Hiisi Homes rantautui Pasilaan Triplan läheisyyteen

Puupäät Ari, Markus ja Niklas jatkavat Hiidenvedeltä ponnistavan perheyrityksen kasvua yhdessä Hiiden Heimon kanssa. Puupäiden mielestä Helsingin keskusta hivuttautuu koko ajan lähemmäs Hiidenvettä ja samalla Pasilaa, joten Hiiden Heimo haluaa olla varmistamassa, että uudesta keskustasta löytyy majoitusvaihtoehtoja matkalaisille sekä väliaikaismajoitusta tarvitseville henkilöille. Hiisi Homes Helsinki Pasila avattiin joulukuun alussa ja uudet kalustetut yksiöt palvelevat mukavasti myös Messukeskuksen sekä Hartwall Arenan vieraita.

Hiisi Homes Helsinki Pasila rikastuttaa Pasilan kasvavan alueen majoitustarjontaa. Pasilassa on ollut vajausta hotellikapasiteetistakin Holiday Inn -hotellin uudistuksen myötä. Holiday Inn -hotellin uudistus on pian maalissa, ja Kauppakeskus Tripla tuo mukanaan uuden hotellin, mitä operoi Sokos Hotels, joten tulevaisuudessa majoituskapasiteettia Pasilasta löytyy ja tilausta olisi varmasti lisääkin. Hiisi Homesilla on tarkoitus kartoittaa mahdollisuuksia kapasiteetin lisäämiseen vuoden 2019 aikana Pasilassa. Triplan yhteyteen tulevan Sokos-hotellin suunnitellaan avautuvan vuoden 2020 keväällä.

Wikipediankin mukaan painu hiiteen ilmaisu on peräpohjolassa tarkoittanut samaa kuin painu Helsinkiin, joten Pasilan lisäyksen myötä Hiiden Heimo on siis kirjaimellisesti ja kokonaisvaltaisesti painunut Hiiteen avattuaan ensin syksyllä huoneistohotellin Pohjois-Haagaan, myöhemmin syksyllä kalustettuja asuntoja Sörnäisiin ja nyt viimeisimpänä Pasilaan. Hiiden Heimo on pitkälti ympäröinyt Helsingin keskustan, joten kehä kolmosen ulkopuolelta saapuvilla on jatkossa entistä paremmat mahdollisuudet painua Hiiteen.

Lisätiedot: Markus Veikkolainen, 040 670 8556, markus@hiisihomes.fi

Hiisi Homes
Kalustetut asunnot – Huoneistohotellit

Palvelevaa itsepalvelumajoitusta
www.hiisihomes.fi
www.facebook.com/hiisihomes
www.instagram.com/hiisihomes

Hiisi Homes Logo

Painu Hiiteen