Hiisi Homes avasi tulevaisuuden huoneistohotellin Helsingissä

Lehdistötiedote 19.11.2018

Hiisi Homes laajeni maakunnista pääkaupunkiin Helsinkiin ryminällä ja toi mukanaan uusia metkuja. Ensimmäisenä Suomen hotelleista tai muista majoitusliikkeestä Hiisi Homes Helsinki Haaga -huoneistohotellissa oman huoneiston oven voi avata mobiililaitteella. Hurjassa kasvussa olevan perheyrityksen puupäät eli yrittäjät appiukko Ari ja vävypojat Markus ja Niklas haluavat olla mukana muuttamassa asumista poissa kotoa kodikkaampaan suuntaan. Töitä tehdään pilke silmäkulmassa ja puupäät toivottavatkin kaikki majoitusta tai tilapäisasuntoa tarvitsevat tervetulleeksi painumaan Hiiteen majoittumaan.

Syys-lokakuun taitteessa avattu Hiisi Homes Helsinki Haaga -huoneistohotelli sijaitse Pohjois-Haagan juna-aseman läheisyydessä. Hiisi Homes antoi uuden elämän ja tarkoituksen vanhemmalle toimistokiinteistölle, sillä huoneistohotellin tilat on kunnostettu entiseen toimistotaloon, missä toimistoista on tehty 24 huoneistoa. Kaikki huoneistot ovat käytännössä uutta vastaavia yksiöitä, missä on tyylikäs kylpyhuone sekä astianpesukoneella varustettu keittiö. Huoneistot ovat sisustettu pohjoismaisen kodikkaasti ja varustelutaso on hyvä. Hiisi Homes Helsinki Haagasta on erinomaiset julkiset yhteydet junalla lentokentän, Pasilan ja Helsingin keskustan suuntiin. Omalla autolla liikkuville autopaikkoja löytyy huoneistohotellin omasta autohallista. Talosauna lämpiää kolme kertaa viikossa iltaisin. Hiisi Homes Helsinki Haagan yksiöissä asuu mukavasti yhdestä neljään henkilöä. Kunnon sänkyjä huoneistoissa on yhdestä kolmeen ja jokaisesta huoneistosta löytyy lisäksi 120cm leveäksi vuoteeksi mukautuva vuodesohva. Pidempiaikaisille asukeille on saatavilla pyykinpesukoneellisia huoneistoja.

Langaton netti, kahvi, tee, ketsuppi, sinappi sekä pippuri ja suola kuuluvat aina perusvarustukseen kaikissa Hiisi Homesin kohteissa. Hotellin tapaan liinavaatteet, pyyhkeet sekä loppusiivous sisältyvät niin’ikään aina hintaan. Välisiivouksia ei Hiisi Homesilla harrasteta, mikä auttaa varmistamaan, että asuminen on majoittujalle kustannustehokasta. Yrittäjä puupää Eriksson kertookin, että mitä pidempään asukas majoittuu sitä edullisemmaksi asuminen tulee. Parin yön majoituspätkissä yöhinta asettuu pääsääntöisesti sadan euron molemmin puolin ja kuukausien majoituspätkistä puhuttaessa hinta asettuu lähemmäs 50€ yötä kohden. Hinnat kelluvat hotellien tapaan kysyntään ja ajankohtaan perustuen.

Hiisi Homesin tavoitteena on olla Pohjoismaiden palvelevin itsepalvelumajoitustoimija. Hiisi Homesilla ei tarvitse jonottaa vastaanotossa tai harrastaa kiusallista small talkia. Sen sijaan asukkaat voivat tulla ja mennä omaan rauhalliseen tahtiinsa ja kulku omaan huoneistoon tapahtuu mobiiliavaimella. NFC-tekniikkaan tukeutuva ovenavaus tapahtuu mobiilisovelluksella. Yrittäjä puupää Veikkolainen toteaa, että teknologiaa tullaan ehdottomasti hyödyntämään helpottaaksemme ensisijaisesti tiimimme eli Hiiden Heimon työskentelyä. Teknologia mahdollistaa ajan käyttämisen oleellisiin asioihin ja vaikka meillä ei ole paikan päällä olevaa asukaspalvelua ympäri vuorokauden tavoittaa Hiiden Heimon helposti puhelimitse tai sähköpostilla. Chatti, Whatsapp ja muut nykypäivän viestintämuodot ovat seuraavana listalla ja viestintätapoja kehitetään asukkaiden toiveiden pohjalta. Tottakai teknologiaa hyödyntämällä pyrimme samalla kehittämään asukaskokemustamme ja helpottamaan elämyksien toteuttamista asukkaillemme.

Hiisi Homes & Hotels on kasvava perhemajoitusyritys, mikä toimii jo 7 paikkakunnalla. Hiisi Homes & Hotels tarjoaa kodinomaista asumista kalustetuissa asunnoissa ja palvelevissa itsepalveluhotelleissa aina yhdestä yöstä useampaan kuukauteen. Majoitusyksikköjä Etelä-Suomessa on tällä hetkellä lähemmäs 70 ja tavoittena on vähintäänkin tuplata määrä kesään 2019 mennessä.

Kuvia voit ladata tästä linkistä.

Lisätietoja:
Puupää-yrittäjät Markus & Niklas
Niklas Eriksson, 040 649 3303, niklas@hiisihomes.fi
Markus Veikkolainen, 040 670 8556, markus@hiisihomes.fi
www.hiisihomes.fi
www.facebook.com/hiisihomes
www.instagram.com/hiisihomes
#painuhiiteen