Vihdin Kirkko ja Puupäät yhdessä lanseeraavat juhlaoluen

Puupää Markus, Seli Brewing Miikka Vainio ja Top Fuel Olavi Porkka

Vihdin Kirkko viettää 250-vuotisjuhlavuotta vuonna 2022

Vihtiläisille tärkeä paikka ja ikoninen maamerkki Vihdin Kirkko viettää 250-vuotisjuhlaa vuonna 2022. Kolmen puupään panimon ja Vihdin Kirkon yhteistyönä juhlavuodeksi on luotu oma käsityöläisolut. Käsityöläisoluen reseptistä vastaa Vihdin Selistä kotoisin oleva panimomestari Miikka Vainio. Olut edustaa luostarihenkistä tyyliä ollen kuitenkin samaan aikaa trendikäs ale-tyyppinen olut. Oluen tyypiksi muotoutui Belgian Blond Ale, mikä hyväilee makunystyröitä ja sopii hyvin niin juhlaan kuin arkeenkin.

Salaman iskusta kahteen kertaan palanut ja aina jälleenrakennettu Vihdin Kirkko on yksi Vihdin upeimmista maamerkeistä Vihdin kirkonkylällä. Vihdin Kirkko on tavalla tai toisella osa vihtiläisten elämää vauvasta vaariin, ja onhan siellä puupäistä Markus ja Niklaskin astuneet avioliiton satamaan kumpikin omilla tahoillaan. Tänä vuonna meillä on ilo olla mukana juhlistamassa Vihdin kirkon 250 juhlavuotta.

Vihdin Kirkon juhlaolutta saa pääsiäisestä alkaen K-Citymarket Nummelasta, Vihdin kirkonkylän K-Supermarketista, K-Market Nummelasta ja Ojakkalasta sekä yhteistyökumppanipanimo Top Fuelin panimopuodista Lohjan Muijalasta.

Ensimmäinen vihtiläinen haamupanimo

Kolmen puupään panimo on kehittänyt toimintaansa 2020 esitellyn strategian mukaisesti. Ensin brändi ja konsepti tuotiin kaikkien oluen ystävien saataville vuoden 2020 loppupuolella. Seuraavassa vaiheessa kesällä 2021 aloitettiin omien reseptien kehittäminen. Matkan varrella pienpanimo käsite muovaantui haamupanimoksi, sillä kuten Kolmen puupään panimo on alusta asti pyrkinyt avoimesti viestimään strategiastaan olut tehdään yhteistyössä Lohjan Muijalassa Top Fuel Beer Companyn kanssa (Koti Vihdissä, Pantu Lohjalla). Tulevaisuudessa haaveissa on panimotoiminnan aloittaminen Vihdissä ja kenties oman panimoravintolahotellin avaaminen. Kunnes haaveista tulee totta haamupanimo terminä kuvastaa parhaiten Kolmen puupään panimon toimintaa ihan kuten haamukeittöt ovat tulleet korona-aikaan tutuksi ravintola-alalla eli ravintolat, joilla ei ole ravintolatilaa ollenkaan vaan ruoka tehdään keskistetysti niin sanotussa keskuskeittiössä ja ruokaa voi tilata vain kotiinkuljetuksella.

Kolmen puupään panimo
Ensimmäinen vihtiläinen haamupanimo. Koti ja tukikohta Vihdin Nummelassa. Oluet valmistetaan käsityönä Lohjan Muijalassa.
Jokaisesta myydystä oluesta lahjoitetaan 0,10 € LUVY Ry:n kautta Hiidenveden suojelu -kunnostushankkeelle.
www.kolmenpuupaanpanimo.fi
Kolmen puupään panimo (@kolmenpuupaanpanimo) • Instagram-kuvat ja -videot
Kolmen puupään panimo | Facebook

Lisätietoja:
Markus Veikkolainen
Puupää-yrittäjä
+358 40 670 8556
markus@hiisihomes.fi