UUSIMAA SULJETTU

Painu Hiiteen etätöihin tai ollessasi työmatkalla!

Painu Hiiteen ja varmista arjen sujuvuus!

Korona-virus (COVID-19) vaikuttaa toistaiseksi meidän kaikkien arkeen, ja teemme kaikkemme mahdollistaaksemme mahdollisimman normaalin arjen omalle Hiiden heimollemme, asukkaillemme sekä muille sidosryhmillemme. Tilapäiskotimme ovat normaalisti vuokrattavissa, ja niitä voi hyödyntää etätyöskentelyyn tai tilapäiseen asumiseen aina parista yöstä useampaan kuukauteen.

Painumalla Hiiteen heimolaisilla on todennäköinen mahdollisuus pienentää riskiä koronatartunnasta. Tilapäiskotia voi hyödyntää myös karanteenin iskiessä lähipiiriin. Hiisi Homes auttaa mielellään kysymyksissä ja auttaa löytämään järkeviä ratkaisuja.

Etäkonttori – Hiisi Homesin tilapäiskoteja voi käyttää etätyöskentelyyn, koska kaikista tilapäiskodeista löytyy langaton netti ja pöytä. Jokaisessa tilapäiskodissa on hyvin varusteltu keittiö, mikä mahdollistaa kahvin ja teen keittämisen sekä lounaan nauttimisen päivän aikana. Tarvittaessa etäkonttorilla voi myös yöpyä, koska sänkykin kuuluu vakiovarustukseen.

5 syytä valita tilapäiskoti etäkonttoriksi

  1. Ei ihmiskontaktia, ei ravintolaa eikä vastaanottoa
  2. Pöytä ja tuoli työskentelyyn
  3. Langaton netti
  4. Hyvin varusteltu keittiö kahvitteluun ja kokkailuun
  5. Mahdollisuus yöpymiseen tarvittaessa

Varaa alkuun lyhyt pätkä minkä ajaksi varmuudella tarvitset etätyöskentelypistettä koodilla PAINUHIITEEN ja säästät vähintään -5%. Varausta voi jatkaa joustavasti olemalla yhteydessä Hiisi Homesin asukas- ja myyntipalveluun.

Varaa tästä tilapäiskoti

Siivous yhteistyössä kumppanimme Siskon Siivouksen kanssa

Kuten kaikki tiedämme Covid-19 virus vaikuttaa Suomessa. Hiisi Homes yhdessä Siskon Siivouksen kanssa seuraamme ja noudatamme, omalta osaltamme THL:n ohjeistuksia.

Huomioitavaa asumisen aikana tai jo ennen asumista. Jos epäilette altistumista tai teillä on ollut tartuntatapaus teidän tulee välittömästi olla yhteydessä Hiisi Homesin asukaspalveluun 020 7780 777 tai host@hiisihomes.fi, jolloin voimme järjestää mahdollisen desinfioinnin ja asianmukaisen siivouksen lähtösi jälkeen sekä ryhtyä asianmukaisiin varotoimiin, THL:n ohjeen mukaan. Tautitapauksissa normaalia ylläpitosiivousta ei hoideta ennen desinfiointia.

Noudatamme siivoustyössä korkeita hygieniakäytänteitä ja pyrimme näin omalta osaltamme estämään taudin leviämistä. Seuraamme THL:n ohjeistuksia päivittäin yksikkömme hygieniavastaavan kanssa ja tilanteen mukaan ohjeistamme henkilökuntaamme.  THL:n ohjeistuksen mukaan työntekijämme eivät tule flunssaisena töihin ja me kaikki noudatamme hyvää käsienpesuhygieniaa.

Siivousohjeistukset on päivitetty viruksen torjunnan edellyttävällä tavalla, keskittyen kosketuspintojen puhdistukseen ja aseptiseen työjärjestykseen, joilla pyrimme estämään viruksen leviämisen. Saman ohjeistuksen mukaan pyrimme välttämään kontakteja koronavirukselle mahdollisesti altistuneiden kanssa.

Meillä on valmiudet lisätä siivousta kohteissamme ja olemme varautuneet lisäsiivoustarpeeseen työntekijöidemme kanssa.

Epidemian aikana noudatamme THL:n ja viranomaisten ohjeita, noudatamme viranomaisten määräyksiä kohteiden siivouksen prioriteettijärjestyksestä.

Lisätietoja koronaviruksesta: https://thl.fi/fi/web/infektiotaudit-ja-rokotukset/ajankohtaista/ajankohtaista-koronaviruksesta-covid-19