Hiisi Homes lanseerasi uuden Hiisi Hotels-automaattihotellikonseptin

Hiisi Hotel Lohja - Superior-huone 6

Hiisi Hotels mahdollistaa kodinomaisen hotellimajoituksen

Hiisi Homesin emoyritys Hiisi Experience Group Oy on kehittänyt Hiisi Homes -konseptin rinnalle kodikkaan automaattihotellikonseptin, mikä kulkee Hiisi Hotels nimellä. Hiisi Hotels ei tarjoa buffet-aamiaista eikä hotelleissa ole vastaanottoa. Hiisi Hotels on konseptina Hiisi Homesin tapaan luonnostaan kontaktiton ja mahdollistaa kodinomaisen majoittumisen omassa rauhassa.

Hiisi Hotels on majoittujalle helppo ja kustannustehokas ratkaisu yhden, kahden tai useammankin yön kestäviin majoitustarpeisiin. Jokaisessa huoneessa on mahdollisuus ruokailuun, sillä jokaisesta huoneesta löytyy mikro, jääkaappi, vedenkeitin, astiasto ja ruokailuvälineet. Yleisistä tiloista löytyy aina asukaskeittiö- ja pesula, silitysfasiliteetit sekä aulatiloja ajanviettoon. Muilta osin perusvarustelu ja palvelut vastaavat perinteisiä hotellipalveluita eli liinavaatteet ja pyyhkeet sekä lähtösiivous kuuluvat aina hintaan. Usein Hiisi Hotelleista löytyy myös kokoustila, mitä voi varata käyttöön tarpeen mukaan erillisestä maksusta.

Hiisi Hotels konseptin ensimmäinen automaattihotelli avattiin kesällä 2021 Lohjalla. Hiisi Hotel Lohjaa on kiitelty toistaiseksi seuraavista asioista:

  • kodinomainen varustelu
  • edullisuus
  • lemmikkiystävällisyys
  • helppous

Tavoitteena on avata Hiisi Hotelli jokaiseen Hiisi Homes -kohdekaupunkiin Etelä-Suomessa vuoteen 2025 mennessä.

Tutustu Hiisi Hotel Lohjaan täällä.

Hiisi Hotel Lohja - Standard-huone, erilliset vuoteet 1
Hiisi Hotel Lohja – Standard-huone, erilliset vuoteet
Hiisi Hotel Lohja - Standard-huone, parivuode 1
Hiisi Hotel Lohja – Standard-huone, parivuode
Hiisi Hotel Lohja - Business-huone 1
Hiisi Hotel Lohja – Business-huone