UUSIMAA SULJETTU

Uudenmaan rajat kiinni – Painu Hiiteen!

Vaikuttaako Uudenmaan rajojen kiinni laittaminen työskentelyysi Uudellamaalla ja eri toten pääkaupunkiseudulla? Haluatko välttää rajaruuhkat ja varmistaa rentouttavan lähdön pakollisiin työtehtäviin? Tarvitsetko vuokrasopimuksen työmatkan aikaisen tilapäiskodin osalta, jotta pääset viikonlopuksi kotiin Uudenmaan ulkopuolelle?

Painu Hiiteen ja varmista arjen sujuvuus!

Korona-virus (COVID-19) vaikuttaa toistaiseksi meidän kaikkien arkeen, ja teemme kaikkemme mahdollistaaksemme mahdollisimman normaalin arjen omalle Hiiden heimollemme, asukkaillemme sekä muille sidosryhmillemme. Tilapäiskotimme ovat normaalisti vuokrattavissa, ja niitä voi hyödyntää tilapäiseen asumiseen aina parista yöstä useampaan kuukauteen. Järjestämme pyynnöstä myös karanteeniasumisen ulkomailta palaaville henkilöille sekä muille karanteenikotia tarvitseville henkilöille.

6 syytä valita tilapäiskoti rajojen sulun ajaksi

  1. Ei ihmiskontaktia
  2. Ei ravintolaa
  3. Ei vastaanottoa
  4. Mahdollisuus kokkailuun ja ruokailujen nauttimiseen tilapäiskodissa
  5. Mahdollisuus tilata ruokaa tilapäiskotiin jopa olematta itse paikalla älylukko Pindoran johdosta
  6. Aloituspaketti vessapaperia kuuluu asumisen hintaan

Varaa alkuun lyhyt pätkä minkä ajaksi varmuudella tarvitset asumista koodilla PAINUHIITEEN ja säästät vähintään -5%. Varausta voi jatkaa joustavasti olemalla yhteydessä Hiisi Homesin asukas- ja myyntipalveluun.

Varaa tästä tilapäiskoti

Siivous yhteistyössä kumppanimme Siskon Siivouksen kanssa

Kuten kaikki tiedämme Covid-19 virus vaikuttaa Suomessa. Hiisi Homes yhdessä Siskon Siivouksen kanssa seuraamme ja noudatamme, omalta osaltamme THL:n ohjeistuksia.

Huomioitavaa asumisen aikana tai jo ennen asumista. Jos epäilette altistumista tai teillä on ollut tartuntatapaus teidän tulee välittömästi olla yhteydessä Hiisi Homesin asukaspalveluun 020 7780 777 tai host@hiisihomes.fi, jolloin voimme järjestää mahdollisen desinfioinnin ja asianmukaisen siivouksen lähtösi jälkeen sekä ryhtyä asianmukaisiin varotoimiin, THL:n ohjeen mukaan. Tautitapauksissa normaalia ylläpitosiivousta ei hoideta ennen desinfiointia.

Noudatamme siivoustyössä korkeita hygieniakäytänteitä ja pyrimme näin omalta osaltamme estämään taudin leviämistä. Seuraamme THL:n ohjeistuksia päivittäin yksikkömme hygieniavastaavan kanssa ja tilanteen mukaan ohjeistamme henkilökuntaamme.  THL:n ohjeistuksen mukaan työntekijämme eivät tule flunssaisena töihin ja me kaikki noudatamme hyvää käsienpesuhygieniaa.

Siivousohjeistukset on päivitetty viruksen torjunnan edellyttävällä tavalla, keskittyen kosketuspintojen puhdistukseen ja aseptiseen työjärjestykseen, joilla pyrimme estämään viruksen leviämisen. Saman ohjeistuksen mukaan pyrimme välttämään kontakteja koronavirukselle mahdollisesti altistuneiden kanssa.

Meillä on valmiudet lisätä siivousta kohteissamme ja olemme varautuneet lisäsiivoustarpeeseen työntekijöidemme kanssa.

Epidemian aikana noudatamme THL:n ja viranomaisten ohjeita, noudatamme viranomaisten määräyksiä kohteiden siivouksen prioriteettijärjestyksestä.

Lisätietoja koronaviruksesta: https://thl.fi/fi/web/infektiotaudit-ja-rokotukset/ajankohtaista/ajankohtaista-koronaviruksesta-covid-19