Hiisi Homes Helsinki Sörnäinen
Hiisi Homes Helsinki Sörnäinen

Saapuminen ja pysäköinti Hiisi Homes Helsinki Sörnäinen

Hiisi Homes Helsinki Sörnäisiin on helppo saapua autolla tai julkisilla kulkuvälineillä. Autolla parkkipaikan löytäminen voi tuottaa haasteita, mutta ovelle asti tie tuo oikein mukavasti varsinkin idän tai pohjoisen ilmansuunnista.

Näin löydät oikean sisäänkäynnin ja pääset sisään tilapäiskotiisi

Sörnäisissä on hyvä huomioida, että vaikka virallisesti osoite on Suvilahdenkatu 9 niin taloyhtiö sijaitsee käytännössä kahdella tiellä, koska A-rappu osuu Pääskylänkadun puolelle. Eli mikäli sinulle varatun tilapäiskodin osoite on Pääskylänkatu 11 ei kannata peljästyä, koska kyseessä on sama talo ja tämä A-rappu on Suvilahdenkadulta heti, kun käännytään Pääskylänkadun puolelle niin ensimmäinen ovi vasemmalla. Suvilahdenkatu 9:ssä on raput B, C ja D.

Rapun alaovi toimii koodilla ja tilapäiskotisi oven saat auki Pindora-älylukon avulla matkapuhelintasi hyödyntäen. Sinulle toimitetaan saapumisohjeet alaoven sekä tilapäiskotisi oven koodien kera tekstiviestillä ja sähköpostilla saapumispäivänä viimeistään tuntia ennen saapumistasi ja ihan viimeistään klo 14:30. Tilapäiskotiisi voit saapua klo 15 alkaen ellet ole sopinut etukäteen aikaisemmasta saapumisajankohdasta. Pindora-älylukon koodi syötetään joko tekstiviestillä tai nettiselaimessa. Koodin syöttämisen jälkeen tilapäiskodin ovi avautuu koputtamalla. Tarkat ohjeet tulevat sähköpostiisi saapumisohjeiden yhteydessä. Alempana tietoa autopaikoista sekä kohdekartta.

Kohdekartta

Pysäköinti

Sörnäisissä meidän korttelissa on ainoastaan kadunvarsipysäköintimahdollisuus. Pysäköinti maksaa viimeisimpien tietojen mukaan 2 € / tunti arkipäivisin ja launtaisin. Yöaikaa ja sunnuntaisin pysäköinti on pääsääntöisesti veloitukseton. Tarkistathan liikennemerkit ja suoritat maksut opasteiden mukaan mittariin tai matkapuhelinsovelluksien avulla.

Varaukset: Ei varausmahdollisuutta, paikat täytetään saapumisjärjestyksessä.

Maksu: Suoritetaan mittariin tai mobiilisovelluksilla. Katso ohjeet mittarista tai liikennemerkeistä.