Hiisi Homes lanseeraa lahjakortit sisältäen huonepalvelun yhteistyössä Woltin kanssa

Osta tai myy koti

Hiisi Homes toi verkkokauppaansa saataville kesäiset viikonloppulahjakortit huonepalvelun kera. Käytännössähän Hiisi Homes ei ruokapalveluita tarjoa vaan ihan niin kuin omassakin kodissa ruokaa voi tilata kätevästi Woltin avulla naapuruston ravintoloista kotiin kuljetettuna. Siirry verkkokauppaan tästä linkistä shop.hiisihomes.fi.

Kesäviikonloppulahjakortti sisältää kahden yön asumisen Hiisi Homesin Studio-huoneistossa yhdelle tai kahdelle henkilölle sekä 35 € arvoisen Wolt-lahjakortin. Kesäviikonloppulahjakortti huonepalvelulla on oiva lahja valmistuville tai muuten vaan kotimaan matkailukesässä hyödynnettäväksi. Kesäviikonloppulahjakortti on saatavilla myös ilman huonepalvelua eli Wolt-lahjakorttia, jos asukkaat haluavat ennemmin hyödyntää Hiisi Homesin tilapäiskodeista tutun hyvin varustellun keittiön.

Wolt toimittaa ravintolaruokaa kotiovelle asti seuraavissa Hiisi Homesin sijainneissa:

Hiisi Homes Espoo Center
Hiisi Homes Helsinki Sörnäinen
Hiisi Homes Helsinki Haaga
Hiisi Homes Tampere Muotiala
Hiisi Homes Vantaa East
Hiisi Homes Vantaa Kaivoksela
Hiisi Homes Turku

Kesäviikonloppulahjakortti on ostettavissa 24.5.- 7.6.2020 välisenä aikana ja lahjakortti on voimassa 31.8.2020 asti. Kesäviikonloppulahjakortti sisältäen kahden yön asumisen Hiisi Homesin Studio-huoneistoissa yhdelle tai kahdelle henkilölle kustantaa 119 € ja kesäviikonloppulahjakortti Wolt-huonepalvelun kera (35 € Wolt-lahjakortti) 139 €. Saapumispäivän tulee olla torstai, perjantai tai lauantai. Lahjakortit ovat ostettavissa Hiisi Homesin verkkokaupasta ja varauksen voi tehdä Hiisi Homesin myyntipalvelun kautta puhelimitse 020 7780 777 tai sähköpostilla host@hiisihomes.fi.

Hiisi Homesilla on ilo tehdä yhteistyötä suomalaisten teknologiayrityksen kanssa, mikä mahdollistaa huonepalvelun Hiisi Homesin tilapäiskoteihin parilla napin painalluksella. Hyödyntämällä Hiisi Homesin tilapäiskodeista löytyvää älylukko Pindoraa asukas voi halutessaan luoda Woltin ruokalähetille oman pin-koodin, mikä mahdollistaa ruoan toimittamisen sisään asti, jos asukas ei satu olemaan kotona juuri sillä hetkellä, kun tilaus saapuu. Alla olevalta videolta näet miten oven avaaminen Pindoran avulla toimii.

Woltin ja Wolt-lahjakortin käytöstä:

Miten Wolt toimii?
  1. Lataa ilmainen Wolt-sovellus puhelimeesi tai mene osoitteeseen wolt.com. Voit nyt selata palvelusta löytyviä ravintoloita.
  2. Tilataksesi rekisteröidy käyttäjäksi sähköpostilla tai Facebookilla. Rekisteröityminen on helppoa ja ilmaista.
  3. Tämän jälkeen olet valmis tilaamaan! Valitse vain haluamasi ravintola ja annos, syötä osoitetietosi, valitse maksutapa ja tee tilaus. Siinäpä se!
Miten Wolt-lahjakortti toimii?
Syötä koodi Wolt-profiilisi kautta kohdasta ”Syötä promokoodi”. Krediitit lisätään välittömästi Wolt-tilillesi ja voit käyttää niitä seuraavien tilaustesi yhteydessä.

Wolt-logo