Painu Hiiteen kokemaan kylpyhuoneremontti

Kylpyhuoneremontti

Tiedote: 12.11.2019
Kuvia käyttöönne: https://drive.google.com/drive/folders/11JO80mewExwuSIXhYxlYf2Egfa7oO2SY?usp=sharing

Ensimmäistä kertaa maailmassa Hiisi Homes mahdollistaa kylpyhuoneremontin kokemisen. Hiisi Homes Helsinki Sörnäinen kohteen tilapäiskotien kylpyhuoneita uudistetaan parhaillaan, joten puupääyrittäjät havahtuivat mahdollisuuteen tarjota erittäin ainutlaatuinen elämys, mikä palvelee etenkin henkilöitä, jotka haaveilevat oman kylpyhuoneensa remontoimisesta, tai miettivät miten kotona voikaan asua putkiremontin aikana, kun kylpyhuone ei ole käytössä.

 

Puupääyrittäjä Markus Veikkolainen kertoo, että normaalisti ihmiset painuvat Hiiteen asumaan tilapäiskotiin juuri silloin, kun omassa kodissa ei millään pysty asumaan eli on pakko lähteä pois kotoa. Hiisi Homes on kääntänyt ajattelumallin aivan päälaelleen, koska monelle kylpyhuoneremontin aikainen asuminen omassa kodissa ja remontin mukanaan tuomat haasteet arjessa tulevat yllätyksenä. Tilapäiskotien sijasta nyt on siis mahdollisuus tulla etukäteen kokemaan mitä asuminen remppakodissa on.

Hiisi Homes Helsinki Sörnäisten kylpyhuoneet uusitaan maasta kattoon, joten piikkauksesta ja laatoittamisesta pääsee nauttimaan täysin rinnoin. Kirsikkana kakun päällä asukkailla on käytössään taloyhtiön yhteiset wc-, suihku- ja saunatilat. Hädän yllättäessä saa sopivasti hyötyliikuntaa, kun kapuaa useamman kerroksen alaspäin joko rappusia pitkin tai hissiä hyödyntäen. Remontin aikana taloyhtiön sauna lämpiää joka päivä, joten yhteisöllisyyttä voi harrastaa iltaisin naapureiden ja kavereiden kanssa yhdessä kylpien.

Taloyhtiön wc
Taloyhtiön wc

Kylpyhuoneremontin aikainen asuminen on jo ehditty pilotoimaan ja testiasumaan vuoden 2013 graafikko tittelillä palkitun mediapersoona Kasper Strömmanin toimesta. Kasperin kokemuksia voit nähdä hänen Instagram-tililtään https://www.instagram.com/kasperstromman/

Kylpyhuoneremonttielämys on nyt varattavissa. Varaukset tästä linkistä Hiisi Homes Helsinki Sörnäinen yksikön alta. Hiisi Homes on tuonut ainutlaatuisen elämyksen tänään varattavaksi nettiin ja Hiiteen voi painua alkaen yhdestä yöstä. Veikkolainen kertoo, että yhdessäkin vuorokaudessa saa jo hyvän kuvan miltä asuminen tuntuu kylpyhuoneremontin aikana, ja mitä pidempään asuu niin sitä paremman kuvan asumisesta saa. Elämykselle kertyy hintaa alkaen 499€/yö ja saatavuus on rajoitettu. Varauksen voi tehdä kätevästi Hiisi Homesin nettisivuilta. Elämys on varattavissa marraskuun loppuun asti ja elämyksen voi kokea 31.1.2020 mennessä. Halutessanne voitte kääntyä varausasioissa myös heimopuhelimen puoleen numerossa +358 40 670 8556.

Hiisi Homes järjestää tutustumiskierroksen kylpyhuoneremontissa olevaan tilapäiskotiin keskiviikkona 13.11. klo 13:00. Tutustumiskierrokselle on rajallinen määrä paikkoja ja paikat täytetään varausjärjestyksessä. Paikkojen määrä 6kpl. Varaa paikkasi puupääyrittäjä Veikkolaiselta sähköpostitse markus@hiisihomes.fi.

Hiisi Homes on vuosien 2017-2018 vaihteessa toimintansa aloittanut kasvava perheyritys, mikä tarjoaa koteja tilapäistarpeeseen jo 8 paikkakunnalla. Hiisi Homes ja tiimi eli Hiiden heimo toivottavat leikkisästi nykyiset ja uudet asukkaat tervetulleeksi painumaan Hiiteen asumaan.

Hiisi Homes
Koteja tilapäistarpeeseen
www.hiisihomes.fi
www.instagram.com/hiisihomes
www.facebook.com/hiisihomes
#painuhiiteen
#hiisilivin
#homesforhomies

Lisätietoja:

Markus Veikkolainen
Chief Commercial Homie
+358 40 670 8556
markus@hiisihomes.fi