Painu Hiiteen etätöihin tai ollessasi työmatkalla!

Hiisi Homes Turku

Painu Hiiteen etätöihin tai ollessasi työmatkalla!

Painumalla Hiiteen heimolaisilla on todennäköinen mahdollisuus pienentää riskiä koronatartunnasta. Tilapäiskotia voi hyödyntää myös karanteenin iskiessä lähipiiriin. Hiisi Homes auttaa mielellään kysymyksissä ja auttaa löytämään järkeviä ratkaisuja.

Etäkonttori – Hiisi Homesin tilapäiskoteja voi käyttää etätyöskentelyyn, koska kaikista tilapäiskodeista löytyy langaton netti ja pöytä. Jokaisessa tilapäiskodissa on hyvin varusteltu keittiö, mikä mahdollistaa kahvin ja teen keittämisen sekä lounaan nauttimisen päivän aikana. Tarvittaessa etäkonttorilla voi myös yöpyä, koska sänkykin kuuluu vakiovarustukseen.

5 syytä valita tilapäiskoti etäkonttoriksi

  1. Ei ihmiskontaktia, ei ravintolaa eikä vastaanottoa
  2. Pöytä ja tuoli työskentelyyn
  3. Langaton netti
  4. Hyvin varusteltu keittiö kahvitteluun ja kokkailuun
  5. Mahdollisuus yöpymiseen tarvittaessa

Tilapäiskoti työmatkalle – Tietyt työtehtävät vaativat matkustusta myös pandemia-aikaan. Hiisi Homesin tilapäiskodeissa ei ole vastaanottoa tai ravintolaa, joten pakollista ihmiskontaktia ei ole. Pindora älylukon avulla ruoankin voi tilata suoraan tilapäiskotiin jopa niin ettet itse ole paikan päällä.

5 syytä valita tilapäiskoti työmatkalle

  1. Ei ihmiskontaktia
  2. Ei ravintolaa
  3. Ei vastaanottoa
  4. Mahdollisuus kokkailuun ja ruokailujen nauttimiseen tilapäiskodissa
  5. Mahdollisuus tilata ruokaa tilapäiskotiin jopa olematta itse paikalla älylukko Pindoran johdosta

Ensimmäisenä Hiisi Homesin etäkonttorimahdollisuutta on lähdössä kokeilemaan suomalainen kovassa kasvussa oleva MeetingPackage-teknologiayritys. MeetingPackagen perustaja ja toimitusjohtaja Joonas Ahola kertoo, että vaikka koronavirus ei toistaiseksi ole aiheuttanut poikkeusjärjestelyjä yrityksen Leppävaaran toimistolla, yritys haluaa ennaltaehkäisevänä toimenpiteenä tarjota mahdollisuuden henkilöstölleen tehokkaaseen työskentelyyn myös poissa toimistolta. Yrityksen henkilökunnalla on mahdollisuus hyödyntää etäkonttorivaihtoehtoa näin halutessaan. Tapaamiset pyritään hoitamaan etänä ja turhaa matkustamista vältetään.

Hiisi Homes mahdollistaa etäkonttorityöskentelyn myös omalle Hiiden heimolle eli henkilökunnalleen jokaisen Hiiden heimolaisen oman harkinnan mukaan.

Puupää Markus palvelee henkilökohtaisesti tilapäiskotitarpeissa etäkonttoriksi tai työmatkalle +358 40 670 8556 tai markus@hiisihomes.fi. Tilapäiskoteja on saatavilla Etelä-Suomessa pääkaupunkiseudulla, Länsi-Uudellamaalla, Riihimäellä, Tampereella ja Turussa.

Puupää Markus palvelee
Puupää Markus palvelee

Hiisi Homes
Koteja tilapäistarpeeseen
www.hiisihomes.fi
www.instagram.com/hiisihomes
www.facebook.com/hiisihomes
#painuhiiteen
#hiisilivin
#homesforhomies