Hiisi Homes toi ensimmäisenä majoitusta tarjolle Kalasataman ja Redin läheisyyteen

Hurjassa kasvussa oleva pian vuoden täyttävä perhemajoitusyritys Hiisi Homes avasi ryppään kalustettuja huoneistoja kävelymatkan päässä uudesta kauppakeskus Redistä ja kasvavasta Kalastaman kaupunginosasta. Toistaiseksi lähimmät majoitusvaihtoehdot ovat olleet Kallion ja Hakaniemen puolella, joten Hiisi Homes Helsinki Sörnäinen on tervetullut lisä majoitustarjontaan Sörnäisissä.

Hiisi Homes operoi tällä hetkellä yhdeksää huoneistoa Sörnäisissä, ja huoneiston voi vuokrata tarpeen mukaan aina yhdestä yöstä useampaan kuukauteen. Huoneistojen määrää on tarkoitus kasvattaa kohteessa noin kahteenkymmeneen. Alue tunnetaan elävänä tapahtumakaupunginosana tunnettujen festivaalien kuten Flow- ja Sideways-festivaalin sekä paluun alueelle tekevän Weekend-festivaalin myötä. Kävelymatkan päässä sijaitsee myös ihastuttavan rosoinen Teurastamon ravintola- ja baarikeidas paikallista Stadin Panimoa ja tislaamo Helsinki Distilling Companya unohtamatta.

Hiisi Homes haluaa Sörnäisten valikoimallaan varmistaa, että kaupunkilaisilla on mahdollisuus majoittua paikallisesti lähellä kotia, kun tarve väliaikaisasunnolle tulee. Samalla työ- ja projektityöläisille on tarjota vaihtoehtoja Sörnäisten ja Kalastaman alueiden yritysryppäiden läheisyydessä. Puupääyrittäjä Markus Veikkolainen kertoo, että Kallion, Sörnäisten, Kalasataman ja Alppilan alueiden asukkailla on aikaisemmin ollut haasteita löytää tilapäisasuntoa läheltä kotia, joten pyrimme vastaamaan tähän tarpeeseen eri kokoisilla huoneistoillamme Sörnäisissä, Sörnäisten ja Kalasataman metroasemien läheisyydessä. Samalla reissussa työn tai vapaa-ajan merkeissä olevien mestareiden on mahdollista vuokrata huoneisto elävästä Sörnäisten kaupunginosasta keskeltä mitä mainioimpia palveluita.

Hiisi Homes Helsinki Sörnäisistä kulkuyhteydet ovat erinomaiset niin julkisilla yhteyksillä kuin omalla autollakin liikkuville. Helsinki-Vantaan lentoasemalle on suora bussiyhteys, bussilla pääsee Pasilan ja Messukeskuksen suuntaan minuuteissa Helsingin keskustasta puhumattakaan. Tuttuun tapaan Hiisi Homesin huoneistot ovat hyvin varusteltuja ja kodikkaaksi sisustettuja.

Hiisi Homes & Hotels on kasvava perhemajoitusyritys, mikä toimii jo 8 paikkakunnalla. Hiisi Homes & Hotels tarjoaa kodinomaista asumista kalustetuissa asunnoissa ja palvelevissa itsepalveluhotelleissa aina yhdestä yöstä useampaan kuukauteen. Majoitusyksikköjä Etelä-Suomessa on tällä hetkellä lähemmäs 80 ja tavoitteena on vähintäänkin tuplata määrä kesään 2019 mennessä. Tervetuloa painumaan Hiiteen!

Tutustu Hiisi Homes Helsinki Sörnäisiin kohdesivulla.

Kuvia voit ladata tästä

Lisätietoja:
Puupääyrittäjä Niklas
Niklas Eriksson, 040 649 3303, niklas@hiisihomes.fi
www.hiisihomes.fi
www.facebook.com/hiisihomes
www.instagram.com/hiisihomes
#painuhiiteen