Hiisi Homes kasvatti rytinällä Espoon tilapäiskotitarjontaa

Hiisi Homes Espoo Center

Hiisi Homes avasi kesän aikana 30 uutta tilapäiskotia Espoon Keskukseen, aivan Helsingin Sanomissakin mahdolliseksi Espoon uudeksi Kallioksi tituleeratun, Suvelan kupeeseen. Tilapäiskoteja on saatavilla yksiöistä kolmioihin ja kaikki huoneistot ovat kalustettu ja varusteltu kodinomaista asumista varten. Hiisi Homesilla on yhteensä 37 huoneistoa Espoon Keskuksessa tarjolla tilapäiskotia tarvitseville.

Hiisi Homesin hallituksen puheenjohtaja Ari Lapveteläinen kommentoi Espoon Keskuksen olevan oiva sijainti yhteyksiensä ja palveluidensa puolesta asukkaita ajatellen. Espoon Keskuksen tilapäiskotitarjonta palvelee laajaa aluetta kehä kolmosen sekä junaradan varrella asuvia sekä alueella työskenteleviä ihmisiä. Kuten Hesarissakin kirjoiteltiin on alue kasvava ja purkutöiden jälkeen koko alue voi nousta uuteen kukoistukseen. Alueella on jo paljon uudisrakentamista sekä paikkansa jo vakiinnuttanut uudehko kauppakeskus Entresse.

Lisäyksen myötä Hiisi Homes nousi yhdeksi merkittävimmistä tilapäiskotien tarjoajaksi Espoossa. Suunnitelmissa on tulevaisuudessa myös laajentaa Espoon kalustettujen huoneistojen tarjontaa. Espoon Keskuksen uusien huoneistojen myötä Hiisi Homesin kokonaiskapasiteetti Etelä-Suomessa nousi yli sataan käytössä olevaan huoneistoon. Tilapäiskodin voi vuokrata jopa yhdestä yöstä alkaen ja parhaiten tilapäiskoti palvelee pidempiaikaisissa asumistarkoituksissa.

Kesän aikana Hiisi Homes tulee vielä lisäämään runsaasti kapasiteettia Etelä-Suomessa niin päätoimialueellaan pääkaupunkiseudulla kuin uutena valloituksena Suomen Turussakin. Hiisi Homes on vuosien 2017-2018 vaihteessa toimintansa aloittanut kasvava perheyritys, mikä tarjoaa koteja tilapäistarpeeseen jo 8 paikkakunnalla. Hiisi Homes ja tiimi eli Hiiden heimo toivottavat leikkisästi nykyiset ja uudet asukkaat tervetulleeksi painumaan Hiiteen asumaan.

Hiisi Homes Espoo Center
Koteja tilapäistarpeeseen
Asemakuja 1-3 ja Reviisorinkatu 10, 02770 Espoo
www.hiisihomes.fi
www.instagram.com/hiisihomes
www.facebook.com/hiisihomes
#painuhiiteen
#hiisilivin
#homesforhomies

Lisätietoja:

Markus Veikkolainen
Chief Commercial Homie
+358 40 670 8556
markus@hiisihomes.fi

Linkki Helsingin Sanomien artikkeliin https://www.hs.fi/kaupunki/art-2000005956403.html

Tutustu Hiisi Homes Espoo Centerin uusien tilapäiskotien videoesittelyihin!

Standard Studio -huoneisto – Standard Studio

Perhestudio – Family Studio

Standard-huoneisto, 1 makuuhuone – Standard Apartment, 1 Bedroom