Korona-virus (COVID-19) toimenpiteet ja käytännöt

Standard-huoneisto, 2 makuuhuonetta, parveke - Hiisi Homes Vantaa Kaivoksela

Korona-virus (COVID-19) vaikuttaa toistaiseksi meidän kaikkien arkeen, ja teemme kaikkemme mahdollistaaksemme mahdollisimman normaalin arjen omalle Hiiden heimollemme, asukkaillemme sekä muille sidosryhmillemme. Tilapäiskotimme ovat normaalisti vuokrattavissa, ja niitä voi hyödyntää niin asumiseen kuin etätyöskentelytiloiksi. Järjestämme pyynnöstä myös karanteeniasumisen ulkomailta palaaville henkilöille. Välisiivouksia ei suoriteta mikäli asukkaalla on joko todettu tartunta tai flunssaoireitavaan.

Peruutukset ja muutokset

Pyrimme toimimaan mahdollisimman joustavasti varausten peruutus- ja muutostilanteissa. Varauksen voi perua kuluitta mikäli varauksen peruutusehdot sen sallivat. Muissa tapauksissa alempana tarkemmat ohjeet varaustapasi mukaisesti.

Mikäli olet tehnyt varauksen verkossa toimivan varausportaalin kautta kuten booking.com, Expedia, Airbnb, hotels.com tai muun vastaavan kanavan kautta pyydämme olemaan ensisijaisesti yhteydessä varausportaaliin ja toimimaan heidän ohjeistuksensa mukaisesti. Ymmärrämme, että varausportaalien asiakaspalveluissa voi tällä hetkellä olla ruuhkaa, joten halutessasi voit laittaa pyynnön meidän asukaspalveluumme, ja pyrimme parhaamme mukaan tarjoamaan teille varauksen siirtomahdollisuuden.

Suorien varauksien osalta (varaus tehty hiisihomes.fi-sivustolla, puhelimitse tai sähköpostilla) vaikka veloitukseton peruutus olisi mennyt umpeen myönnämme veloituksettoman varauksen siirtomahdollisuuden myöhemmälle ajankohdalle tälle vuodelle. Laitathan ystävällisesti siirtopyyntösi sähköpostilla asukaspalveluumme host@hiisihomes.fi.

Siirrettävien varausten osalta sinun ei tarvitse tietää etukäteen vaihtoehtoista ajankohtaa vaan otamme tietosi ylös, jotta voit palata asiaan Hiiteen painumisen tullessa ajankohtaiseksi myöhemmin tänä vuonna. Huomioithan, että siirto voi tuoda mukanaan lisäkuluja mikäli uuden ajankohdan hinta on huomattavasti alkuperäistä ajankohtaa kalliimpi poikkeuksellisen kysyntätilanteen johdosta esimerkiksi festivaaliajankohtina.

Huomioithan, että perheyrityksenä priorisoimme arvojemme mukaisesti henkilökuntamme palkat ja hyvinvoinnin emmekä voi tehdä maksun palautuksia varauksien osalta, mitkä siirretään ja maksu on jo veloitettu. Varausportaalien kautta tulleiden varausten osalta olemme myös velvollisia maksamaan myyntikomissiot alkuperäisen varauksen mukaisesti. Sen sijaan tarjoamme varauksen siirtomahdollisuuden mahdollisuuksien mukaan myös varausportaalien kautta varauksen tehneille henkilöille.

Siivous yhteistyössä kumppanimme Siskon Siivouksen kanssa

Kuten kaikki tiedämme Covid-19 virus vaikuttaa Suomessa. Hiisi Homes yhdessä Siskon Siivouksen kanssa seuraamme ja noudatamme, omalta osaltamme THL:n ohjeistuksia.

Huomioitavaa asumisen aikana tai jo ennen asumista. Jos epäilette altistumista tai teillä on ollut tartuntatapaus teidän tulee välittömästi olla yhteydessä Hiisi Homesin asukaspalveluun 020 7780 777 tai host@hiisihomes.fi, jolloin voimme järjestää mahdollisen desinfioinnin ja asianmukaisen siivouksen lähtösi jälkeen sekä ryhtyä asianmukaisiin varotoimiin, THL:n ohjeen mukaan. Tautitapauksissa normaalia ylläpitosiivousta ei hoideta ennen desinfiointia.

Noudatamme siivoustyössä korkeita hygieniakäytänteitä ja pyrimme näin omalta osaltamme estämään taudin leviämistä. Seuraamme THL:n ohjeistuksia päivittäin yksikkömme hygieniavastaavan kanssa ja tilanteen mukaan ohjeistamme henkilökuntaamme.  THL:n ohjeistuksen mukaan työntekijämme eivät tule flunssaisena töihin ja me kaikki noudatamme hyvää käsienpesuhygieniaa.

Siivousohjeistukset on päivitetty viruksen torjunnan edellyttävällä tavalla, keskittyen kosketuspintojen puhdistukseen ja aseptiseen työjärjestykseen, joilla pyrimme estämään viruksen leviämisen. Saman ohjeistuksen mukaan pyrimme välttämään kontakteja koronavirukselle mahdollisesti altistuneiden kanssa.

Meillä on valmiudet lisätä siivousta kohteissamme ja olemme varautuneet lisäsiivoustarpeeseen työntekijöidemme kanssa.

Epidemian aikana noudatamme THL:n ja viranomaisten ohjeita, noudatamme viranomaisten määräyksiä kohteiden siivouksen prioriteettijärjestyksestä.

Lisätietoja koronaviruksesta: https://thl.fi/fi/web/infektiotaudit-ja-rokotukset/ajankohtaista/ajankohtaista-koronaviruksesta-covid-19