KARANTEENIKOTI

Painu Hiiteen karanteeniin!

Onko poikkeustila aiheuttanut poikkeusjärjestelyjä omaan asumiseesi? Oletko saapumassa ulkomailta ja tarvitset kodin karanteenia varten? Haluatko ihan vapaaehtoisesti karanteeniin?

Varaa tästä tilapäiskoti

Suosittelemme alkuun varaamaan niin sanotusti varman pätkän ja saat helposti ja joustavasti jatkettua varausta olemalla yhteydessä Hiisi Homesin asukas- ja myyntipalveluun.

Korona-virus (COVID-19) vaikuttaa toistaiseksi meidän kaikkien arkeen, ja teemme kaikkemme mahdollistaaksemme mahdollisimman normaalin arjen omalle Hiiden heimollemme, asukkaillemme sekä muille sidosryhmillemme. Tilapäiskotimme ovat normaalisti vuokrattavissa, ja niitä voi hyödyntää niin asumiseen. Järjestämme pyynnöstä myös karanteeniasumisen ulkomailta palaaville henkilöille sekä muille karanteenikotia tarvitseville henkilöille.

6 syytä valita tilapäiskoti karanteenin ajaksi

  1. Ei ihmiskontaktia
  2. Ei ravintolaa
  3. Ei vastaanottoa
  4. Mahdollisuus kokkailuun ja ruokailujen nauttimiseen tilapäiskodissa
  5. Mahdollisuus tilata ruokaa tilapäiskotiin jopa olematta itse paikalla älylukko Pindoran johdosta
  6. Aloituspaketti vessapaperia kuuluu asumisen hintaan

Siivous yhteistyössä kumppanimme Siskon Siivouksen kanssa

Kuten kaikki tiedämme Covid-19 virus vaikuttaa Suomessa. Hiisi Homes yhdessä Siskon Siivouksen kanssa seuraamme ja noudatamme, omalta osaltamme THL:n ohjeistuksia.

Huomioitavaa asumisen aikana tai jo ennen asumista. Jos epäilette altistumista tai teillä on ollut tartuntatapaus teidän tulee välittömästi olla yhteydessä Hiisi Homesin asukaspalveluun 020 7780 777 tai host@hiisihomes.fi, jolloin voimme järjestää mahdollisen desinfioinnin ja asianmukaisen siivouksen lähtösi jälkeen sekä ryhtyä asianmukaisiin varotoimiin, THL:n ohjeen mukaan. Tautitapauksissa normaalia ylläpitosiivousta ei hoideta ennen desinfiointia.

Noudatamme siivoustyössä korkeita hygieniakäytänteitä ja pyrimme näin omalta osaltamme estämään taudin leviämistä. Seuraamme THL:n ohjeistuksia päivittäin yksikkömme hygieniavastaavan kanssa ja tilanteen mukaan ohjeistamme henkilökuntaamme.  THL:n ohjeistuksen mukaan työntekijämme eivät tule flunssaisena töihin ja me kaikki noudatamme hyvää käsienpesuhygieniaa.

Siivousohjeistukset on päivitetty viruksen torjunnan edellyttävällä tavalla, keskittyen kosketuspintojen puhdistukseen ja aseptiseen työjärjestykseen, joilla pyrimme estämään viruksen leviämisen. Saman ohjeistuksen mukaan pyrimme välttämään kontakteja koronavirukselle mahdollisesti altistuneiden kanssa.

Meillä on valmiudet lisätä siivousta kohteissamme ja olemme varautuneet lisäsiivoustarpeeseen työntekijöidemme kanssa.

Epidemian aikana noudatamme THL:n ja viranomaisten ohjeita, noudatamme viranomaisten määräyksiä kohteiden siivouksen prioriteettijärjestyksestä.

Lisätietoja koronaviruksesta: https://thl.fi/fi/web/infektiotaudit-ja-rokotukset/ajankohtaista/ajankohtaista-koronaviruksesta-covid-19