Hiisi Homes & Hotels kasvattaa henkilöstön määrää +33 %

Hiisi Homes ja Hiiden heimo

Hiisi Homes & Hotels kasvattaa henkilöstön määrää +33 %

Hiisi Homes & Hotels valmistautuu tukemaan vuodelle 2022 suunniteltua kasvua palkkaamalla kolme uutta kokoaikaista henkilöä. Uusien palkattavien työntekijöiden tai kuten Hiisi Homes & Hotels työntekijöistään puhuu, Hiiden heimolaisten, tukikohtana tulee olemaan Vihdin pääkonttori Nummelassa. Tällä hetkellä Hiisi Homes & Hotels työllistää täysipäiväisesti yhdeksän henkilöä, ja kun uudet työpaikat saadaan täytettyä työskentelee Hiisi Homes & Hotelsilla yhteensä 12 henkilöä. Omien työntekijöiden lisäksi Hiisi Homes & Hotels -emoyhtiön Hiisi Experience Group Oy:n tytäryrityksessä kiinteistöjen ylläpitoon ja pintaremontteihin erikoistuneessa Pientä Pintaremppaa Oy:ssä työskentelee kaksi henkilöä kokoaikaisesti.

Avautuneista työpaikoista kaksi ovat aivan uusia tehtävänkuvia. Kiinteistöpalvelukoordinaattori tulee vahvistamaan Hiisi Homes & Hotelsin kiinteistöosastoa sekä kasvua että nykyisten kohteiden ylläpitoa ajatellen. Hiisi Homes & Hotels suunnittelee kasvattavansa tilapäiskoti- ja hotellitarjontaansa +50 % vuoden 2022 aikana. Käytännössä tämä tarkoittaa, että kiinteistöosastolla tulee kiirettä pitämään, kun uusia tilapäiskoteja tai hotellihuoneita tullaan kalustamaan ja sisustamaan lähemmäs 100 kappaletta vuoden aikana. Tämä tarkoittaa noin kahta uutta tilapäiskotia tai huonetta per viikko läpi vuoden. Hiisi Homes & Hotelsilla on suunnitelmissa Hiisi Hotel Lohjan kaltaisten automaattihotellien avauksia Etelä-Suomessa ja pienempiä tilapäiskotikohteita lisäksi ympäri Etelä-Suomea, ja parhaimmassa tapauksessa ulkomaillakin.

Rekrytointien yhteydessä Hiisi Homes & Hotels suunnittelee oman teknologiayksikön perustamista. Toinen uusista tehtävänkuvista tulee olemaan teknologiayksikön avainhenkilö eli full stack -ohjelmistokehittäjä. Hiisi Homes & Hotels on luonut ainutlaatuisen järjestelmäekosysteemin minkä kehittämistä ohjelmistokehittäjä tulee jatkamaan. Kaupallinen johtaja Markus Veikkolainen kommentoi, että ”Hiisi on alusta asti ollut teknologin mahdollistama vuokraus- ja majoitusalan toimija, ja avoimen rekryn ja perustettavan teknologiayksikön myötä saadaan vahvistettua Hiisin asemaa toimialan edelläkävijänä”.

Hiisi Homes & Hotelsin toimitusjohtaja Niklas Eriksson kertoo, että on hienoa päästä laajentamaan Hiiden heimon osaamista uusien tekijöiden myötä. Eriksson toivoo, että uusia vahvistuksia löytyisi kotikonnuilta, ja Hiisi pystyisi monipuolisia tehtäviä tarjoamalla olla mukana kehittämässä oman kotikunnan elinvoimaisuutta omalla esimerkillään.

Ymmärrettävästi vallitsevassa markkinatilanteessa osaavien ammattilaisten löytäminen ei ole kaikista helpoin tehtävä. Hiisi Homes & Hotels työpaikkana soveltuu henkilöille, jotka arvostavat monipuolisia työtehtäviä, itseohjautuvaa otetta työntekoon sekä mahdollisuutta olla mukana vihtiläisen kasvuyrityksen arjessa. Hiiden heimossa huumori kukkii ja töitä tehdään pilke silmäkulmassa.

Linkki avoimiin työpaikkoihin

Kuvapankki: Google Photos

Hiisi Experience Group Oy
Vuonna 2017 Vihdissä perustettu kasvava perheyritys.
Koteja tilapäistarpeeseen & kodikkaita hotellihuoneita Hiisi Homes & Hotels brändin alla.

Lisätietoja:
Markus Veikkolainen
Puupää-yrittäjä
+358 40 670 8556
markus@hiisihomes.fi