Hiisi Homesin kapasiteetti kasvoi lähes 150%

Hiisi Homes Turku perhestudio

Kesällä koettiin unohtumattomia hetkiä, kun Hiisi Homes avasi toistaiseksi suurimman kohteensa aivan uudessa kaupungissa Suomen Tukholmassa eli Turussa. Turkuun valmistui yhteensä 43 yksiöitä ja kaksioita, mitkä Hiisi Homes kalusti ja varusteli kodinomaista asumista varten ennätysajassa kumppaninsa Puuhaveikkojen avulla 20 päivässä. Tahti oli päätä huimaava ottaen huomioon, että huoneistoja kalustettiin sisustettiin ja varusteltiin noin kolmen kappaleen päivävauhdilla ottaen viikonloput vielä pois yhtälöstä.

Hiisi Homes Turku sijaitsee kehittyvällä alueella Linnafältissä kävelymatkan päässä Turun keskustasta sekä satamasta. Forum Marinum, Aurajoki sekä Kakola ovat vain kiven heiton päässä. Hiisi Homes Turku tulee palvelemaan niin paikallisia tilapäiskodin tarvitsijoita sekä työn perässä Turun suunnalla liikkuvia henkilöitä. Helposti saavutettavan sijainnin lisäksi kohteesta löytyy autohalli, mistä asukkaat voivat vuokrata autopaikan asumisensa ajaksi.

Hiisi Homes Turun erikoisuutena on tehokkaasti hyödynnetyt neliöt noin 15 huoneistossa, kun pienestä yksiöstä saadaan tilapäiskoti jopa neljälle henkilölle. Tilan hyötykäytön mahdollistaa huikea suomalainen Design from Finland tunnuksella siunattu start-up yritys TableBed. TableBed valmistaa laadukkaita ja tyylikkäitä ruokapöytiä, mistä saa levitettyä parivuoteen.

Huhupuheiden mukaan Hiisi Homesin kasvu vuonna 2019 ei jäänyt vielä tähän, kun kapasiteetti kasvoi Vantaalla eikä yksittäisiä pienempiä lisäyksiäkään ole pois suljettu. Hiisi Homes on vuosien 2017-2018 vaihteessa toimintansa aloittanut kasvava perheyritys, mikä tarjoaa koteja tilapäistarpeeseen jo 8 paikkakunnalla. Hiisi Homes ja tiimi eli Hiiden heimo toivottavat leikkisästi nykyiset ja uudet asukkaat tervetulleeksi painumaan Hiiteen asumaan.

Hiisi Homes Turku
Koteja tilapäistarpeeseen
Fleminginkatu 5, 20100 Turku
www.hiisihomes.fi
www.instagram.com/hiisihomes
www.facebook.com/hiisihomes
#painuhiiteen
#hiisilivin
#homesforhomies

Lisätietoja:

Markus Veikkolainen
Chief Commercial Homie
+358 40 670 8556
markus@hiisihomes.fi

Tutustu Hiisi Homes Turun huoneistotyyppeihin videon välityksellä:

Standard Studio

Perhestudio

Standard-huoneisto, 1 makuuhuone, parveke