Hiisi ja NUPS tiivistävät yhteistyötä

Hiisi ja NUPS

Hiisi ja NUPS tiivistävät yhteistyötä kotikonnuilla Vihdissä

Hiisi on pienimuotoisesti ollut mukana tukemassa NUPSin eli Nummelan Palloseuran toimintaa aikaisempina vuosina, ja osallistuihan Hiisi NUPSin syksyllä 2021 järjestämään hyväntekeväisyyshuutokauppaankin, mistä mukaan tarttui yhteinen jäävuoro paikallisten jääkiekkoilijoiden Tolvasten veljesten kanssa. Tolvasen veljeksistä Eeli pelaa NHL:ssä Nashville Predatorsissa ja Atte Itävallan pääsarjaa mistä mukaan tarttui mestaruus edellisen kauden päätteeksi. Nähtäväksi jää miten Hiisin puupäät pärjäävät veljeskolmikolle hokkarit jalassa.

Kaudesta 2022-23 alkaen Hiisi Homes & Hotels ja NUPS ovat aloittaneet virallisen yhteistyön. Yrityksille suunnattu yhteistyökumppanuus on osaltaan mukana mahdollistamassa aktiivista harrastusta paikallisille, laadukasta toimintaa ja kehittämistä. Ennen kaikkea NUPS luo toiminnallaan iloa paikallisille ja edistää vihtiläisten hyvinvointia, ja tämä on täysin linjassa Hiisin arvojen kanssa.

NUPSin kehittämispäällikkö Timo Tuomi kertoo, että Hiisi on erinomainen esimerkki mitä kovalla työllä ja etenkin idearikkaalla, iloisella ja yhteisöllisellä meiningillä voi saada aikaan. NUPS on ylpeä saadessaan kumppanuusverkostoonsa Hiisin kaltaisen yrityksen. Ilo, yhteisöllisyys ja vastuullisuus ovat NUPSin arvoja, jotka toteutuvat myös Hiisin toiminnassa. NUPS tulee käyttämään yrityksen monipuolisia majoitusmahdollisuuksia mm. STOKE yhteistyön kautta tuleviin tilapäisiin majoitustarpeisiin. Ja etenkin suosittelee uuden kumppanin loistavia palveluja kaikille!

Hiisin yrittäjä Markus Veikkolainen kommentoi yhteistyötä seuraavasti: Hiisillä on ilo olla mukana NUPSin matkassa. NUPS liikuttaa ihmisiä seuran jäsenyydestä riippumatta ympäri Vihtiä vauvasta vaariin, ja tekee kasvatuksellisen ja kilpailullisen työn lisäksi upeaa yhteisöllistä työtä vihtiläisten hyvinvoinnin edistämiseksi.

Tutustu NUPSin toimintaan esittelyvideon myötä

Kuvassa Hiisin puupää Markus ja NUPSin Timo Tuomi.

Kuvapankki: Google Photos

Hiisi Experience Group Oy
Vuonna 2017 Vihdissä perustettu kasvava perheyritys.
Koteja tilapäistarpeeseen & kodikkaita hotellihuoneita Hiisi Homes & Hotels brändin alla.

Lisätietoja:
Markus Veikkolainen
Puupää-yrittäjä
+358 40 670 8556
markus@hiisihomes.fi