Riihimäki matkailukohteena kansainvälistyy ja majoitustarjonta rikastuu

Lehdistötiedote 15.8.2018

Riihimäki matkailukohteena kansainvälistyy ja majoitustarjonta rikastuu

Alle vuosi sitten syksyllä Vihdin Nummelassa toimintansa aloittanut Hiisi Homes & Hotels lisäsi tarjontaansa kalustettujen asuntojen osalta Riihimäen keskustassa kuudella petipaikalla. Riihimäen lisäksi Hiisi Homes & Hotelsin kohteissa voi majoittua jo seitsemällä paikkakunnalla Riihimäki mukaan lukien.

Kovassa kasvussa vuoden 2018 ensimmäisen puoliskon aikana ollut asuntoja sekä itsepalveluhotellipalveluja tarjoava suomalainen perheyritys haluaa palvella niin työn perässä matkaavia kuin vapaa-ajan matkaajiakin aina yhdestä yöstä useamman kuukauden majoitustarpeisiin. Hiisi Homes & Hotelsin yrittäjinä toimii kolme palavan intohimon yrittäjyyteen omaavaa puupäätä Niklas Eriksson, Ari Lapveteläinen sekä Markus Veikkolainen. Puupäät ovat iloisia, että tiimissä on jo kaksi paikallista huippu tekijää myös Riihimäeltä. Tanja Eriksson toimii Hiisi Homes Riihimäen heimopäällikkönä ja Erika Meronen vastaa kohteiden siisteyden lisäksi muun muassa Hiisi Homes & Hotelsin visuaalisesta ilmeestä. Hiisi Homes & Hotelsin tiimiä kutsutaan teemaan sopivasti Hiiden heimoksi ja kohdevastaavia heimopäälliköiksi.

Hiisi Homes tekee Riihimäestä entistä kansainvälisemmän kohteen matkailijoiden silmissä. Hiisi Homes on Riihimäen ensimmäinen majoitusliike, minkä voi varata kaikista maailman suurimmista verkkomatkatoimistoista sekä majoitushakupalveluista kuten Hotels.com, booking.com, Airbnb sekä Trivago. Puupää Eriksson kertoo, että Hiisi Homes haluaa olla mukana luomassa Riihimäestä destinaatiota, joka matkaajien on helppo löytää ympäri maailman. Toistaiseksi riihimäkeläisiä majoitusliikkeitä ei ole voinut varata kaikista näistä maailmanlaajuisista palveluista, mikä tarkoittaa, että majoitusta etsivät henkilöt ovat usein päätyneet naapurikuntiin- tai kaupunkeihin kuten Hämeenlinnaan. Majoittuvien vieraiden lisääntyminen Riihimäellä tarkoittaa myös välillisesti lisää tuloja muille Riihimäen yrityksille, koska Hiisi Homes & Hotelsin asukkaat tulevat varmasti käyttämään muun muassa ravintoloiden sekä vähittäiskauppojen palveluita.

Paikallisuus on sydämen asia Hiisi Homes & Hotelsille, mikä näkyy jo nimessäkin. Hiisi Homes & Hotelsin on lähtöisin Hiidenveden ääreltä. Hiisi Homes & Hotels haluaa tuoda paikallisuutta esille tarinoiden avulla koko palveluelämyksen aikana niin verkossa kuin paikan päällä asunnossakin, ja samalla luoda maanläheistä mielikuvaa Riihimäestä. Hiisi Homes Riihimäen kalustetut asunnot ovat hyvin varusteltuja ja vuodepaikkoja on 1-4 henkilölle. Majoittua voi yhdestä yöstä useampaan kuukauteen. Langaton netti sekä parkkipaikka kuuluvat aina majoituksen hintaan. Kodikkaissa huoneistoissa on kaikki kodinomaiseen asumiseen tarvittavat huonekalut ja välineet. Kahvi, tee, suodatinpussit, leivinpaperi, ketsuppi, sinappi, suola, pippuri, saippuat, pyyhkeet ja liinavaatteet kuuluvat luonnollisesti perusvarustukseen.

Hiisi Homes & Hotelsilla on Etelä-Suomessa 22 asuntoa sekä 11 huoneen itsepalveluhotelli Vihdin Nummelan keskustassa. Hiisi Homes & Hotelsin tavoitteena on vähintään tuplata kapasiteetti tämän vuoden loppuun mennessä.

Puupäät toivottavat kaikki työ- ja vapaa-ajan matkaajat sekä muut väliaikaista majoitusta tarvitsevat vieraat lämpimästi tervetulleeksi painumaan Hiiteen majoittumaan.

Lisätiedot: Markus Veikkolainen, 040 670 8556, markus@hiisihomes.fi

Hiisi Homes Riihimäki
Oikokatu 19, Riihimäki
www.hiisihomes.fi / www.facebook.com/hiisihomes / www.instagram.com/hiisihomes