Hiisi Hotel Helsinki Jätkäsaari on avattu

Hiisi Hotel Helsinki Jätkäsaari

Hiisi Hotel Helsinki Jätkäsaari on avattu

Hiisi Homes & Hotels avasi toisen automaattihotellinsa pääsiäisenä Helsingin Jätkäsaaressa. Pieni kodinomainen automaattihotelli sijaitsee Crusellinsillan toisessa päässä Jätkäsaaren puolella Ruoholahden kanavan varrella. Sillan toisessa päässä Ruoholahden puolella häämöttävät Kaapelitehdas ja Tanssin talo, ja samassa päässä siltaa kehittynyt ja kupliva Jätkäsaaren kaupunginosa.

Ensimmäinen Hiisi Hotelli avattiin kesällä 2021 Lohjalla, ja ensimmäinen hotelli on toiminut hyvänä konseptin kehittämisympäristönä. Hiisi Hotels -konseptille ominaista on kontaktittomuus, sillä hotellista ei löydy henkilökuntaa eikä aamiais- tai ravintolapalveluja ole saatavilla. Saapuminen tapahtuu kätevästi ja nopeasti ovikoodien avulla ja huoneet sekä yleiset tilat ovat kodikkaasti varusteltuja. Jokaisesta huoneesta löytyy pieni jääkaappi, vedenkeitin, pikakahvia, teetä, sokeria ja annosmaitoja. Majoittujien yhteiskäytössä ovat asukaskeittiö ja pian avattavat asukaspesula sekä oleskelutila. Halutessaan majoittujat voivat tilata huonepalvelua ruokalähettiyritysten kuten Foodoran tai Woltin kautta suoraan hotellihuoneeseen, ja erotuksena perinteisen hotellin ravintolatarjontaan majoittujien saatavilla ovat kaikki naapuruston upeat kahvilat ja ravintolat.

Hiisi Homes & Hotelsin markkinointijohtaja Markus Veikkolainen kertoo, että karrikoidusti Hiisi Hotelliin ei tulla kokemaan elämyksiä. Hiisi Hotelli on paras kolmen tähden majoitusvaihtoehto, missä saa olla ihan omassa rauhassa ja ladata akkuja. Työt, elämykset ja aktiviteetit tehdään ja koetaan neljän seinän ulkopuolella. Me haluamme, että majoittujilla jää rahaa elämiseen majoituksen ulkopuolella eikä majoituksesta tarvitse maksaa itseään kipeäksi. Hiisi Hotelli on paras tukikohta henkilöille, jotka arvostavat rauhallista tukikohtaa työ- tai vapaa-ajan matkalla ilman pönöttämistä ja kiusallista small talkia respassa tai ahdistavia jonoja aamiaisbuffetissa.

Hiisi Homes & Hotels suunnittelee Hiisi Hotels -konseptin laajentamista koko Suomen kattavaksi kodikkaaksi ketjuksi ulkomaita unohtamatta. Tulevaisuudessa Hiisi Homes & Hotels -kohteita on tarkoitus olla tilapäistä asumista ja majoitusta tarvitsevien saatavilla jokaisessa suuremmassa kaupungissa.

Hiisi Hotel Helsinki Jätkäsaari

Hiisi Experience Group Oy | Hiisi Homes & Hotels | Tilapäiskoteja ja kodikkaita hotelleja
– Kasvava perheomisteinen yritys vuodesta 2018
– Hiisi Homes brändin alla noin 250 tilapäiskotia vuokrattavissa tilapäisiin tarpeisiin ympäri Etelä-Suomea
– Hiisi Hotels brändin alla kaksi kodikasta automaattihotellia Hiisi Hotel Lohja ja Hiisi Hotel Helsinki Jätkäsaari
– Lisätietoja: Markus Veikkolainen, markus@hiisihomes.fi, puh. 040 670 8556
– Hiisi Hotel Helsinki Jätkäsaari kuvapankki täällä
– Hiisi Homes & Hotels kuvapankki täällä

Hiisi Homes & Hotels
Koteja tilapäistarpeeseen & kodikkaita hotelleja
www.hiisihomes.fi
www.instagram.com/hiisihomes
www.facebook.com/hiisihomes
#painuhiiteen
#hiisilivin
#homesforhomies