Hiisi Homes ja Hiiden heimo mukana asunnottomien yössä

Soppa tykki Asunnottomien yöhön

Tiedote 17.10.2019.
Kuvia käyttöönne tästä linkistä olkaa hyvä https://drive.google.com/drive/folders/10LaEUIrud1TzrmIdrA1djpt-BUYgQU6Q?usp=sharing
(kuvia päivitetään lisää päivän mittaan saataville tapahtumasta)

Hiisi Homesilla koti on ollut aina keskiössä. Puupäät Ari Lapveteläinen, Markus Veikkolainen ja Niklas Eriksson havahtuivat aikaisemmin tänä vuonna tehdyn strategiatyön tuloksena, että Hiisi Homes haluaa ehdottomasti lähteä mukaan kantamaan kortensa kekoon, jotta yhä useammalla olisi mahdollisuus omaan kotiin. Tilapäiskotien tarjoamisen lisäksi puupäät päättivät konkreettisena toimena ottaa yhteyttä Asunnottomien yötä vuosittain järjestävään tahoon Vailla vakinaista asuntoa Ry:hyn ja keskustelut huipentuvat tänään osallistumisena Asunnottomien yön päätapahtumaan Helsingin Sörnäisissä.

Asunnottomien yön nettisivuilta lainaten tietoa tapahtumasta ja kansalaisliikkeestä. Asunnottomien yötä vietetään jälleen 17.10.2019. Suomessa on vuodesta 2002 alkaen vietetty YK:n kansainvälistä päivää köyhyyden poistamiseksi Asunnottomien yön merkeissä. Asunnottomien yö -kansalaisliike tukee jokaisen perusoikeutta vakinaiseen asuntoon, omaan kotiin. Asunnottomien yö on yksi suurimmista sosiaali- ja terveysalan vuosittaisista mielenilmauksista. Vuoden teemana on ’Varjojen naiset’. Asunnottomien yön tapahtumissa halutaan nostaa esiin asunnottomat naiset. Suomessa oli vuonna 2018 yli 1 200 yksinelävää asunnotonta naista.

Puupäistä Niklas Eriksson kertoo Asunnottomien yöhön osallistumisen olleen tapetilla jo nuoren yrityksen ensimmäisenä toimintavuonna, mutta kasvavan yrityksen ja rajallisten resurssien myötä silloin mukaan ei vielä lähdetty. Tänä vuonna Hiisi Homesin toimintaa oli saatu jo niin hyvin eteenpäin, että puupäät kokivat lähes heidän velvollisuudekseen osallistua tapahtumaan.

Hiisi Homesilla yhteistyö on juurtunut selkärankaan, ja heti mukaan lähdettiinkin kartoittamaan kumppaniverkostosta heimolaisia mukaan tapahtumaan. Kumppanien kartoituksesta muodostui mukava hyvän kierre, kun ensimmäisinä mukaan lähti Maestro Ravintoloiden perheomisteiset ravintolat Helsingistä Fisken på Disken ja Ravintola Merimakasiini. Samassa rytäkässä pitkän linjan helsinkiläinen skeittikauppa Lamina liittyi mukaan Hiiden heimoon. Hiisi Homesin koko kauden 2019 kestänyt yhteistyö HIFK Fotbollin kanssa ikään kuin huipentuu Asunnottomien yössä, kun nippu pelaajia saadaan mukaan itse tapahtumaan. Tämän kumppanikatraan lisäksi kodikkaista tuotteistaan ja Hiisi Homesin tilapäiskodeista tuttu Familon on myös mukana Hiiden heimossa.

Hiisi Homes kumppaneineen tarjoilee lohisoppaa Hiiden heimon pisteellä Asunnottomien yön päätapahtumassa Sörnäisissä torstaina 17.10.2019 klo 16-22. Lohisoppa on kala- ja äyriäisruoistaan tunnettujen Fisken på Disken ja Ravintola Merimakasiinin käsialaa. Jaossa on lisäksi tavaraa muilta kumppaneilta, ja jakotehtävissä avustaa Hiisi Homesin Päivi Lapveteläisen, Tanja Erikssonin, Puupää Markus Veikkolaisen ja HIFK:n pelaajien lisäksi yritysten edustajat.

Lämpimästi tervetuloa tervehtimään ja vaihtamaan kuulumisia Hiiden heimolaisten kanssa, mutta ennen kaikkea tukemaan Asunnottomien yön -kansalaisliikettä ja hyvällä asialla olevaa tapahtumaa. Tapahtuman ohjelman löydät asunnottomien yön nettisivuilta https://asunnottomienyo.fi/tapahtumat/

Hiiden heimo

Hiisi Homes on vuosien 2017-2018 vaihteessa toimintansa aloittanut kasvava perheyritys, mikä tarjoaa koteja tilapäistarpeeseen jo 8 paikkakunnalla. Hiisi Homes ja tiimi eli Hiiden heimo toivottavat leikkisästi nykyiset ja uudet asukkaat tervetulleeksi painumaan Hiiteen asumaan.

Maestro Ravintolat – Fisken på Disken ja Ravintola Merimakasiini
www.maestroravintolat.fi
www.fisken.fi
www.merimakasiini.fi

Maestro Niklas Roihan ravintolaperheen uusin tulokas Kampin Korttelissa sijaitseva Fisken på Disken on parissa vuodessa tullut tutuksi erinomaisena kala- ja äyriäisravintolana ja heidän the lohikeittonsa on jo saanut liki legendaarisen maineen. Vieläkin legendaarisempaa kategoriaa edustaa Hietalahdenrannassa sijaitseva Ravintola Merimakasiini, jonka lohikeitto taasen omaa perinteikkään reseptin vuosikymmenien takaa. Maestro Ravintoloiden pääkaupunkiseudun yksiköistä Espoossa Haukilahden vesitornissa sijaitseva myöskin legendaarinen Ravintola Haikaranpesä on hengessä mukana. Hiisi Homes tekee markkinointiyhteistyötä Maestro Ravintoloiden kanssa.

Familon
www.familon.fi

Familon on osa useiden suomalaisten hyvinvointia. Familonin tuotteet tähtäävät siihen, että ihmiset voisivat nukkua hyvin ja voida paremmin. Hiisi Homesin asukkaat voivatkin tuntea Familon käydessään yöpuulle.

HIFK Fotboll
www.hifkfotboll.fi

HIFK Fotbol ei ainakaan Helsingin suunnalla tai jalkapallopiireissä esittelyjä kaipaa. Intohimoisista faneistaan tunnettu perinteikäs jalkapalloseura on ollut mukana Hiisi Homesin matkassa pian vuoden päivät. Puupäät kokivat vuoden 2019 alussa HIFK Fotbolin olevan hyvin samankaltaisessa tilanteessa – molemmat, kun ovat hieman altavastaaja-asemassa omien niin sanottujen markkinoidensa jättiläisten rinnalla. HIFK Fotbolin paluukausi Veikkausliigassa onkin ollut menestyksekäs samaan tapaan kuin Hiisi Homesin tarina tämän vuoden puolella.

Lamina
www.lamina.fi

Puupää Markus ja Niklaskin ovat pikkupoikina asioineet helsinkiläisessä skeittikauppa Laminassa trukki- ja dekkiostoksilla ja myöhemmin vaatteitakin on tarttunut mukaan. Hiisi Homesilla oli ilo saada nuoruuden ikoninen skeittikauppa mukaan kimppaan.

Hiisi Homes
Koteja tilapäistarpeeseen
Pisteenkaari 4, liikehuoneisto 108
03100 Nummela
www.hiisihomes.fi
www.instagram.com/hiisihomes
www.facebook.com/hiisihomes
#painuhiiteen
#hiisilivin
#homesforhomies

Lisätietoja:

Markus Veikkolainen
Puupää Markus
Chief Commercial Homie
+358 40 670 8556
markus@hiisihomes.fi