Isännöitsijä – olemme palveluksessanne

Teemme aktiivista yhteistyötä isännöitsijätoimistojen ja isännöitsijen kanssa kohteissamme ja niiden naapurustoissa. Olemme aina saatavilla oli kyseessä sitten toive, pyyntö taikka probleemi, missä voimme olla avuksi.

Isännöitsijät tekevät tiivistä yhteistyötä taloyhtiöiden kanssa ja helpottaaksemme isännöitsijöiden arkea, ja ennen kaikkea paikallisten ihmisten arkea palvelemme naapuruston asukkaita sekä isännöitsijöitä tilapäiskotitarpeissa. Isännöitsijä on tiiviisti mukana taloyhtiöiden päätöksissä, kun puhutaan isommista remonteista ja saneerauksista. Remontit aiheuttavat usein stressiä ja kysymyksiä asukkaiden suunnasta, joten tilapäiskotiratkaisujen tarjoaminen yhden yhteydenoton tai nettivarauksen päässä auttaa osaltamme isännöitsijän ja asukkaan arkea.

Olemme kehittämässä isännöitsijöille suunnattua kumppanuusmallia ja kuulisimme mielellämme palautetta isännöitsijöiltä miten voisimme palvella teitä sekä hallinnoimienne taloyhtiöiden asukkaita parhaalla mahdollisella tavalla.

Vastaa kyselyyn ja auta meitä kehittämään palveluamme! Arvomme viikonloppulahjakortin kaikkien kyselyyn vastanneiden kesken.

Jos et näe kyselyä alla pääset siihen tästä linkistä.