Kirkkonummi ja Nokia Hiisi Homesin kartalle

Hiisi Homes Nokia

Hiisi Homes avasi uudet tilapäiskotikohteet Kirkkonummella ja Nokialla

Hiisi Homesin kiinteistöpalvelutiimin vahvistuttua vuoden vaihteessa kiinteistöpalvelukoordinaattori Anssi Muhosella on uusien kohteiden projektinhallinta viety uudelle tasolle, mikä näkyy jo nyt ja lähitulevaisuudessa entistä vahvempana kasvuna. Uusia kaupunkeja tuli kertarysäyksellä kaksin kappalein Hiisi Homesin tilapäiskotivalikoimiin ja suunnitelmissa on useamman uuden kaupungin haltuunotto vuoden 2022 aikana.

Hiisi Homes Kirkkonummi Masalan tilapäiskodit tulivat asukkaiden saataville jo maaliskuun puolella. Valikoimissa on nippu mukavia kompakteja yhden makuuhuoneen huoneistoja eli kaksioita. Kohde sijaitsee nimensä mukaisesti Masalan kaupunginosassa aivan Joo. Arenan naapurissa ja kävelymatkan päässä Masalan juna-asemasta. Kirkkonummen keskustaan pääsee autolla reilussa 10 minuutissa. Masalan tilapäiskodit palvelevat hyvin tilapäisissä asumistarpeissa Kirkkonummen suunnalla, mutta matka on lyhyt myös esimerkiksi Espoon puolelle Kauklahteen ja kehittyville Kurttilan ja Saunalahden alueille.

Hiisi Homes Nokia avautui huhtikuussa ja valikoimiin saatiin sekä Studio-huoneistoja eli yksiöitä että yhden makuuhuoneen huoneistoja eli kaksioita. Masalan tapaan myös Nokialla juna-asema on kiven heiton päässä ja ydinkeskustaan on kävelymatka. Kehittyvät Nokian alueen lisäksi Hiisi Homes Nokian tilapäiskodit palvelevat tilapäisissä asumistarpeissa Tampereen länsipuolella esimerkiksi Lielahti-Tesoma-Pirkkala-Ylöjärvi välisellä alueella.

Seuraavana Hiisi Homesin kasvukartalla on muun muassa Järvenpää Keski-Uusimaalla, ja kapasiteettia tullaan lisäämään runsaammin muun muassa Hämeenlinnassa.

Kuvapankki: Google Photos

Hiisi Experience Group Oy
Vuonna 2017 Vihdissä perustettu kasvava perheyritys.
Koteja tilapäistarpeeseen & kodikkaita hotellihuoneita Hiisi Homes & Hotels brändin alla.

Lisätietoja:
Markus Veikkolainen
Puupää-yrittäjä
+358 40 670 8556
markus@hiisihomes.fi