumppaniltamme Tablebediltä tuli Tablebed-pöytäsängyt perhehuoneisiin ja paikallinen lohjalainen Tmi T. Toropainen vastasi kiintokalusteista. 

Hiisi Hotel Lohjalla uusittiin yleisten tilojen sekä käytävien pinnat, hotellihuoneissa kiintokalusteet sekä koko kalustus. Neuvottelutila on vielä viimeistelyä vaille valmis ja hotellin saunatilojen uudistaminen jatkuu kesän sesongin jälkeen. Lapveteläisen mukaan alkuvaiheessa asiakkaita kuunnellaan entistäkin herkemmällä korvalla, jotta huoneiden sekä yleisten tilojen varustelua ja palveluvalikoimaa saadaan kehitettyä entistä paremmiksi.

Hiisi Hotel Lohja palvelee Lohjan ydinkeskustassa erilaisissa majoitustarpeissa. Hotellihuoneet ovat kodikkaita ja jokaisessa huoneessa on mahdollisuus ruokailla. Hotellissa ei ole aamiaistarjoilua tai vastaanottoa. Huoneisiin pääsee kätevästi kontaktittomasti ovikoodien avulla.

Hiisi Hotel Lohja

Hiisi Experience Group Oy | Hiisi Homes & Hotels | Tilapäiskoteja ja kodikkaita hotelleja
– Kasvava perheomisteinen yritys vuodesta 2018
– Hiisi Homes brändin alla noin 200 tilapäiskotia vuokrattavissa tilapäisiin tarpeisiin ympäri Etelä-Suomea
– Hiisi Hotels brändin alla avattu ensimmäinen hotelli Hiisi Hotel Lohja
– Lisätietoja: Markus Veikkolainen, markus@hiisihomes.fi, puh. 040 670 8556
– Hiisi Hotel Lohja kuvapankki täällä
– Hiisi Homes & Hotels kuvapankki täällä

Hiisi Homes & Hotels
Koteja tilapäistarpeeseen & kodikkaita hotellihuoneita
www.hiisihomes.fi
www.instagram.com/hiisihomes
www.facebook.com/hiisihomes
#painuhiiteen
#hiisilivin
#homesforhomies