Kaipaatko rauhallista ja kiireetöntä viikonloppua?

Laiskat viikonloput ja sunnuntait ovat täällä, kun varaamalla hiisihomes.fi voit varmistaa itsellesi hitaan sunnuntaiaamun ja joustavimmat varausehdot varaamalla laiskat sunnuntait -tarjoushintaan huoneiston tai huoneen itsellesi. Laiskat sunnuntait -tarjoukseen sisältyy aina myöhäinen lähtö sunnuntaina klo 13. Mega-joustavat peruutus- ja muutosehdot takaavat, että voit tarvittaessa tehdä muutoksia tai perua kuluitta varauksen vielä 24 tuntia ennen saapumista.

Onneksi tiemme kohtasivat eikö vaan? Tule rentoutumaan, ei kiirettä tai stressiä, pelkkää rauhaa ja harmoniaa.

Tarjoamme Laiskaa viikonloppua kaikille, jotka haluavat lähteä viikonlopuksi reissuun ja olla huolehtimatta aikaisesta noususta lähtöpäivänä. Jos tämä on se mitä haet ja tahdot, olet tervetullut painumaan Hiiteen.

Hiiden heimolaisten Laiskojen viikonloppujen ehdot:
Varaa: Voimassa aina. Varausta varten et tarvitse erillistä tarjouskoodia vaan saat tarjoushinnan esille hakemalla kohdetta to/pe-su väliselle ajalle.
Asu: Voimassa aina torstaista/perjantaista sunnuntaihin
Maksu: Maksu veloitetaan varauksen yhteydessä antamaltasi kortilta ennen saapumista.
Peruutusehdot: Muutokset ja peruutukset veloituksetta 24 tuntia ennen saapumista.
Muuta: Laiskat viikonloput tarjoavat aina myöhäisen lähdön sunnuntaina, kun varaat viikonlopun yöpymisen torstaista/perjantaista sunnuntaihin. Laiskojen viikonloppujen lähtöaika sunnuntaisin on aina kello 13:00.

Lämpimästi tervetuloa painumaan Hiiteen!