Asukaskokemuksia IF Gnistan

IF Gnistan

IF Gnistan hyödyntää Hiisi Homesin tilapäiskoteja tilapäisissä asumistarpeissa

Hiisi Homes & Hotels ja helsinkiläinen jalkapalloseura IF Gnistan ovat tehneet yhteistyötä jo useamman vuoden ajan. Hiisi Homesin Pohjois-Haagan ja Lassilan kupeessa sijaitsevat Hiisi Homes Helsinki Haaga on toiminut hyvänä tukikohtana niin pelaajille kuin organisaation muillekin jäsenille. Hiisi Homes Helsinki Haagasta on vain kiven heitto IF Gnistanin päänäyttämölle Oulunkylän liikuntapuistoon. Myös muut harjoittelufasiliteetit sijaitsevat mukavasti lähistöllä.

Perinteikäs lähes sata vuotta toiminut seura liikuttaa toista tuhatta nuorta ja aikuista helsinkiläistä vauvasta vaariin joka viikko. Seuran naisten edustusjoukkue pelaa kolmosdivarissa ja miesten edustusjoukkue ykkösessä.

IF Gnistanin toimitusjohtaja Marko Kolsi kommentoi yhteistyöstä seuraavasti: ”Olemme jo useamman kauden ajan hyödyntäneet Hiisi Homesin palveluita. Ne ovat olleet oikein käytännöllisiä. Koko prosessi Hiisi Homesin kanssa on aina sujunut joustavasti ja palvellut meidän tarpeita erinomaisesti. Pelaajat ovat olleet oikein tyytyväisiä huoneistoihin ja lisäksi asuntojen sijainnit ovat keskeisiä ja hyviä. Olemme innoissamme yhteistyötä, jota olemme tällä kaudella päässeet vielä syventämään.”

Kuvapankki: Google Photos

Hiisi Experience Group Oy
Vuonna 2017 Vihdissä perustettu kasvava perheyritys.
Koteja tilapäistarpeeseen & kodikkaita hotellihuoneita Hiisi Homes & Hotels brändin alla.

Lisätietoja:
Markus Veikkolainen
Puupää-yrittäjä
+358 40 670 8556
markus@hiisihomes.fi