Hiisi Homesin puupäät palkkasivat heimomummin hoivaamaan Hiiden Heimoa

Hiidenvesi - Kokkokallio

Vuoden ikäinen perheyritys Hiisi Homes on kasvanut alle vuodessa puupää-yrittäjien ja vuoden 2018 tammikuussa palkatun ensimmäisen heimolaisen jälkeen yhteensä 18 henkilöä työllistäväksi heimotyöpaikaksi. Tuoreimmat vahvistukset ovat puupää-yrittäjien Markuksen ja Niklaksen anoppi ja puupää-yrittäjä Arin vaimo Päivi Lapveteläinen sekä puupää-yrittäjä Markuksen velipoika Matias Veikkolainen. Päivi ja Matias vahvistavat heimoa heti vuoden 2019 alussa.

Päivi on monissa liemissä keitetty opetus- ja terveydenhoitoalan ammattilainen, ja viimeisimpänä Päivi on kouluttanut lähihoitajia Länsi-Uudenmaan koulutuskuntayhtymä Luksiassa. Hiisi Homesilla perhe on kaikki kaikessa ja Päivin tärkein tehtävä perheyrityksessä onkin pitää huolta tiimistä eli Hiiden Heimosta. Päivillä on suuri vastuu ja kunnia olla mukana heimomummin roolissa kehittämässä operatiivista toimintaa yhdessä Hiiden Heimon kanssa, kouluttaa, sparrata ja mahdollistaa heimolle mahdollisimman mielekäs tekeminen. Päivi pitää huolen, että heimolaisilla on parhaat mahdolliset eväät niin kirjaimellisesti kuin työtapojen, prosessien ja välineidenkin osalta. Päivi ei vähästä hätkähdä, ja Päivi tullaankin varmasti näkemään tarjoamassa soppaa ja sielunhoitoa heimolaisille yksilölliset tarpeet ja toiveet huomioiden.

Heimomummi Päivin pesti on alkuun fyysisesti osa-aikainen ja henkisesti kokoaikainen. Perhearvokonseptia mukaillen osan Päivin arkipäivistä tulee täyttämään ensimmäisen lapsenlapsen Einon hoitotyö. Eino on puupää-yrittäjä Niklas Erikssonin ja hänen vaimonsa sekä samaan aikaan puupää-yrittäjä Arin ja Päivin tyttären Laura Erikssonin esikoinen. Huhut kertovat, että Einoa voidaan jo tituleerata maailman nuorimmaksi puljaajaksi ja heimolaiseksi.

Perheyrityksen kasvu on tarkoittanut pitkiä päiviä puupäille ja heimolaisille sukulaisia unohtamatta. Jotta toimintaa sekä puupäiden ja heimon jaksamista saadaan kehitettyä vuodesta 2019 eteenpäin ja samaan aikaan jatkettua kasvukäyrää ottaa Matias vastuun uusien asuntokohteiden perustamisesta. Perustamishommien ohessa Matias tulee vastaamaan juoksevista huoltotehtävistä pääkaupunkiseudun alueella. Matias on laboratorioanalyytikoksi valmistuttuaan viettänyt viime vuodet Helsingin yliopistolla valkotakkihommissa laboratorion uumenissa. Pienestä pitäen Matias on kuitenkin ollut tekijämiehiä, joten jatkossa Matias pääsee soveltamaan laboratoriosta tuttua pikkutarkkuutta ja näppäryyttään Hiisi Homesin perustamispalapeliä kootessaan. Matiaksen vastuulle tulee koko uusien kohteiden perustamisprojekti hetkestä, jolloin puupää-yrittäjä Ari ojentaa uuden kohteen vuokrasopimuksen Matiaksen kouraan aina siihen asti kunnes Matias saa yhdessä heimon kanssa uuden kohteen kalustettua, sisustettua ja puunattua valmiiksi ensimmäisiä asukkaita varten. Matiaksen oikeana kätenä jatkaa jo aikaisemmista perustamishommista heimolaisille tutuksi tullut väsymätön tekijämies Taisto ”Tasi” Veikkolainen. Matias tulee olemaan Hiiden Heimon käytettävissä seitsemän päivää viikossa sopimuksen mukaan.

Hiisi Homes, puupäät ja Hiiden Heimo toivottavat Päivin ja Matiaksen lämpimästi tervetulleeksi painumaan Hiiteen ja osaksi Hiiden Heimoa.

Lisätiedot: Markus Veikkolainen, 040 670 8556, markus@hiisihomes.fi

Hiisi Homes
Kalustettuja asuntoja ja palvelevia itsepalveluhotelleja

www.hiisihomes.fi
www.facebook.com/hiisihomes
www.instagram.com/hiisihomes

Hiisi Homes Logo

Painu Hiiteen