Verkkokauppa pystyyn päivässä yhteistyöllä

Standard-huoneisto, 2 makuuhuonetta, parveke - Hiisi Homes Vantaa Kaivoksela

Verkkokauppa lahjakorttien sekä sarjakorttien myyntiin lanseerattiin ennätysajassa yhden työpäivän aikana

Poikkeukselliset ajat vaativat poikkeuksellisia toimia. Hiisi Homesin propellipäänä tunnettu puupääyrittäjä Markus Veikkolainen sai viikonlopun aikana idean, että nyt tai ei koskaan on oikea aika kokeilla lahjakorttien ja sarjakorttien myyntiä. Veikkolainen kertoo, että maaliskuun kahden ensimmäisen viikon aikana tehtiin peruutuksia lähes kaksinkertainen määrä tilapäiskotien vuokrauksesta keväälle verrattuna helmikuun kahteen ensimmäiseen viikkoon. Haastavat ajat kannustivat Veikkolaista innovaatiotyöhön ja miettimään uusia ratkaisuja.

Koronaviruksen mukanaan tuoma epävarmuus sekä hallituksen eilen 16.3.2020 julistama poikkeustila tulevat luomaan haasteita Hiidenvedeltä ponnistavan kasvavan perheyrityksen arkeen. Uuden verkkokaupan lanseeraus mahdollistaa lisämyynnin tekemisen verkossa Hiisi Homesille. Yrityksillä ja yksityishenkilöillä on mahdollisuus hankkia sarjakortti tai lahjakortti kohtuulliseen hintaan verkosta ja samalla tukea perheyrityksen toimintaa. 

Hiisi Homesin Veikkolainen kertoo soittaneensa Givito-lahjakorttisovelluksen toimitusjohtajalle Tero Raitaselle maanantaina 16.3. aamupäivällä ja hieman lounaan jälkeen Hiisi Homesille räätälöity alusta oli valmis. Veikkolainen loi ensimmäiset tuotteet ja verkkokauppa oli avattu ennen auringonlaskua. Verkkokauppaan pääsee Hiisi Homesin kotisivuilta tai suoraan osoitteesta https://shop.hiisihomes.fi/

Raitanen kertoo, että viikonlopun ja maanantain aikana vastaavia yhteydenottoja on tullut hotelli- ja ravintola-alan toimijoilta enemmänkin. Raitanen jatkaa, että ostamalla lahjakortin asiakas pystyy tukemaan palveluntarjoajaa vaikean ajan yli. Myyjä saa korotonta rahoitusta tässä hetkessä ja varmuuden siitä, että asiakkaita riittää, kun tilanne normalisoituu. Ihmiset välttävät tällä hetkellä liikkumista tartunnan pelossa, mutta lahjakorttikauppaan pääsee vaikka omasta kodista käsin.

Veikkolainen suosittelee sarjakortteja yritysten hyödynnettäväksi, ja viikonloppulahjakortti sopii erinomaisesti lahjaksi kenelle tahansa. Erikoisuutena sarjakorttien lisäksi Hiisi Homes toi verkkokauppaan saataville perheille suunnatun lahjakortin viikonloppureissuja ajatellen. Hiisi Homesin puupääyrittäjät ovat kiitollisia Givito-lahjakorttisovelluksen tiimille pikaisesta avusta poikkeuksellisessa tilanteessa.

Lisätietoja:

Markus Veikkolainen
Chief Commercial Homie
+358 40 670 8556
markus@hiisihomes.fi

Hiisi Homes
Koteja tilapäistarpeeseen
www.hiisihomes.fi
www.instagram.com/hiisihomes
www.facebook.com/hiisihomes
#painuhiiteen
#hiisilivin
#homesforhomies