Heimolainen – joululaulu kumppaneille feat. Puupäät (virallinen musiikkivideo)

Heimolainen feat. Puupäät

Puupäät yllättivät äänittämällä joululaulun kiitoksena yhteistyökumppaneilleen. Yhteistyö on Hiisi Homesilla toiminnan keskiössä, ja tavoitteena on hyödyntää omien erikoisalojensa huippuammattilaisia toteuttamaan kodinomaista asumista Hiisi Homesin asukkaille tai kuten Puupäät eli yrittäjät asukkaitaan kuvailevat heimolaisille. Paikallisuus on Hiisi Homesilla tärkeä asia, ja yhteistöissä pyritään hyödyntämään mahdollisimman paljon paikallisia palveluja Vihdistä sekä Hiisi Homesin muiden sijaintien läheisyydestä.

Hiisi Homes on jo aikaisemmin tuonut musiikin olennaiseksi osaksi videotuotantoaan. Aikaisemmin syksyllä 2019 vihtiläinen What a Cat Studios toteutti Uriah Heepin hitistä Easy Living heimomaisen cover-version Hiisi Livin’, ja musiikkivideo kuvattiin yhteistyössä HIFK jalkapallon edustusjoukkueen kanssa. Myöhemmin syksyllä säveltäjävirtuoosi Tiko Lasola sävelsi huikaisevan teoksen Hiisi Homesin syntyä kuvaavan videon taustalle.

Tämän jouluisen joululaulun idea lähti niin kuin moni muukin Hiiden heimon ideoista tokaisuna arjessa, mikä kasvoi Hiiden heimolaisten kannatuksen johdosta musiikkivideoksi asti. Alusta asti oli selvää, että pisimpään Hiiden heimossa vaikuttanut asukas- ja myyntipalvelija sekä ammattimuusikko Juhana Kiiski tulisi olemaan vastuussa projektista. Kiiski tarttui innoissaan haasteeseen ja otti tuotannon vastuulleen. Yrittäjät tai tutummin puupäät Ari Lapveteläinen, Niklas Eriksson ja Markus Veikkolainen osallistuivat kumppanilistan tekemiseen, joidenka kanssa Hiisi Homes on saanut ilon tehdä yhteistyötä kaksivuotisen taipaleensa aikana. Kuten musiikkivideolta on kuultavissa Kiiski runoili todellisen mestariteoksen, missä kumppanit on otettu oivaltavasti mukaan laulun kertomaan.

Hiisi Homesin kaupallisista asioista vastaava puupääyrittäjä Markus Veikkolainen kertoo, että Hiisi Homesin usko yhteistyöhön kumpuaa ajatuksesta, että yhdessä olemme enemmän, ja tekemällä yhteistyötä voimme saavuttaa paljon enemmän, mitä kukaan meistä yksin voisi koskaan saavuttaa. Yhteistyön avulla voimme varmistaa tilapäiskodin yhä useammalle sitä tarvitsevalle tarpeesta tai tilanteesta riippumatta. Joululaulun myötä haluttiin nostaa esille Hiisi Homesin toiminnan kannalta tärkeitä yhteistyökumppaneita ja kiittää hyvin sujuneesta yhteistyöstä vuonna 2019. Lyriikoihin ei  harmillisesti saatu mahtumaan kaikkia kumppaneita, joita mukaan olisi haluttu, mutta toivomme, että kiitos ja hyvä mieli kaikuvat kappaleen myötä myös niillekin, joita ei tällä kertaa mainittu nimellisesti.

Joululaulun artistinimeksi muotoitui Hiiden heimosta kumpuava termi Heimolainen, mikä kuvastaa, että sanoma voisi tulla kenen tahansa heimolaisen suusta. Puupääyrittäjä Eriksson kertoo, että siinä missä Hiisi Homesille koti, heimolaisuus on tunne. Sitä joko on tai sitä ei ole, ja sitä joko syntyy tai ei synny. Hiisi Homesin toiminta tähtää siihen, että jokainen tilapäiskodin tarvitsija voisi tuntea olonsa kotoisaksi. Tämän ajatusleikin johdosta muotoitui artistinimi Heimolainen. Heimolainen artistinimen alla voidaan tulevaisuudessa nähdä vierailevia artisteja Kiiskin toimiessa kapellimestarina musiikillisissa projekteissa. Joululaulu äänitettiin kotoisasti Kiiskin kotistudiolla eli hänen kotinsa olohuoneessa.

Kuulopuhuissa on huhuiltu, että Hiisi Homesin tarinan kasvaessa ja mennessä eteenpäin kirjoitettaisiin samalla käsikirjoitusta koko pitkälle elokuvalle. Voitaisiin kai sanoa, että jo näiden kolmen kappaleen jälkeen soundtrack eli elokuvan musiikkialbumi olisi jo muodostumassa. Tarinat on tehty elettäväksi, ja vielä on matkaa jäljellä ennen kuin neuvottelut paikallisten elokuva-alan huippunimien Aleksi Mäkelän ja Markus Selinin kanssa avataan.

Heimolainen – joululaulu kumppaneille feat. Puupäät tulee pian kuunneltavaksi suosituimpin musiikin striimauspalveluihin kuten Spotifyihin. Tästä linkistä voi seurata, milloin kappale on julkaistu. Virallinen musiikkivideo on katsottavissa alta sekä Hiisi Homesin sosiaalisen median kanavista.

Hiisi Livin -musiikkivideo https://www.youtube.com/watch?v=FY5QJAEJbQc
Hiisi Homesin synty -video https://www.youtube.com/watch?v=RkuthJodItU

Hiisi Homes
www.instagram.com/hiisihomes
www.facebook.com/hiisihomes