Vantaan Kaivokselaan 24 uutta tilapäiskotia

Standard-huoneisto, 2 makuuhuonetta, parveke - Hiisi Homes Vantaa Kaivoksela

Hiisi Homes kuusinkertaisti tilapäiskotimääränsä vuoden 2019 aikana. Vuosi 2020 sai myös lentävän lähdön, kun Vantaan Kaivokselaan kalustettiin ja sisustettiin 24 uutta tilapäiskotia. Vuosi 2019 oli vahvaa kasvun aikaa eikä tahti ole hidastunut uuden vuosikymmenen puolellakaan. Vantaan Kaivokselassa tehtiin kovasti töitä joulun ja uuden vuoden aikaan, jotta heti tammikuun alusta alkaen Hiisi Homes pystyi tarjoamaan tilapäiskoteja erilaisiin tarpeisiin. Vantaan Kaivokselan kohde tunnetaan nimellä Hiisi Homes Vantaa Kaivoksela ja tilapäiskoteja on saatavilla yksiöstä kolmioon.

Hiisi Homes haluaa palvella tilapäiskotitarpeissa ympäri Etelä-Suomea, ja Vantaan Kaivokselan kohde vahvistaa Länsi-Vantaan tilapäiskotitarjontaa huomattavasti. Hiisi Homesille on tärkeää voida tarjota tilapäiskoteja läheltä ihmisten kotia, työpaikkaa tai muuta kiintopistettä. Vantaan Kaivoksela sijaintina palvelee hyvin muun muassa paikallisia Myyrmäessä, Louhelassa, Martinlaaksossa sekä Kuninkaantammessa asuvia henkilöitä. Karttaa tarkasteltaessa voidaan todeta, että Kaivoksela on lähestulkoon koko pääkaupunkiseudun keskipiste, joten Kaivokselasta pääsee 20 minuutissa autolla melkein mihin tahansa pääkaupunkiseudulla.

Hiisi Homesin kaupallisista toiminnoista vastaava puupääyrittäjä Markus Veikkolainen kommentoi Vantaan Kaivokselan avaamista odotetuksi startiksi uudelle vuosikymmenelle. Veikkolainen kertoo, että Kaivokselan erikoisuutena on tilavampien tilapäiskotien verrattain suuri määrä, sillä suurin osa tilapäiskodeista on kolmioita. Kolmiot palvelevat erityisen hyvin muun muassa evakkoon omasta kodistaan joutuvia perheitä sekä työporukoita.

Lue lisää kohteesta Hiisi Homes Vantaa Kaivoksela täältä.

Hiisi Homes etsii aktiivisesti uusia kohteita pääkaupunkiseudulta, Turusta sekä Tampereelta. Hiisi Homesin tavoitteena on kasvaa Suomen tunnetuimmaksi tilapäiskodintarjoajaksi ja lukujen valossa toiseksi suurimmaksi. Hiisi Homesin toiminta-alueena on koko Etelä-Suomi toiminnan painottuessa maantieteellisesti pääkaupunkiseudun, Turun ja Tampereen muodostaman kolmion sisään.

Hiisi Homes on vuosien 2017-2018 vaihteessa toimintansa aloittanut kasvava perheyritys, mikä tarjoaa koteja tilapäistarpeeseen jo 8 paikkakunnalla. Hiisi Homes ja tiimi eli Hiiden heimo toivottavat leikkisästi nykyiset ja uudet asukkaat tervetulleeksi painumaan Hiiteen asumaan.

Hiisi Homes
Koteja tilapäistarpeeseen
www.hiisihomes.fi
www.instagram.com/hiisihomes
www.facebook.com/hiisihomes
#painuhiiteen
#hiisilivin
#homesforhomies

Lisätietoja:

Markus Veikkolainen
Chief Commercial Homie
+358 40 670 8556
markus@hiisihomes.fi